Samsung Chromebook 4 11.6" (Celeron Dual Core-N4020/4GB/32GB Flash Storage/Chrome OS) Platinum Titan (US Keyboard)
Laptops

Samsung Chromebook 4 11.6" (Celeron Dual Core-N4020/4GB/32GB Flash Storage/Chrome OS) Platinum Titan (US Keyboard) Κωδικός: 50281373

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2019
  • Οθόνη 11.6" 1366x768
  • USB 3.0/USB-C
  • Αυτονομία έως 12.5 ώρες
  • Βάρος 1.18kg
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 9 ημέρες πριν

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Samsung

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Το Samsung Chromebook 4 είναι ένα συμπαγές και ελαφρύ Chromebook σχεδιασμένο για μαθητές και άτομα που χρειάζονται μια φορητή συσκευή για περιήγηση στον ιστό, εκτέλεση βασικών εργασιών παραγωγικότητας και χρήση εφαρμογών Android.

Είναι ένας φορητός υπολογιστής Chromebook, δηλαδή τρέχει το λειτουργικό σύστημα Chrome OS της Google και είναι σχεδιασμένος για τη χρήση των online εφαρμογών της Google όπως το Google Docs και το Google Classroom.

ChromeOS

Με το λειτουργικό σύστημα του Chromebook σας — ChromeOS, μπορείτε να εργάζεστε πιο έξυπνα και πιο παραγωγικά. Απλώς ενεργοποιήστε το, συνδεθείτε με τον προσωπικό λογαριασμό Google και είστε έτοιμοι. Θα λάβετε χιλιάδες εφαρμογές, έξυπνα εργαλεία παραγωγικότητας, ενημερωμένη ασφάλεια και εύκολη πρόσβαση στα αρχεία σας, οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Είναι πραγματικά απλό!

Ανθεκτικό, ελαφρύ σχέδιο

Το Samsung Chromebook 4 είναι συμπαγές, αλλά έχει κατασκευαστεί για ευκολία. Λεπτό και ελαφρύ, είναι επίσης εξαιρετικά φορητό. Δεν θα σας βαρύνει, ακόμα κι αν πρέπει να το έχετε μαζί σας όλη μέρα.

Card Reader

Το card reader χρησιμεύει για να μπορείτε να διαβάζετε και να εγγράφετε δεδομένα από κάρτες μνήμης, όπως SD κάρτες, microSD κάρτες και CompactFlash κάρτες. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρετε φωτογραφίες, βίντεο, μουσική και άλλα αρχεία από την κάρτα μνήμης σας στον υπολογιστή σας ή αντίστροφα.

Ο αναγνώστης καρτών μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για φωτογράφους, βιντεοσκόπους και άλλους επαγγελματίες που χρησιμοποιούν κάρτες μνήμης για να αποθηκεύσουν τα αρχεία τους. Απλώς τοποθετείτε την κάρτα στον αναγνώστη και μπορείτε να ανταλλάξετε δεδομένα με τον υπολογιστή σας.

Σχέδιο χωρίς βίδες

Δεν θα δείτε βίδες στο πίσω μέρος του Chromebook 4 της Samsung. Όλες οι πλευρές του είναι καθαρές και λείες για μια πιο εντυπωσιακή εμφάνιση.

Γρήγορες, εύκολες συνδέσεις

Το εξαιρετικά συμβατό Samsung Chromebook 4 είναι εξοπλισμένο με θύρα τύπου USB-C και είναι εύκολο να συνδεθεί με μια ολόκληρη σειρά συσκευών. Μεταφέρετε αρχεία πιο γρήγορα από ποτέ!

Εργονομικά καλύμματα πλήκτρων

Βρείτε άνεση και ακρίβεια στην πληκτρολόγηση με το πληκτρολόγιο του Samsung Chromebook 4. Τα εργονομικά σχεδιασμένα, κυρτά πλήκτρα σας προσφέρουν απρόσκοπτη, άνετη πληκτρολόγηση για πολύ περισσότερο χρόνο.

Κάντε περισσότερα μόνο με τη φωνή σας

Ο Βοηθός Google

Ο Βοηθός Google σάς επιτρέπει να εργάζεστε πιο έξυπνα και πιο γρήγορα. Χρησιμοποιήστε φωνητικές εντολές για αποστολή αλληλογραφίας, αναπαραγωγή μουσικής, εύρεση πληροφοριών και έλεγχο έξυπνων οικιακών συσκευών. Κάντε περισσότερα πιο γρήγορα και απολαύστε το χρόνο σας με στυλ με το Samsung Chromebook 4 και το Google Assistant.

Κατασκευαστής

Samsung

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
Intel
Οικογένεια
Celeron Dual Core
Μοντέλο
N4020
Συχνότητα
1,1 GHz
Γενιά
Gemini Lake

Οθόνη

IPS Panel
Όχι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
11,6 "
Ανάλυση
1366x768

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
4 GB
Τύπος RAM
DDR4

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Ναι
Κατασκευαστής
Intel
Μοντέλο
UHD Graphics 600

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
Flash Storage
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
32 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Ναι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
USB 3.0, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Όχι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Chrome OS

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
1,18 kg
Τύπος
Netbook
Χρώμα
Ασημί
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Αγγλικά US
Έτος Κυκλοφορίας
2019
Μοντέλο
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες