Soundsation Αυτοενισχυόμενο Ηχείο PA Hyper 8 Street 120W με Woofer 1" 33.8x28.4x39.8εκ.
Ηχεία PA

Soundsation Αυτοενισχυόμενο Ηχείο PA Hyper 8 Street 120W με Woofer 1" 33.8x28.4x39.8εκ.Κωδικός: 49465697

Hyper 8 Street, μια λύση all-in-one που ενσωματώνει ένα ομοαξονικό ενεργό ηχείο 2 δρόμων, έναν ενισχυτή κατηγορίας D 240W και DSP με 4 προεπιλογές, έναν μίκτη με 2 εισόδους Mic/Line, 1 είσοδο Line...

Δες όλη την περιγραφή

Hyper 8 Street, μια λύση all-in-one που ενσωματώνει ένα ομοαξονικό ενεργό ηχείο 2 δρόμων, έναν ενισχυτή κατηγορίας D 240W και DSP με 4 προεπιλογές, έναν μίκτη με 2 εισόδους Mic/Line, 1 είσοδο Line Stereo και 1 κανάλι με σύνδεση BT, όλα σε ένα στιβαρό, ελαφρύ ντουλάπι έτοιμο για οποιαδήποτε χρήση (όρθια στο πάτωμα ή σε βάση 35 mm, με κλίση προς τα πάνω ή...

Δες όλη την περιγραφή
399,00
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+26,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 399,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    399,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    399,00 €

Περιγραφή

Hyper 8 Street, μια λύση all-in-one που ενσωματώνει ένα ομοαξονικό ενεργό ηχείο 2 δρόμων, έναν ενισχυτή κατηγορίας D 240W και DSP με 4 προεπιλογές, έναν μίκτη με 2 εισόδους Mic/Line, 1 είσοδο Line Stereo και 1 κανάλι με σύνδεση BT, όλα σε ένα στιβαρό, ελαφρύ ντουλάπι έτοιμο για οποιαδήποτε χρήση (όρθια στο πάτωμα ή σε βάση 35 mm, με κλίση προς τα πάνω ή οριζόντια ως οθόνη σκηνής).

Η απλότητα στα καλύτερά της

Το Hyper 8 Street δημιουργήθηκε για να είναι ένα εξαιρετικά απλό προϊόν, ξεκινώντας από την κομψή και καθαρή σχεδίαση για να φτάσει στην καρδιά του συστήματος, το πίσω πάνελ, όπου οι συνδέσεις και τα χειριστήρια είναι σχεδιασμένα και τοποθετημένα με τρόπο που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και μετά μια πρώτη ματιά.

Επάνω δεξιά είναι η διαχείριση της μονάδας BT, αριστερά οι υποδοχές με τα χειριστήρια σήματος, από κάτω είναι η ενδεικτική λυχνία LED της μπαταρίας και, στη συνέχεια, ο γενικός έλεγχος έντασης ήχου, ο έλεγχος μη ισορροπημένης μίξης και ένα κουμπί για την επιλογή του DSP ώστε να έχετε πάντα την καταλληλότερη ηχοχρώματα για μουσική, παρακολούθηση και ζωντανή ομιλία.

Δύναμη και τεχνολογία

Το Hyper 8 Street διαθέτει woofer 8" για χαμηλές συχνότητες και πρόγραμμα οδήγησης 1" και, χάρη στη μονάδα ενίσχυσης κατηγορίας D, είναι σε θέση να παρέχει ισχύ 95 dB (1 Watt σε Mt) και αιχμή 120 dB, αξιοσημείωτα δεδομένα, ειδικά σε σχέση με τα βάρη και τις συνολικές διαστάσεις και πάντα λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι ηχείο με μπαταρία.

Ο χειρισμός των στοιχείων ελέγχου γίνεται από το ενσωματωμένο DSP.

Διπλή σύνδεση Bluetooth 5.0

Η νέα μονάδα Bluetooth που υλοποιείται στο Hyper 8 Street καθιστά δυνατή την αποστολή σήματος σε ένα δεύτερο ηχείο, ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από τη ρύθμιση στερεοφωνικού ήχου με μια τεχνολογία γνωστή ως True Wireless Stereo.

Είναι ακόμη δυνατή η μετάδοση του δεξιού καναλιού σε ένα δεύτερο Hyper 8 Street και η κύρια μονάδα θα γίνει αυτόματα το αριστερό κανάλι, ενώ η ασύρματα προστιθέμενη μονάδα θα γίνει το σωστό κανάλι, χάρη στην τελευταία γενιά BT 5.0, με απολύτως αμελητέα καθυστέρηση.

Κατασκευαστής

Soundsation

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Λειτουργία
Αυτοενισχυόμενο
Είδος
Ηχείο
Ισχύς (RMS)
120 W
Bass Driver
1 "
Βάρος
8,3 kg
Πλήθος
Τεμάχιο
Σετ
Όχι
Χρώμα
Μαύρο
Line Array
-
Ηχείο Μπαταρίας
-

Συνδεσιμότητα

Bluetooth
Όχι
USB
Όχι
S/PDIF
Όχι
Mini Jack (3.5mm)
-
Jack (6.3mm)
Ναι
RCA
Ναι
Optical
Όχι
XLR
Ναι
Coaxial
Ναι

Διαστάσεις

Ύψος
39,8 cm
Πλάτος
33,8 cm
Βάθος
28,4 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη