Neff Πλήρως Εντοιχιζόμενο Πλυντήριο Πιάτων με Wi-Fi για 14 Σερβίτσια Π59.8xY81.5εκ.
Πλυντήρια Πιάτων

Neff Πλήρως Εντοιχιζόμενο Πλυντήριο Πιάτων με Wi-Fi για 14 Σερβίτσια Π59.8xY81.5εκ. Κωδικός: 49269742

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χωρητικότητα: 14 Σερβίτσια
  • Προγράμματα Πλύσης: 8
  • Θόρυβος: 40dB
  • Διαστάσεις: 81.5 x 59.8 x 55 cm

Πλυντήριο πιάτων της Neff με χωρητικότητα για 14 σερβίτσια, που μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες μιας πολυμελούς οικογένειας.

Δες όλη την περιγραφή
949,00
ΠαράδοσηΤετ, 14 Αυγ - Δευ, 19 Αυγ
+65,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Αγοράζοντας μέσω Skroutz έχεις:

Δωρεάν παράδοση σε όροφοΕπικοινωνία από τη μεταφορική πριν την παράδοση

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 949,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 999,00 €

  2. 949,00 €

  3. 949,00 €

  4. 959,00 €

  5. 1.120,00 €

  6. 999,00 €

  7. 979,00 €

  8. 999,00 €

  9. 1.059,00 €

  10. 999,00 €

  11. 998,00 €

  12. ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ S157ZCX01E NEFF

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    Προϊόντα καταστήματος
    949,00 €

  13. 949,00 €

  14. 959,00 €

  15. 1.049,00 €

  16. 949,00 €

  17. 999,00 €

  18. 978,00 €

  19. 949,00 €

Περιγραφή

Flex 2 με Flex συρτάρι & Rack Matic

Το συρτάρι Flex Cutlery είναι ένα ασφαλές σημείο για τα μαχαιροπίρουνα και τα μαγειρικά σας είδη, ενώ τα καλάθια Flex 2 προσφέρουν έξι αναδιπλούμενες ακίδες στο πάνω και στο κάτω καλάθι αντίστοιχα. Απλώς γυρίστε τα σημεία αφής, με το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα NEFF για πιο εύκολη αναγνώριση, και προσαρμόστε ανάλογα τα καλάθια στις δικές σας κάθε φορά ανάγκες. Θέλετε να προσθέσετε μερικά αντικείμενα στο κάτω καλάθι; Το κορυφαίο καλάθι τριών επιπέδων Rack Matic μπορεί να ανυψωθεί ανά πάσα στιγμή, ακόμα κι αν είναι ήδη πλήρως φορτωμένο. Τα μαλακά προστατευτικά από σιλικόνη στο πάνω καλάθι προστατεύουν ιδανικά τα γυαλικά σας και ένα υψηλότερο πλαίσιο στο κάτω καλάθι παρέχει σταθερότητα και στήριξη σε ψηλά αντικείμενα, όπως για παράδειγμα τα ξύλα κοπής της κουζίνας σας.

TimeLight

Μερικά πράγματα στη ζωή πρέπει να είναι ξεκάθαρα. Το TimeLight στο πλυντήριο πιάτων σας είναι μία από αυτές τις ενδείξεις βασικής σημασίας για την καθημερινότητά σας. Ο μικρός έξυπνος βοηθός μας προβάλει τον υπολειπόμενο χρόνο για την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος σε κάθε είδους πάτωμα στην κουζίνα. Δεν χρειάζεται πλέον εσείς να μαντεύετε τίποτα. Ξεκάθαροι αριθμοί εμφανίζουν τις ώρες και τα λεπτά μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος με ευχάριστο τρόπο. Το TimeLight διατίθεται σε πλυντήρια πιάτων πλήρους εντοιχισμού.

Καλύτερο στέγνωμα, μικρότερη κατανάλωση ενέργειας

Το Zeolith περιέχει το ομώνυμο φυσικό ορυκτό, που λειτουργεί σε αρμονία με το πλυντήριο πιάτων σας. Στο στέγνωμα, απορροφά την υγρασία και απελευθερώνει θερμότητα. Όλα τα σκεύη, ανεξάρτητα από το σχήμα και το μέγεθος, τα ποτήρια, τα πιάτα μέχρι και τα μαχαιροπίρουνα, στεγνώνουν σε σημείο που αστράφτουν. Έτσι, έχετε περισσότερο χρόνο για να ξεκινήσετε την επόμενη γαστρονομική σας περιπέτεια.

Υπολείμματα τροφών που έχουν καεί; Πλέον, το πλυντήριο εξαφανίζει τα επίμονα κατάλοιπα

Κάποια πλυντήρια πιάτων δεν έχουν τη δυνατότητα να διασπάσουν τα καμμένα υπολείμματα τροφών. Ωστόσο, το πρόγραμμα Chef 70°C είναι κατάλληλο για αυτήν ακριβώς τη λειτουργία. Χρησιμοποιήστε το για να καθαρίσετε τηγάνια, κατσαρόλες, γάστρες και άλλα σκεύη μαγειρικής ή σερβιρίσματος. Το πρόγραμμα πλύσης εξαλείφει ακόμη και τα πιο επίμονα υπολείμματα τροφών, χάρη στις υψηλές θερμοκρασίες και τον πιο ισχυρό ψεκασμό. Διοχετεύστε τη δημιουργικότητά σας και αξιοποιήστε τον χρόνο που σας εξοικονομεί αυτή η λειτουργία.

Αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας

Επιλέξτε ένα πρόγραμμα, μια ρύθμιση ή ένα συνδυασμό λειτουργιών στο πλυντήριο πιάτων σας και αποθηκεύστε τα στο πρόγραμμα «Αγαπημένο». Στη συνέχεια μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εύκολα, διαλέγοντάς το είτε μέσω της εφαρμογής Home Connect, είτε απευθείας από το χειριστήριο του πλυντηρίου πιάτων σας. Τώρα ένα μόνο πάτημα στο κινητό ή στη συσκευή, είναι αρκετό για να ξεκινήσει το πλυντήριο πιάτων να λειτουργεί, με τις δικές σας αγαπημένες ρυθμίσεις, προεπιλεγμένες. Για να απολαμβάνετε περισσότερες στιγμές άνεσης και δημιουργίας στην κουζίνα σας.

Home Connect

Συνδέστε το πλυντήριο πιάτων σας στο Home Connect, ώστε να συνδεθεί με το έξυπνο οικιακό σας δίκτυο. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε ένα νέο επίπεδο ελευθερίας που σας προσφέρουν υπηρεσίες μέσω του Home Connect και να ξεκινήσετε το πλυντήριο πιάτων ακόμα και μέσω φωνητικής εντολής, αν θέλετε. Μπορείτε να χαλαρώσετε ακούγοντας μουσική, να παρακολουθείτε τη λειτουργία της συσκευής από το κινητό σας ή να αλλάξετε το χρώμα στο εσωτερικό του πλυντηρίου πιάτων όταν έχει τελειώσει το πρόγραμμα και τα πιάτα σας αστράφτουν ξανά. Τα πλυντήρια πιάτων NEFF με δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο θα σας δωρίσουν λίγο περισσότερο χρόνο, τόσο εντός, όσο και εκτός της κουζίνας.

Κατασκευαστής

Neff

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
S157ZCX01E

Γενικά

Τοποθέτηση
Πλήρως Εντοιχιζόμενο
Προγράμματα Πλύσης
8
Προγραμματισμός Χρόνου Έναρξης
Ναι

Νέα Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
B
Κατανάλωση Ενέργειας
65 kwh/100 κύκλους
Χωρητικότητα σε Σερβίτσια
14
Κατανάλωση Νερού
9 lt/κύκλο
Διάρκεια Προγράμματος (Eco)
3:35 hrs
Επίπεδο Θορύβου
40 dB
Ενεργειακή Κλάση Θορύβου
B

Διαστάσεις

Ύψος
81,5 cm
Πλάτος
59,8 cm
Βάθος
55 cm

Smart Ιδιότητες

Wi-Fi
Ναι
Bluetooth
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες