PS5 Games

Pacific Drive Deluxe Edition PS5 GameΚωδικός: 49282035

Το Pacific Drive είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης που βασίζεται στην οδήγηση πρώτου προσώπου. Το αυτοκίνητό σας είναι ο μοναδικός σας σύντροφος καθώς περιηγείστε σε μια σουρεαλιστική και γεμάτη ανωμαλίες

Δες όλη την περιγραφή

Το Pacific Drive είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης που βασίζεται στην οδήγηση πρώτου προσώπου. Το αυτοκίνητό σας είναι ο μοναδικός σας σύντροφος καθώς περιηγείστε σε μια σουρεαλιστική και γεμάτη ανωμαλίες αναπαράσταση του βορειοδυτικού Ειρηνικού.

Δες όλη την περιγραφή
64,62
ΠαράδοσηΠέμ, 24 Οκτ - Πέμ, 14 Νοε
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 64,62 €

Περιγραφή

Το Pacific Drive είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης που βασίζεται στην οδήγηση πρώτου προσώπου. Το αυτοκίνητό σας είναι ο μοναδικός σας σύντροφος καθώς περιηγείστε σε μια σουρεαλιστική και γεμάτη ανωμαλίες αναπαράσταση του βορειοδυτικού Ειρηνικού.

Δομημένο ως "road-lite", κάθε εξόρμηση στην άγρια φύση φέρνει μοναδικές και παράξενες προκλήσεις, καθώς αποκαθιστάτε και αναβαθμίζετε το αυτοκίνητό σας από ένα εγκαταλελειμμένο γκαράζ που λειτουργεί ως βάση σας.

Με το αυτοκίνητο ως σανίδα σωτηρίας σας, θα διαλευκάνετε ένα ξεχασμένο από καιρό μυστήριο καθώς θα φτάνετε στην καρδιά της Ολυμπιακής Ζώνης Αποκλεισμού.

Το αυτοκίνητό σας είναι η σανίδα σωτηρίας σας

Δημιουργήστε έναν μοναδικό δεσμό με ένα πλήρως παραμετροποιήσιμο αυτοκίνητο που αναπτύσσει τις δικές του ιδιορρυθμίες και προσωπικότητα.

Άγνωστοι κίνδυνοι και περιβάλλοντα

Έντονη οδήγηση πίσω από το τιμόνι, με στιγμές ευαλωτότητας όταν βγαίνετε από το αυτοκίνητο για να συγκεντρώσετε πόρους και να κάνετε επισκευές.

Παιχνίδι που βασίζεται στο τρέξιμο

Από το αναβαθμίσιμο γκαράζ σας, κάθε επαναλαμβανόμενο ταξίδι στη Ζώνη είναι μοναδικό και τυχαίο, με gameplay βασισμένο στα συστήματα που επιτρέπει την ελευθερία, τη δημιουργικότητα και τον πειραματισμό του παίκτη.

Deluxe Edition

Η έκδοση Pacific Drive Deluxe Edition είναι μια αποκλειστική έκδοση που περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι, ένα σετ από 3 καλλιτεχνικές κάρτες από την καρδιά της Ολυμπιακής Ζώνης Αποκλεισμού, 24σέλιδο ταξιδιωτικό ημερολόγιο, πολυτελή θήκη, αναστρέψιμο εξώφυλλο, καθώς και ένα πακέτο με κοσμητικά αντικείμενα εντός του παιχνιδιού για το station wagon σας.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Action, Adventure, Survival
Έτος Κυκλοφορίας
2024
Ημερομήνια Κυκλοφορίας
09/04/2024
Όριο Ηλικίας (PEGI)
16
Νέα Κυκλοφορία
Όχι
Edition
Deluxe

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Petros1996
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ότι καλύτερο έχω παίξει στο είδος του! Ωραία γραφικά , απίστευτη ατμόσφαιρα και ωραίοι ήχοι!! One of its kind

    • Γραφικά
    • Gameplay
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Multiplayer
    • Single Player
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

47 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη