Lenovo IdeaPad 1 15IGL7 15.6" FHD (Celeron Quad Core-N4120/4GB/128GB Flash Storage/W11 S) Abyss Blue (International English Keyboard)
Laptops

Lenovo IdeaPad 1 15IGL7 15.6" FHD (Celeron Quad Core-N4120/4GB/128GB Flash Storage/W11 S) Abyss Blue (International English Keyboard) Κωδικός: 50288551

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2022
  • Οθόνη 15.6" 1366x768
  • HDMI, USB 2.0, USB 3.2, USB-C
  • Αυτονομία έως 11 ώρες (Video)
  • Βάρος 1.54kg
Δες όλη την περιγραφή
235,87
ΠαράδοσηΠέμ, 18 Ιουλ - Δευ, 22 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 20+ τεμάχια

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Lenovo

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 229,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 229,00 €

  2. 235,87 €

Περιγραφή

Το Lenovo IdeaPad 1 15IGL7 απευθύνεται σε χρήστες που ψάχνουν έναν προσιτό και βασικό φορητό υπολογιστή για καθημερινή χρήση, όπως περιήγηση στο διαδίκτυο, επεξεργασία κειμένου και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αναπαραγωγή πολυμέσων και άλλες βασικές λειτουργίες.

Επιπλέον, είναι κατάλληλος για μαθητές ή φοιτητές που χρειάζονται έναν φορητό υπολογιστή για τις βασικές τους ανάγκες εκπαίδευσης.

Μεγιστοποιημένες εμπειρίες & απεριόριστες χρήσεις

Το IdeaPad 1 είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε σε έναν φορητό υπολογιστή καθημερινής χρήσης. Παρακολουθήστε τις προβολές σε μια εκτεταμένη οθόνη FHD έως και 15,6" με ένα λεπτό πλαίσιο.

Ακούστε πλούσιο και καθαρό ήχο από δύο ηχεία Dolby Audio. Και με μια μπαταρία που διαρκεί όλη μέρα και φορτίζει γρήγορα, μπορείτε να εργάζεστε από οπουδήποτε, ενώ απολαμβάνετε καθαρές βιντεοκλήσεις με την Έξυπνη Ακύρωση Θορύβου.

128GB SSD

Χωρίς τα κινούμενα εξαρτήματα ενός τυπικού σκληρού δίσκου, οι μονάδες στερεάς κατάστασης είναι πιο αποτελεσματικές, αξιόπιστες και γρήγορες. Εκκίνηση σε δευτερόλεπτα, μεταφορά αρχείων χωρίς ατέλειωτες αναμονές και μια εμπειρία χρήσης με ταχύτερους χρόνους κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας.

Θύρα Type - C

Μια θύρα Type-C σε ένα laptop έχει αρκετά πλεονεκτήματα:

  1. Γρήγορη μεταφορά δεδομένων: Η θύρα Type-C υποστηρίζει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων ως 10Gbps, επομένως μπορεί να μεταφέρει μεγάλα αρχεία με μεγάλη ταχύτητα.

  2. Φόρτιση: Η θύρα Type-C υποστηρίζει τη φόρτιση του laptop και άλλων συσκευών, όπως smartphones και tablets, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τη μεταφορά δεδομένων.

  3. Συμβατότητα: Η θύρα Type-C είναι συμβατή με πολλά πρότυπα σύνδεσης, όπως USB, Thunderbolt και DisplayPort, επιτρέποντας τη σύνδεση με διάφορες συσκευές και την επέκταση των λειτουργιών του laptop.

  4. Ευελιξία: Με τη θύρα Type-C, μπορείτε να συνδέσετε εξωτερικές οθόνες, εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, και άλλες συσκευές, χωρίς να χρειάζεστε πολλαπλές θύρες σύνδεσης.

Card Reader

Το card reader χρησιμεύει για να μπορείτε να διαβάζετε και να εγγράφετε δεδομένα από κάρτες μνήμης, όπως SD κάρτες, microSD κάρτες και CompactFlash κάρτες. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρετε φωτογραφίες, βίντεο, μουσική και άλλα αρχεία από την κάρτα μνήμης σας στον υπολογιστή σας ή αντίστροφα.

Ο αναγνώστης καρτών μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για φωτογράφους, βιντεοσκόπους και άλλους επαγγελματίες που χρησιμοποιούν κάρτες μνήμης για να αποθηκεύσουν τα αρχεία τους. Απλώς τοποθετείτε την κάρτα στον αναγνώστη και μπορείτε να ανταλλάξετε δεδομένα με τον υπολογιστή σας.

Θύρες

1. SD card reader

2. USB-A 2.0

3. Power

4. USB-A 3.2 Gen 1

5. HDMI

6. USB-C 3.2 Gen 1

7. Headphone/Mic

Windows 11s

Τα Windows 11 σε S mode είναι μια βελτιστοποιημένη έκδοση των Windows 11, ως προς την ασφάλεια και τις επιδόσεις, παρέχοντας παράλληλα την οικεία εμπειρία των Windows. Για αυξημένη ασφάλεια, επιτρέπουν την εγκατάσταση εφαρμογών μόνο από το Microsoft Store και απαιτούν τον Microsoft Edge για ασφαλή περιήγηση.

Κατασκευαστής

Lenovo

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
Intel
Οικογένεια
Celeron Quad Core
Μοντέλο
N4120
Συχνότητα
1,1 GHz
Γενιά
Gemini Lake

Οθόνη

IPS Panel
Όχι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
15,6 "
Ανάλυση
1366x768
Δυνατότητες
Full HD

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
4 GB
Τύπος RAM
DDR4

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Ναι
Κατασκευαστής
Intel
Μοντέλο
UHD Graphics 600

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
Flash Storage
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
128 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Ναι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
HDMI, USB 2.0, USB 3.2, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Όχι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 S

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
1,54 kg
Τύπος
Notebook
Χρώμα
Γκρι
Γλώσσα Πληκτρολογίου
International English
Έτος Κυκλοφορίας
2022
Μοντέλο
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • p.e.vagiannis

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι πολύ καλό για τα χρήματα του. Το μόνο που θα ήθελα είναι μια μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης. Ως εργαλείο γραφείου, με ικανοποιεί πολύ.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

26 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (2)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες