Gosund Ψηφιακό Θερμόμετρo για Χρήση σε Εσωτερικό Χώρο
Θερμόμετρα-Υγρασιόμετρα Χώρου

Gosund Ψηφιακό Θερμόμετρo για Χρήση σε Εσωτερικό ΧώροΚωδικός: 49441480

Θερμόμετρo της εταιρείας Gosund το οποίο είναι ιδανική επιλογή για να είστε ενήμεροι σχετικά με την τρέχουσα θερμοκρασία σε έναν συγκεκριμένο χώρο. Μπορείτε να το τοποθετήσετε εσωτερικά σε οποιοδήποτε δωμάτιο του χώρου σας. Η παρακολούθηση της θερμοκρασίας μπορεί να σας είναι σημαντική για διάφορους λόγους, όπως για να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή την ακριβή...
Δες όλη την περιγραφή

19,98
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 19,98 €

Περιγραφή

Θερμόμετρo της εταιρείας Gosund το οποίο είναι ιδανική επιλογή για να είστε ενήμεροι σχετικά με την τρέχουσα θερμοκρασία σε έναν συγκεκριμένο χώρο. Μπορείτε να το τοποθετήσετε εσωτερικά σε οποιοδήποτε δωμάτιο του χώρου σας. Η παρακολούθηση της θερμοκρασίας μπορεί να σας είναι σημαντική για διάφορους λόγους, όπως για να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή την ακριβή απόδοση ενός συστήματος θέρμανσης ή ψύξης ή ακόμα και για παραμείνετε ενήμεροι απλά για τις συνθήκες που επικρατούν. Επιπλέον βρίσκει εφαρμογή σε χώρους όπως βιβλιοθήκες, όπου η γνώση των ακριβών συνθηκών είναι ζωτικής σημασίας για την προστασία των συλλογών σας.
Η απεικόνιση των μετρήσεων είναι ψηφιακή, που σημαίνει ότι η συσκευή εμφανίζει με αριθμούς τους βαθμούς της θερμοκρασίας. Αυτή η μορφή απεικόνισης σας παρέχει εύκολη ανάγνωση των μετρήσεων αλλά και τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια.

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Θερμόμετρo
Τοποθέτηση
Εσωτερικού Χώρου
Είδος
-
Λειτουργία
Ψηφιακό
Χρώμα
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 2
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • anastasios.tzebelikos

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Λοιπόν έχουμε και λέμε το θερμόμετρο είναι καλό , θέλει 3 μπαταρίες να δουλέψει οι οποίες δεν περιλαμβάνονται στην αρχική συσκευασία , μετά πάμε στα άλλα εχει ημερομηνία θερμοκρασία υγρασία και ώρα κάτι που δεν τα έχουν τα άλλα ! , αυτό που με χάλασε λίγο είναι ότι δεν εχει καλό κοντράστ ( αντίθεση μαύρο άσπρο ) επίσης να αναφέρω ότι επάνω εχει ένα μπουτον που όταν τα πατάς ανάβει η οθόνη για 5 δευτερόλεπτα περίπου , καλό είναι αυτό για άτομα που είναι από τον ύπνο και το έχουν στο κομοδίνο τους … τίμια κατασκευή θα ήθελα λίγο πιο δυνατό display ( οθόνη ) . πριν το πάρετε δείτε και άλλα .

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

31 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη