Nature Πλαστική Μπορντούρα Κήπου σε Μαύρο Χρώμα 15cm x 10m
Φράχτες

Nature Πλαστική Μπορντούρα Κήπου σε Μαύρο Χρώμα 15cm x 10m Κωδικός: 49435674

Δαχωριστικό κήπου κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πολυαιθυλένιο. Μπορεί να διαμορφωθεί σε καμπύλες και άλλα γεωμετρικά σχήματα. Η μπορντούρα διαθέτει μήκος 10 μέτρων, πάχος 3

Δες όλη την περιγραφή

Δαχωριστικό κήπου κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πολυαιθυλένιο. Μπορεί να διαμορφωθεί σε καμπύλες και άλλα γεωμετρικά σχήματα. Η μπορντούρα διαθέτει μήκος 10 μέτρων, πάχος 3 χιλιοστών και έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει την παραμόρφωση του σχήματος του γκαζόν και των παρτεριών από ρίζες, ζιζάνια και χώματα.

Δες όλη την περιγραφή
45,99
ΠαράδοσηΤετ, 07 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+28,60 €

Πωλείται από

από 45,99 €

Περιγραφή

Δαχωριστικό κήπου κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πολυαιθυλένιο. Μπορεί να διαμορφωθεί σε καμπύλες και άλλα γεωμετρικά σχήματα. Η μπορντούρα διαθέτει μήκος 10 μέτρων, πάχος 3 χιλιοστών και έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει την παραμόρφωση του σχήματος του γκαζόν και των παρτεριών από ρίζες, ζιζάνια και χώματα. Το διαχωριστικό γκαζόν αντιστέκεται στα χτυπήματα και τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, ενώ διαθέτει μία λεία και μία ανάγλυφη πλευρά. Εκτός αυτού, η εγκατάσταση της μπορντούρας μέσα στο έδαφος γίνεται εύκολα, με τη βοήθεια στηριγμάτων εδάφους (Δεν περιλαμβάνονται).

Κατασκευαστής

Nature

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
6040637

Χαρακτηριστικά

Είδος
Μπορντούρα Κήπου
Υλικό Κατασκευής
Πλαστικό
με Λόγχες
Όχι
Χρώμα
Μαύρο

Διαστάσεις

Ύψος
15 cm
Μήκος
1000 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες