ETA Gratus Storio Κουζινομηχανή 1200W με Ανοξείδωτο Κάδο 5.5lt
Κουζινομηχανές

ETA Gratus Storio Κουζινομηχανή 1200W με Ανοξείδωτο Κάδο 5.5ltΚωδικός: 49700869

Χάρη στον κινητήρα με σταθεροποιητή, αυτός ο ισχυρός βοηθός διατηρεί πάντα τη ρυθμισμένη ταχύτητα ακόμη και υπό μεγάλα φορτία, ενώ ο πλήρως μεταλλικός σχεδιασμός εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής και...

Δες όλη την περιγραφή

Χάρη στον κινητήρα με σταθεροποιητή, αυτός ο ισχυρός βοηθός διατηρεί πάντα τη ρυθμισμένη ταχύτητα ακόμη και υπό μεγάλα φορτία, ενώ ο πλήρως μεταλλικός σχεδιασμός εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής και τέλεια σταθερότητα κατά τη χρήση. Διαθέτει πληθώρα αξεσουάρ για να καλύψει τα πάντα, από το χτύπημα, το ζύμωμα και το ανακάτεμα μέχρι το τρίψιμο, τον τεμαχισμό...

Δες όλη την περιγραφή
576,95
ΠαράδοσηΠέμ, 26 Σεπ - Τετ, 02 Οκτ
+84,99 €

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 576,95 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 576,95 €

  2. 795,78 €

  3. 687,59 €

Περιγραφή

Χάρη στον κινητήρα με σταθεροποιητή, αυτός ο ισχυρός βοηθός διατηρεί πάντα τη ρυθμισμένη ταχύτητα ακόμη και υπό μεγάλα φορτία, ενώ ο πλήρως μεταλλικός σχεδιασμός εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής και τέλεια σταθερότητα κατά τη χρήση. Διαθέτει πληθώρα αξεσουάρ για να καλύψει τα πάντα, από το χτύπημα, το ζύμωμα και το ανακάτεμα μέχρι το τρίψιμο, τον τεμαχισμό κρέατος, την παρασκευή παγωτού και την προώθηση μηχανικών γλυκών. Το μπολ από ανοξείδωτο ατσάλι μεγάλης χωρητικότητας έχει διαφανές κάλυμμα με άνοιγμα για την προσθήκη υλικών κατά την προετοιμασία.

Πρακτικά αξεσουάρ που διευκολύνουν την εργασία σας

Η βάση του είναι ένα πλανητικό σύστημα ανάμειξης που μπορεί να χειριστεί ολόκληρο το περιεχόμενο του δοχείου, συμπεριλαμβανομένης της ζύμης στα τοιχώματα. Για διαφορετικές ποσότητες υλικών και ζύμης, μπορείτε να προσαρμόζετε και να αλλάζετε γρήγορα και εύκολα τα παρεχόμενα εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένου του ύψους τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αδιαβάθμητο έλεγχο ταχύτητας ή τη λειτουργία PULSE για μέγιστη ταχύτητα. Το γυάλινο μπλέντερ 1,4 λίτρου διευκολύνει την ανάμειξη ροφημάτων, smoothies, σούπες και σνακ.

Χάρη στο εξάρτημα τριψίματος, μπορείτε εύκολα να τρίψετε λαχανικά, τυρί ή ξηρούς καρπούς. Μεγάλο πλεονέκτημα αποτελεί και η κρεατομηχανή, με την οποία μπορείτε να αλέσετε εύκολα φρέσκο κρέας για κεφτέδες ή μπιφτέκια. Ο πολυλειτουργικός τεμαχιστής με δοχείο 420 ml τεμαχίζει και αλέθει αξιόπιστα μπαχαρικά, βότανα, ξηρούς καρπούς, καφέ, φρούτα και πολλά άλλα συστατικά. Τέλος, σίγουρα θα χρησιμοποιήσετε τη μηχανή παρασκευής λουκάνικων, τη μηχανή παρασκευής Kebbe, τη μηχανή παρασκευής καραμελών και τη μηχανή παρασκευής σπιτικού παγωτού, παγωτού και παγωμένου γιαουρτιού.

Πρώτα η ασφάλεια

Φυσικά, το ETA Gratus Storio διαθέτει θερμική ασφάλεια που προστατεύει το μοτέρ από καταστροφή όταν το μηχάνημα υπερφορτώνεται, καθώς και ασφάλεια κατά της τυχαίας εκκίνησης. Το σύστημα ασφαλείας του περιστρεφόμενου βραχίονα για την εύκολη αλλαγή των εξαρτημάτων εργασίας και η κλειδαριά ασφάλισης αποτελούν επίσης πλεονεκτήματα. Τα αντιολισθητικά πόδια εξασφαλίζουν μέγιστη σταθερότητα κατά τη λειτουργία.

Πλεονεκτήματα

  • Ο πολυχρηστικός βοηθός για κάθε σπίτι
  • Πλούσια αξεσουάρ
  • Για χτύπημα, ανάμειξη, ζύμωμα, ανάμειξη, τρίψιμο, κιμά
  • Δυνατότητα πλήρωσης λουκάνικων, κατασκευή σωλήνων κρέατος Kebbe, συμπίεση καραμέλας μηχανής, παρασκευή σπιτικού παγωτού, παγωτού
  • Ισχυρός κινητήρας με σταθεροποιητή
  • Συνεχής έλεγχος ταχύτητας
  • Λειτουργία PULSE για μέγιστη ταχύτητα
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής και σταθερότητα χάρη στον πλήρως μεταλλικό σχεδιασμό
  • Πλανητικό σύστημα ανάμιξης
  • Οπή στο κάλυμμα για εύκολη πλήρωση πρώτων υλών
  • Εύκολη προσαρμογή και ανταλλαγή εξαρτημάτων
  • Η θερμική ασφάλεια προστατεύει τον κινητήρα
  • Άλλες προφυλάξεις και μέτρα ασφαλείας
  • Αντιολισθητικά πόδια για σταθερότητα κατά τη λειτουργία
  • Εύκολη συντήρηση και λειτουργία

Κατασκευαστής

ETA

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
ETA002890062
Ισχύς
1200 W
Χωρητικότητα Κάδου
5,5 lt
Υλικό Κάδου
Ανοξείδωτος
Ταχύτητες
6
Εξαρτήματα
Αναδευτήρας, Γάντζος Ζύμης, Χτυπητήρι
Χρώμα
Μπεζ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη