Candy CSE C8LF-S Στεγνωτήριο 8kg B με Αντλία Θερμότητας
Στεγνωτήρια Ρούχων

Candy CSE C8LF-S Στεγνωτήριο 8kg B με Αντλία ΘερμότηταςΚωδικός: 50254957

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χωρητικότητα: 8kg
  • Διαστάσεις: 85 x 60.7 x 58.5 cm

Το στεγνωτήριο της Candy έχει χωρητικότητα 8 κιλά και 16 επιλογές προγραμμάτων, ώστε να προσαρμόσετε το στέγνωμα ανάλογα με τα ρούχα που έχουν πλυθεί.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 2 ημέρες πριν

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Smart

Η Candy πιστεύει στη σημασία της απόλαυσης της ζωής, γι' αυτό η νέα σειρά στεγνωτηρίων ρούχων δημιουργήθηκε για να στεγνώνει τα ρούχα εύκολα και έξυπνα, κάνοντας την καθημερινότητα πιο εύκολη. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να μένει περισσότερος χρόνος για αγαπημένες ασχολίες.

  • Άνεση και ευκολία χρήσης: όχι πια υπερβολική προσπάθεια και σπατάλη χρόνου, ενέργειας και χρημάτων.
  • Το Candy στεγνωτήριο βοηθά καθημερινά: τα αποτελέσματα θα είναι φανταστικά.
  • Οφέλη που παρέχει το ύψος της πόρτας: δεν θα χρειάζεται πλέον να πιέζετε την πλάτη σας για να φορτώσετε τα ρούχα.
  • Τα στεγνωτήρια Candy Smart είναι επίσης συνδεδεμένες συσκευές: πλεονεκτήματα της συνδεσιμότητας NFC που βοηθά στη βελτίωση της εμπειρίας στεγνώματος, απλά και απευθείας από το smartphone σας.

Βελτίωση της διάρκειας ζωής και της λειτουργικότητας του στεγνωτηρίου

Λήψη χρήσιμων συμβουλών για τέλειο πλύσιμο ρούχων και παρακολούθηση της κατάστασης του κύκλου στεγνώματος ανά πάσα στιγμή! Χάρη στην τεχνολογία NFC, μπορούν να ελεγχθούν όλες οι δραστηριότητες του στεγνωτηρίου απευθείας από το smartphone. Μπορεί επίσης να υπάρξει πρόσβαση σε πολλές λειτουργίες, όπως πρόσθετους κύκλους για όλες τις ανάγκες ή τον έξυπνο έλεγχο, με μερικά απλά κλικ στο smartphone.

Λιγότερες τσακίσεις

Για την Candy είναι σημαντική η εξοικονόμηση χρόνου, ώστε να υπάρχει αφοσίωση σε πιο σημαντικά πράγματα. Γι' αυτό δημιούργησε τη λειτουργία Super Easy Iron: χάρη στον αισθητήρα Smart που παρέχει το τέλειο επίπεδο υγρασίας και την ειδική εναλλασσόμενη κίνηση του καλαθιού, μειώνονται οι τσακίσεις και τα μπερδέματα. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται στο μισό ο χρόνος σιδερώματος.

Εύκολη φόρτωση και εκφόρτωση του κάδου

Η Candy έχει σκεφτεί μια λύση για να εξασφαλίσει τη μέγιστη άνεση και να ελαχιστοποιήσει την προσπάθεια κατά το στέγνωμα των ρούχων: το στεγνωτήριο με την υψηλότερη πόρτα. Τέρμα πια ο πόνος στην πλάτη κατά την εισαγωγή ή την εξαγωγή των ρούχων από το στεγνωτήριο χάρη στο άνοιγμα της πόρτας που είναι 3,5 cm υψηλότερο από τα τυπικά μοντέλα.

Μέγιστη ευελιξία

Η λειτουργία Έξυπνης Καθυστέρησης Έναρξης του στεγνωτηρίου είναι ο άσος στο μανίκι όσον αφορά τη βελτιστοποίηση του χρόνου: μπορεί να καθυστερήσει η έναρξη του κύκλου στεγνώματος έως και 24 ώρες, ώστε να ξεκινά τη νύχτα, που η κατανάλωση είναι χαμηλότερη ή τις ώρες της δουλειάς, ώστε τα ρούχα να είναι έτοιμα κατά την επιστροφή στο σπίτι.

Εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας

Η Candy παρουσιάζει τον "Kilo Detector": έναν νέο έξυπνο αισθητήρα ικανό να ανιχνεύει την ποσότητα των ρούχων στον κάδο και να προσαρμόζει αυτόματα τον κύκλο στεγνώματος στο πραγματικό φορτίο, φροντίζοντας τα ρούχα, ακόμα και τα πιο ευαίσθητα. Δεν χρειάζεται πια ανησυχία για το άπλωμα των ρούχων, το στέγνωμα τους δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο.

Κατασκευαστής

Candy

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Κωδικός Προϊόντος
CSEC8LFS

Γενικά

Αριθμός Προγραμμάτων
16
Τύπος Προγραμμάτων
-
Χρώμα
Λευκό

Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή κλάση
B
Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας
561 kWh/y
Διάρκεια Κύκλου
165 λεπτά/κύκλο
Χωρητικότητα
8 kg
Επίπεδο Θορύβου
69 dB
Απόδοση Συμπύκνωσης
C

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Αντλία Θερμότητας
Ναι
Καθυστέρηση Έναρξης
Ναι
Ψηφιακή Οθόνη
Ναι
Αυτοκαθαριζόμενος Συμπυκνωτής
Όχι
Σύνδεση με Αποχέτευση
Όχι
Λειτουργίες Smart
Ναι

Διαστάσεις

Ύψος
85 cm
Πλάτος
60,7 cm
Βάθος
58,5 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα