Λίκνα Μωρού

Lionelo Λίκνο Aurora Beige Sand με Στρώμα και Πλαϊνό ΆνοιγμαΚωδικός: 50257586

Το λίκνο της Lionelo, είναι κατάλληλο για να κοιμάται άνετα το μωρό σας ενώ το έχετε δίπλα σας. Έχει πλαϊνό άνοιγμα, που θα σας επιτρέψει να έχετε εύκολη πρόσβαση και επαφή με το μωρό σας ακόμα και ξαπλωμένοι, διευκολύνοντας αρκετά τον θηλασμό για τη μητέρα. Μπορείτε να το προσαρμόσετε στην κατάλληλη θέση στο κρεβάτι σας, καθώς έχει ρυθμιζόμενο ύψος. ...
Δες όλη την περιγραφή

  • Ροδάκια
  • Πλαϊνό Άνοιγμα
  • Στρώμα
139,90
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+32,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 139,90 €

Περιγραφή

Το λίκνο της Lionelo, είναι κατάλληλο για να κοιμάται άνετα το μωρό σας ενώ το έχετε δίπλα σας. Έχει πλαϊνό άνοιγμα, που θα σας επιτρέψει να έχετε εύκολη πρόσβαση και επαφή με το μωρό σας ακόμα και ξαπλωμένοι, διευκολύνοντας αρκετά τον θηλασμό για τη μητέρα. Μπορείτε να το προσαρμόσετε στην κατάλληλη θέση στο κρεβάτι σας, καθώς έχει ρυθμιζόμενο ύψος.
Με τα ροδάκια θα το μεταφέρετε σε όποιο χώρο του σπιτιού επιθυμείτε χωρίς κόπο. Η λειτουργία λικνίσματος που διαθέτει θα σας βοηθήσει αρκετά στο νανούρισμα του παιδιού για να κοιμηθεί πιο γρήγορα. Οι διαστάσεις του λίκνου είναι 85cm μήκος, 60cm πλάτος και 66cm ύψος. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται και το στρωματάκι.

  • Ροδάκια
  • Πλαϊνό Άνοιγμα
  • Στρώμα

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Υλικό
Υφασμάτινο
Χρώμα
Μπεζ

Διαστάσεις

Μήκος
85 cm
Πλάτος
60 cm
Ύψος
66 cm

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Λίκνισμα
Ναι
Πλαϊνό Άνοιγμα
Ναι
Πτυσσόμενο
Όχι
Ροδάκια
Ναι
Πάρκο
Όχι
Κουνουπιέρα
Όχι
Ρυθμιζόμενο Ύψος
Ναι
Στρώμα
Ναι
Με Ανάκλιση
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

9 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη