Μπασκετικά Παπούτσια

Nike Air Zoom G.T. Cut 3 Χαμηλά Μπασκετικά Παπούτσια Ashen Slate / Metallic Silver / Football Grey / Barely Grape Κωδικός: 49477718

Πώς μπορείς να κάνεις το παιχνίδι σου να ξεχωρίσει όταν έρθει η ώρα για τη νίκη; Ξεκίνησε δένοντας τα κορδόνια στο G.T. Cut 3. Η σταθερή πρόσφυση, η οποία είναι κατάλληλη για πολλά γήπεδα, σε βοηθά να

Δες όλη την περιγραφή

Πώς μπορείς να κάνεις το παιχνίδι σου να ξεχωρίσει όταν έρθει η ώρα για τη νίκη; Ξεκίνησε δένοντας τα κορδόνια στο G.T. Cut 3. Η σταθερή πρόσφυση, η οποία είναι κατάλληλη για πολλά γήπεδα, σε βοηθά να δημιουργείς χώρο για μοναδικές κινήσεις.

Δες όλη την περιγραφή

199,99 €

139,90
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

από 139,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 140,00 €

  2. 140,00 €

  3. 139,90 €

Περιγραφή

Πώς μπορείς να κάνεις το παιχνίδι σου να ξεχωρίσει όταν έρθει η ώρα για τη νίκη; Ξεκίνησε δένοντας τα κορδόνια στο G.T. Cut 3. Η σταθερή πρόσφυση, η οποία είναι κατάλληλη για πολλά γήπεδα, σε βοηθά να δημιουργείς χώρο για μοναδικές κινήσεις. Επιπλέον, είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για να σταματάς απότομα και να αλλάζεις ταχύτητες κατά βούληση. Όταν κάνεις όλες αυτές τις κινήσεις που αλλάζουν το παιχνίδι, ο αφρός ZoomX που προστέθηκε πρόσφατα και έχει εξαιρετικά υψηλή απόκριση σε βοηθά να απολαμβάνεις ξεκούραστη αίσθηση και στις τέσσερις περιόδους.

Τι νέο υπάρχει στο G.T. Cut 3;

Για πρώτη φορά στην μπασκετική ιστορία της Nike, ενσωματώθηκε αφρός ZoomX σε όλο το μήκος για την υψηλότερη επιστροφή ενέργειας της Nike. 

Η μικρότερη πλαστική επιφάνεια στην πλευρά του μικρού δαχτύλου στο μπροστινό μέρος κρατά το πόδι σταθερό στις ξαφνικές κινήσεις.

Πρόσφυση: εξαιρετικά υψηλή

Όσο περισσότερη πρόσφυση έχεις στο πέλμα, τόσο μεγαλύτερη απόσταση μπορείς να δημιουργήσεις από τον αντίπαλό σου. Μπορεί να σε βοηθήσει να σταματάς απότομα και να αλλάζεις ταχύτητες κατά βούληση. 

Εξασφαλίζοντας πρόσφυση σε κάθε σου κίνηση από τη φτέρνα μέχρι τα δάχτυλα, το μοτίβο στο G.T. Cut 3 είναι ιδανικό για πλευρικά κοψίματα και γρήγορες αλλαγές στην κίνηση.

Υψηλή απόκριση κορυφαίων προδιαγραφών

Όσο πιο υψηλή απόκριση προσφέρει το παπούτσι, τόσο μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας μπορείς να απολαμβάνεις σε κοψίματα, πίβοτ και κινήσεις προς την μπασκέτα. Τα παπούτσια υψηλής απόκρισης προσφέρουν πιο ελαστική εφαρμογή σε κάθε βήμα, ώστε να απολαμβάνεις αίσθηση υψηλής ταχύτητας και στις τέσσερις περιόδους. 

Ο αφρός ZoomX σε όλο το μήκος εξασφαλίζει περισσότερη αναπήδηση σε κάθε βήμα χωρίς πρόσθετο βάρος. Έτσι, μπορείς να σαρώνεις στο παρκέ ή να τρέχεις γρήγορα από τη μία πλευρά του γηπέδου στην άλλη, όταν η δράση κορυφώνεται.

Αντικραδασμική προστασία: υψηλή

Όσο περισσότερη αντικραδασμική προστασία έχεις στο πέλμα, τόσο πιο άνετη αίσθηση μπορείς να απολαμβάνεις στον αγώνα. Η αντικραδασμική προστασία συμβάλλει στον περιορισμό της πρόσκρουσης κατά την επαφή του ποδιού με το έδαφος.

Η Nike συνδύασε τον αφρό ZoomX με ενδιάμεση σόλα από αφρό, ώστε να απολαμβάνεις ξεκούραστη αίσθηση και στις τέσσερις περιόδους.

Σταθερή αίσθηση

Τα νήματα Flywire ενσωματώνονται με τα κορδόνια για σταθεροποίηση του ποδιού στο μπροστινό μέρος.

Το ελαστικό, αεριζόμενο υλικό στο επάνω μέρος είναι εξαιρετικά ανάλαφρο και εξασφαλίζει δροσερή εφαρμογή.

Το κολάρο με επένδυση στον αχίλλειο τένοντα προσφέρει άνετη, αλλά σταθερή αίσθηση στον αστράγαλο.

Κατασκευαστής

Nike

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
DV2913-400
Χρώμα
Μπλε
Τύπος
Χαμηλά
Δημοφιλείς Σειρές
Nike G.T. Cut

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες