Schuberth E2 Explorer Κράνος Μηχανής Flip-Up ECE 22.06 με Sunvisor
Κράνη Μηχανής

Schuberth E2 Explorer Κράνος Μηχανής Flip-Up ECE 22.06 με SunvisorΚωδικός: 49294786

Το E2 Explorer της εταιρείας Schuberth είναι ένα flip-up κράνος, ευρέως γνωστό και ως “σπαστό” ή "ανοιγόμενο" καθώς μπορεί να ανέβει το μπροστινό μέρος του κράνους.

Δες όλη την περιγραφή

Το E2 Explorer της εταιρείας Schuberth είναι ένα flip-up κράνος, ευρέως γνωστό και ως “σπαστό” ή "ανοιγόμενο" καθώς μπορεί να ανέβει το μπροστινό μέρος του κράνους.

Δες όλη την περιγραφή

ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+8,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

Αναφορά προϊόντος

από 829,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 829,00 €

Περιγραφή

Το E2 Explorer της εταιρείας Schuberth είναι ένα flip-up κράνος, ευρέως γνωστό και ως “σπαστό” ή "ανοιγόμενο" καθώς μπορεί να ανέβει το μπροστινό μέρος του κράνους. Η κορυφή έχει σχεδιαστεί όχι μόνο για να ρυθμίζεται εύκολα σε 3 θέσεις, αλλά και να αφαιρείται εύκολα. Ο σχεδιασμός του ελαχιστοποιεί το θόρυβο και τους κραδασμούς.

Η λειτουργία "μνήμης", που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο E1 peak, περιλαμβάνεται και στη ζελατίνα και την κορυφή E2. Με αυτή τη λειτουργία, όποια ακριβής θέση έχει επιλεγεί με το chin bar κλειστό, θα διατηρηθεί.


Βελτιωμένη εισαγωγή αέρα Chinbar

Για να διατηρηθεί η άνεση όταν ταξιδεύετε μεγάλες αποστάσεις εκτός δρόμου ή εντός δρόμου, ο εξαερισμός και ο έλεγχος θερμοκρασίας είναι το κλειδί. Διαθέτει εισαγωγή αέρα στο πηγούνι. Ο επάνω αεραγωγός αποτρέπει την ομίχλη της ζελατίνας κατά την οδήγηση σε ψυχρές συνθήκες, ενώ ο κάτω αεραγωγός εξασφαλίζει πρόσθετη ροή αέρα όταν οδηγείτε σε ακραίες θερμές συνθήκες. Για να αποτραπεί η είσοδος σκόνης, λάσπης ή εντόμων στο κράνος, ο αεραγωγός του πηγουνιού διαθέτει φίλτρο που πλένεται και αλλάζει.

Νέο σύστημα αερισμού

Το E2 βάζει τον αερισμό σε άλλο επίπεδο. Διαθέτει ρυθμιζόμενο επάνω αεραγωγό σε δύο θέσεις, καθώς και νέα αεροτομή, για εξασφάλιση της ροής του αέρα κατά την οδήγηση στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Κατασκευαστής

Schuberth (Κράνη Μηχανής)

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
KR521307
Τύπος
Flip-Up
Χρώμα
Γκρι
Υλικό
Polycarbonate
Φύλο
Άνδρας
Κούμπωμα
Microlock
Επιπλέον Χαρακτηριστικά
Sun Visor, Αφαιρούμενο / Πλενόμενο Εσωτερικό
Πιστοποίηση
ECE 22.06
Pinlock (Αντιθαμβωτική Μεμβράνη)
Ready

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη