MSI Raider GE78HX 14VGG-205US 17" IPS 240Hz (i9-14900HX/32GB/1TB SSD/GeForce RTX 4070/W11 Home) Black (US Keyboard)
Laptops

MSI Raider GE78HX 14VGG-205US 17" IPS 240Hz (i9-14900HX/32GB/1TB SSD/GeForce RTX 4070/W11 Home) Black (US Keyboard)Κωδικός: 50510144

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2023
  • Οθόνη 17" 2560x1600 240 Hz
  • 10 Πυρήνες έως 4.9Ghz/13ης Γενιάς
  • HDMI, Thunderbolt 4, USB-C
  • Βάρος 3,1 kg
Δες όλη την περιγραφή
2.950,00
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα MSI

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 2.950,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 2.950,00 €

Περιγραφή

Το MSI Raider GE78HX 14VGG-205US απευθύνεται σε απαιτητικούς χρήστες που αναζητούν την υψηλότερη απόδοση για gaming, πολυεργασία και δημιουργική εργασία. Ας εξετάσουμε αναλυτικά σε ποιον απευθύνεται:

Για Gamers: Είναι ιδανικός για gamers που απαιτούν την υψηλότερη δυνατή απόδοση για να απολαύσουν τα πιο απαιτητικά παιχνίδια σε υψηλές ρυθμίσεις γραφικών. Η κάρτα γραφικών GeForce RTX 4070 σε συνδυασμό με τον επεξεργαστή i9-14900HX παρέχει εξαιρετική γραφική απόδοση και γρήγορη απόκριση.

Χρήστες πολυεργασίας: Με τον ισχυρό επεξεργαστή i9-14900HX και την μεγάλη μνήμη RAM 32GB, απευθύνεται επίσης σε χρήστες που ασχολούνται με πολυεργασία, όπως επεξεργασία βίντεο, επεξεργασία φωτογραφιών και 3D σχεδίαση.

Δημιουργικοί Επαγγελματίες: Είναι κατάλληλος για επαγγελματίες δημιουργικούς τομέα, όπως σχεδιαστές γραφικών, βίντεο και αρχιτέκτονες, που χρειάζονται ισχυρές επιδόσεις και αξιοπιστία για τις επαγγελματικές τους εργασίες.

Ενθουσιώδεις Χρήστες Τεχνολογίας: Τέλος, απευθύνεται σε χρήστες που ενδιαφέρονται για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και αναζητούν έναν φορητό υπολογιστή με υψηλή απόδοση και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής.

Συνολικά, το MSI Raider GE78HX 14VGG-205US απευθύνεται σε επαγγελματίες και gamers που απαιτούν απόδοση κορυφαίου επιπέδου και αξιοπιστία σε ένα φορητό υπολογιστή που προσφέρει φορητότητα.

Σαγηνευτικό όσο μια μαύρη τρύπα, το Raider GE78 HX 14V σας προσελκύει, παρακινώντας σας να εμβαθύνετε στην πραγματική ουσία του παιχνιδιού. Εμπλουτισμένη με τεχνολογία αιχμής και μαγευτικό φωτισμό matrix, η σειρά Raider προσφέρει τις κορυφαίες προδιαγραφές που αναζητάτε.

i9 14900HX

Παρουσιάζουμε την ισχυρή απόδοση παιχνιδιών – τον ισχυρό επεξεργαστή Intel ® Core™ i9 14900HX που έχει σχεδιαστεί για να ανεβάζει την εμπειρία παιχνιδιού σας στο επόμενο επίπεδο.

Με τον υψηλό αριθμό πυρήνων και τις εκπληκτικές ταχύτητες ρολογιού, αυτή η CPU gaming έχει σχεδιαστεί για να παρέχει την ταχύτητα και την απόκριση που λαχταρούν οι παίκτες,

GeForce RTX 4070

Οι GPU της σειράς NVIDIA ® GeForce RTX™ 40 είναι πολύ γρήγορες για παίκτες και δημιουργούς. Τροφοδοτούνται από την εξαιρετικά αποδοτική αρχιτεκτονική NVIDIA Ada Lovelace που προσφέρει ένα κβαντικό άλμα τόσο στην απόδοση όσο και στα γραφικά με τεχνητή νοημοσύνη.

Ζήστε ρεαλιστικούς εικονικούς κόσμους με ανίχνευση ακτίνων και παιχνίδια εξαιρετικά υψηλού FPS με τη χαμηλότερη καθυστέρηση. Ανακαλύψτε επαναστατικούς νέους τρόπους δημιουργίας και πρωτοφανούς επιτάχυνσης ροής εργασίας.

BEYOND FAST ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ

  • Αποκτήστε ένα κβαντικό άλμα στην απόδοση σε παιχνίδια και δημιουργικές εφαρμογές με το DLSS 3 που λειτουργεί με AI και ενεργοποιήστε ρεαλιστικούς εικονικούς κόσμους με ανίχνευση πλήρους ακτίνων.
  • Η αρχιτεκτονική Ada απελευθερώνει την πλήρη δύναμη της ανίχνευσης ακτίνων, η οποία προσομοιώνει πώς συμπεριφέρεται το φως στον πραγματικό κόσμο. Με τη δύναμη της σειράς RTX 40 και των πυρήνων RT τρίτης γενιάς, μπορείτε να ζήσετε απίστευτα λεπτομερείς εικονικούς κόσμους όπως ποτέ πριν.
  • Το NVIDIA Max-Q είναι μια προηγμένη σουίτα τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης που βελτιστοποιούν το σύστημά σας για μέγιστη απόδοση. Αυτό επιτρέπει εξαιρετικά γρήγορους φορητούς υπολογιστές που είναι λεπτοί, αθόρυβοι και έχουν εκπληκτική διάρκεια μπαταρίας.

ΤΩΡΑ ΜΕ AI

Οι φορητοί υπολογιστές MSI επιταχύνουν τις εφαρμογές πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά από ποτέ. Διατίθενται στάνταρ με την αποκλειστική Intelligent Technology MSI που είναι ικανή να παρέχει εντελώς νέες δυνατότητες AI, μεταφέροντας το αυτόματο overclocking σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Το MSI AI Engine είναι σε θέση να ανιχνεύει σενάρια χρήστη και να προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις υλικού για να επιτύχει την καλύτερη απόδοση. Με απλές λειτουργίες και πόρους συντονισμένους με AI, μπορείτε να εστιάσετε σε σημαντικά πράγματα όπως η δημιουργία, η εργασία και η ψυχαγωγία. Συμπεριλαμβανομένου ενός νέου AI Noise Cancellation Pro, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε κρυστάλλινο ήχο ακόμα και σε θορυβώδες περιβάλλον.

Δημιουργήστε εικόνες απευθείας στον φορητό υπολογιστή σας με το MSI AI Artist. Μπορείτε να δημιουργήσετε πλούσιες εικόνες και να δημιουργήσετε λέξεις μέσα σε εικόνες. Το MSI AI Artist προσφέρει εκπληκτική σύνθεση εικόνας που οδηγεί σε ρεαλιστικά και εκπληκτικά γραφικά. Δημιουργήστε σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ MSI OVERBOOST ULTRA

Όταν οι ακραίοι φόρτοι εργασίας απαιτούν πλήρεις πόρους CPU και GPU, η τεχνολογία MSI OverBoost Ultra προσφέρει μέγιστη συνδυαστική απόδοση CPU και GPU ή ρυθμίζει την απόδοση Max Boost και στους 8 πυρήνες P όταν χρησιμοποιείται μόνο η CPU.

Cooler Boost 5

Κατασκευασμένο για την τελειότητα, η τελευταία μας σχεδίαση Cooler Boost 5 προσφέρει προσαρμοσμένες θερμικές λύσεις τόσο για την CPU όσο και για την GPU. Με μεγαλύτερους ανεμιστήρες και ευρύτερους σωλήνες θερμότητας, εξασφαλίζει τη βέλτιστη απόδοση ακόμα και κατά τη διάρκεια των πιο έντονων περιόδων παιχνιδιού.

    Mystic Light

    Το Mystic Light είναι μια νέα καινοτομία RGB. Η φωτεινή μπάρα matrix παρουσιάζει τη νέα αισθητική της τεχνολογίας και του μέλλοντος. Με 16,8 εκατομμύρια χρώματα, μπορεί να εξατομικεύσει τον φωτισμό και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα παιχνιδιού για τους παίκτες.

    Το Raider GE78 HX διαθέτει σύστημα ήχου surround 6 ηχείων από την παγκόσμιας κλάσης Dynaudio. Κατασκευασμένο με ισχυρό μπάσο για πιο καθαρά φωνητικά, υποστηρίζοντας Nahmic και Hi-Res Audio για να ανταποκριθεί στις υψηλότερες ακουστικές προσδοκίες.

    Χαρακτηριστικά

    • Το Wi-Fi 7 προσφέρει απόδοση πολλών gigabit, επιτυγχάνοντας μέγιστες ταχύτητες 5,8 Gbps σε συνδέσεις 5 και 6 GHz. Το φάσμα 6 GHz παρέχει πρόσθετη χωρητικότητα για βελτιωμένη απόδοση.
    • Βελτιώστε το απόρρητο και την ασφάλεια με ένα κλείστρο Webcam, επιτρέποντας στους χρήστες να μπλοκάρουν φυσικά την κάμερα του φορητού υπολογιστή και να απολαύσουν μια προστατευμένη εμπειρία χρήστη.

    Κατασκευαστής

    MSI

    Χαρακτηριστικά

    Επεξεργαστής (CPU)

    Κατασκευαστής
    Intel
    Οικογένεια
    Core i9
    Μοντέλο
    14900HX
    Συχνότητα
    2,2 GHz
    Γενιά
    Raptor Lake (14th Gen)

    Οθόνη

    IPS Panel
    Ναι
    OLED
    Όχι
    Διαγώνιος
    17 "
    Ανάλυση
    2560x1600
    Ρυθμός ανανέωσης
    240 Hz

    Μνήμη RAM

    Χωρητικότητα Μνήμης
    32 GB
    Τύπος RAM
    DDR5

    Κάρτα Γραφικών

    Shared Μνήμη
    Όχι
    Κατασκευαστής
    Nvidia
    Μοντέλο
    GeForce RTX 4070
    Μνήμη γραφικών
    8 GB

    Σκληρός Δίσκος

    Τύπος Σκληρού
    SSD
    Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
    1000 GB

    Μέσα Ανάγνωσης

    Card Reader
    Ναι

    Συνδεσιμότητα

    Συνδέσεις
    Ethernet, HDMI, Thunderbolt 4, USB 3.2, USB-C
    Wi-Fi/Bluetooth
    Ναι
    Δακτυλικό Αποτύπωμα
    Όχι

    Λογισμικό

    Λειτουργικό Σύστημα
    Windows 11 Home

    Γενικά Χαρακτηριστικά

    Βάρος
    3,1 kg
    Τύπος
    Gaming
    Χρώμα
    Μαύρο
    Γλώσσα Πληκτρολογίου
    Αγγλικά US
    Έτος Κυκλοφορίας
    2023
    Μοντέλο
    -

    Σημαντική πληροφορία

    Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

    Ερωτήσεις

    Έχεις απορία για το προϊόν;

    Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

    Ρώτησε για το προϊόν
    Όνομα χρήστη