Sendo HeroXS SHP-08HXSP1 Αντλία Θερμότητας Μονοφασική 8.3kW 75°C Α+++ R290 Και Κλιματιστικό Τοίχου Sendo Pegasus SND - 09/PGS2 Inverter 9.000 Btu
Αντλίες Θερμότητας

Sendo HeroXS SHP-08HXSP1 Αντλία Θερμότητας Μονοφασική 8.3kW 75°C Α+++ R290 Και Κλιματιστικό Τοίχου Sendo Pegasus SND - 09/PGS2 Inverter 9.000 Btu Κωδικός: 50504175

Το σετ, από την εταιρία Sendo, περιλαμβάνει την αντλία θερμότητας HeroXS και το κλιματιστικό Pegasus 9.000 Btu.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς αποστολή εκτός Ελλάδας.

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 4.200,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    4.200,00 €

Περιγραφή

Οι αντλίες HeroXS

Σχεδιασμένες με τεχνολογία αιχμής για ανώτερη απόδοση, αυτές οι αντλίες θερμότητας επαναπροσδιορίζουν τα πρότυπα θέρμανσης, ψύξης και ζεστού νερού για το σπίτι ή την επιχείρησή σας. 

Απελευθερώστε το στυλ των αντλιών θερμότητας HeroXs:

Για όσους εκτιμούν το στυλ και την κομψότητα, οι αντλίες θερμότητας HeroXs είναι η τέλεια επιλογή. Με τον κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό τους, συνδυάζονται αβίαστα σε κάθε διακόσμηση σπιτιού. Μην ξεγελιέστε όμως από την εμφάνισή τους – αυτές οι αντλίες θερμότητας προσφέρουν ισχυρές δυνατότητες θέρμανσης, ψύξης και ζεστού νερού οικιακής χρήσης, εξασφαλίζοντας την άνεσή σας όλο το χρόνο. 

Κύρια χαρακτηριστικά των αντλιών HeroXs:

  • Έξυπνη τεχνολογία: Οι αντλίες θερμότητας μας είναι εξοπλισμένες με έξυπνα χειριστήρια, που σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε εύκολα τις ρυθμίσεις θερμοκρασίας, τα χρονοδιαγράμματα και τις λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας από την άνεση του smartphone ή του tablet σας.
  • Ενεργειακή απόδοση: Σχεδιασμένες με την πιο πρόσφατη τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας, οι αντλίες θερμότητας μας βελτιστοποιούν την κατανάλωση ενέργειας, μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακα και σας βοηθούν να εξοικονομήσετε χρήματα από τους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας.
  • Λειτουργία Whisper-Quiet: Απολαύστε την ηρεμία και την ηρεμία του χώρου σας χωρίς καμία ενόχληση. Οι αντλίες θερμότητας HeroXs λειτουργούν αθόρυβα, παρέχοντάς σας άνεση χωρίς θόρυβο.
  • Απόδοση παντός καιρού: Από τα καυτά καλοκαίρια έως τους ψυχρούς χειμώνες, οι αντλίες θερμότητας μας προσφέρουν αξιόπιστη απόδοση σε οποιοδήποτε κλίμα. Απολαύστε σταθερές και άνετες θερμοκρασίες όλο το χρόνο.
  • Εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση: Η Sendo δίνει προτεραιότητα στην ευκολία σας. Οι αντλίες θερμότητας μας έχουν σχεδιαστεί για εύκολη εγκατάσταση και απαιτούν ελάχιστη συντήρηση, δίνοντάς σας περισσότερο χρόνο για να απολαύσετε τα οφέλη.

Κλιματιστικό Pegasus SND-09PGS2

To PEGASUS κρατά τα καλύτερα χαρακτηριστικά των υπολοίπων σειρών της SENDO και τα εμπλουτίζει προσθέτοντας κορυφαία αποδοτικότητα σε Ψύξη/ Θέρμανση. Μοναδικός συνδυασμός ανθεκτικής κατασκευής, τελευταίας τεχνολογίας αυτοματισμών, οικολογικού προφίλ και εξαιρετικά χαμηλών επιπέδων θορύβου. Όταν η μελέτη και η σχεδίαση γίνεται από τους ειδικούς, τότε το αποτέλεσμα «φυσάει» αέρα τεχνολογίας και φρεσκάδας.

Πλεονεκτήματα

  • Λειτουργία χαμηλής τάσης. Το κλιματιστικό μπορεί να λειτουργήσει με τάση εισόδου χαμηλωμένη στα 170V.
  • 4D ροή αέρα. Βελτιώνει την κατανομή και τη ροή του αέρα, κάνοντάς σας να αισθάνεστε πιο άνετα.
  • Αθόρυβος σχεδιασμός. Μεγάλος συμπιεστής σε συνεργασία με το καλύτερο σύστημα εναλλαγής θερμότητας, εξασφαλίζουν καλύτερη ψυκτική απόδοση.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής

Sendo

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά

Ονομαστική Θερμική Ισχύς (7ºC - 35ºC)
8,3 kW
Μέγιστη Θερμοκρασία Νερού
75 °C
Τεχνολογία
Αέρος - Νερού
Είδος Συστήματος
Monoblock
Ψύξη
Ναι
Ζεστό Νερό Χρήσης
Δε Διαθέτει
Τροφοδοσία
Μονοφασική
Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό (R32)
Όχι

Ενεργειακά

Ενεργειακή Κλάση (35ºC)
A+++
Ενεργειακή Κλάση (55ºC)
A++
COP (7ºC - 35ºC)
5,17
EER (7ºC - 35ºC)
3,04
Ισχύς Θορύβου Εξωτερικής Μονάδας
47 dB

Διαστάσεις Εξωτερικής Μονάδας

Μήκος
1080 mm
Ύψος
820 mm
Βάθος
460 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες