Asus ZenBook Duo UX8406MA-OLED-PZ058X 14" Touchscreen 120Hz (Ultra 9-185H/32GB/2TB SSD/W11 Pro) Inkwell Gray (US Keyboard)
Laptops

Asus ZenBook Duo UX8406MA-OLED-PZ058X 14" Touchscreen 120Hz (Ultra 9-185H/32GB/2TB SSD/W11 Pro) Inkwell Gray (US Keyboard) Κωδικός: 50557066

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2024
  • Οθόνη 14.5" 2880x1800/120Hz
  • 16 Πυρήνες έως 5.1 Ghz/Meteor Lake
  • Thunderbolt 4, USB 3.2. HDMI v2.1
  • Βάρος 2Kg
Δες όλη την περιγραφή
2.601,47
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Asus

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 2.601,47 €

Περιγραφή

Το ASUS Zenbook DUO είναι ένα πρωτοποριακό dual-screen laptop με δύο οθόνες αφής πλήρους μεγέθους OLED1, αποσπώμενο πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους και ενσωματωμένο σταντ, συνδυάζοντας πανέξυπνα την ευελιξία στο multitasking με την κορυφαία φορητότητα. 

Χάρη στις διπλές οθόνες 14 ιντσών 3K OLED 120 Hz, θα απολαύσετε επιφάνεια εργασίας έως και 19,8 ιντσών. Με επιλογές επεξεργαστή Intel® Core™ Ultra 9, μνήμης 32 GB LPDDR5X και δίσκου SSD PCIe® 4.0 2 TB, η εκπληκτική απόδοση είναι εγγυημένη. 

Το έξυπνο λογισμικό, ο έλεγχος μέσω νευμάτων και η μπαταρία των 75 Wh με μεγάλη διάρκεια ζωής, επιτρέπουν στο εύχρηστο Zenbook DUO να μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα χωρίς κανένα πρόβλημα. Ελάτε, let’s DUO it!

Συμπαγές με μεγάλο όραμα

Δύο εκπληκτικές οθόνες αφής ASUS Lumina OLED 14 ιντσών παρέχουν χώρο εργασίας έως και 19,8 ίντσες, άμεσα - όλα σε μια απίστευτα ευέλικτη, εύκολα φορητή συσκευή.

Εύκολη φόρτιση και σύνδεση με το πληκτρολόγιο

Σύνδεση Pogo pin - τροφοδοσία και ζεύξη με ένα κλικ.

Ενσωματωμένη βάση στήριξης

Γωνία θέασης 40°-70°, ρυθμιζόμενο ύψος.

Κομψό και στιλάτο

Απολαύστε την προαιρετική γωνία θέασης 12° και χώρο για να αποθηκεύσετε το Zenbook DUO και το ASUS Pen 2.0.

Με την ευαισθησία των 4096 επιπέδων πίεσης, το ASUS Pen 2.0 (προαιρετικό) σας επιτρέπει να αναπαράγετε με ακρίβεια τις λεπτότερες γραμμές και σκιάσεις.

Ο τέλειος φορητός υπολογιστής για ψηφιακούς νομάδες

Το Zenbook DUO συνδυάζει άψογα την αποδοτικότητα ενός παραδοσιακού φορητού υπολογιστή με την ευελιξία μιας συσκευής πολλαπλών οθονών - ενώ εξακολουθεί να δίνει προτεραιότητα στην εξαιρετική φορητότητα.

Με πληκτρολόγιο Bluetooth

Διπλασιάστε την επιφάνεια της οθόνης σας και ανατρέξτε σε μια οθόνη ενώ εργάζεστε σε μια άλλη. Με τον τρόπο αυτό εξαλείφεται η ανάγκη να αλλάζετε συνεχώς καρτέλες ή παράθυρα, μειώνοντας τις διακοπές και βοηθώντας σας να διατηρήσετε την εστίασή σας στην τρέχουσα εργασία.

Με εικονικό πληκτρολόγιο

Η κάτω οθόνη μπορεί να διαμορφωθεί ως εικονικό πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους. Με δύο οθόνες, μπορείτε να είστε πιο παραγωγικοί και να απολαμβάνετε πιο καθηλωτική ψυχαγωγία.

Λειτουργία κοινής χρήσης

Μοιραστείτε εύκολα περιεχόμενο σε συσκέψεις και παρουσιάσεις επιχειρήσεων. Απλά απλώστε το Zenbook DUO σε επίπεδη θέση και όλοι μπορούν να βλέπουν τις οθόνες χωρίς να χρειάζεται να μαζεύονται, προωθώντας την καλύτερη συμμετοχή και συζήτηση.

Λειτουργία φορητού υπολογιστή

Τοποθετήστε το πληκτρολόγιο ASUS ErgoSense Bluetooth και το touchpad στην κάτω οθόνη και απολαύστε μια παραδοσιακή εμπειρία τύπου φορητού υπολογιστή, με οθόνη 14 ιντσών και υψηλή αναλογία διαστάσεων 16:10.

Λειτουργία επιφάνειας εργασίας

Ιδανικό για προγραμματιστές, ερευνητές και συγγραφείς - και για πολλούς άλλους. Εμφανίστε τις εφαρμογές παραγωγικότητάς σας στη μία οθόνη, ενώ στην άλλη προβάλλετε υλικό αναφοράς, τεκμηρίωση ή πηγές έρευνας.

DUAL 3K 120 Hz OLED

Οι διπλές οθόνες αφής ASUS Lumina OLED 3K (2880 x 1800) 14 ιντσών 16:10 διευρύνουν τις προοπτικές σας, με φωτεινότητα έως 500 nits και αναλογία οθόνης προς σώμα 91%.

Ισχυρή παραγωγή

Το Zenbook DUO προσφέρει ισχυρές επιδόσεις και λειτουργίες AI Ready. Ο ταχύτατος επεξεργαστής, η αποκλειστική NPU και τα γραφικά κάνουν τις εργασίες ευκολότερες με τη σημερινή ενίσχυση AI. Ο αποθηκευτικός χώρος SSD 2 TB, η μνήμη RAM 32 GB και το WiFi 6E σας επιτρέπουν να εξερευνήσετε περισσότερα.

Προηγμένο σύστημα ψύξης

Όλα αυτά τα ισχυρά συστατικά πρέπει να ψύχονται αποτελεσματικά για να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους. Το Zenbook DUO προσθέτει έναν διαχύτη θερμότητας μεταξύ της μητρικής πλακέτας και του πάνελ OLED ως μέρος του προηγμένου συστήματος ψύξης, το οποίο επιτρέπει στη CPU και την GPU να λειτουργούν με συνδυασμένη TDP έως και 35 W, χωρίς να περιορίζονται!

Όλες οι θύρες που χρειάζεστε

Το ASUS Zenbook DUO διαθέτει όλες τις συνδέσεις που χρειάζεστε. Οι δύο υπερταχείες θύρες Thunderbolt 4 USB-C υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση, δύο εξωτερικές οθόνες 4K 60 Hz ή μία 8K 60 Hz και μεταφορά δεδομένων έως και 40 Gbps.

Μπαταρία μεγάλης διάρκειας

Δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεστε αν οι πρίζες είναι ανεπαρκείς: Η μεγάλης διάρκειας μπαταρία 75 Wh του Zenbook DUO μπορεί να σας κρατήσει παραγωγικούς για έως και 8 ώρες. Και όταν έρθει η ώρα για φόρτιση, δεν χρειάζεται να επιβραδύνετε - σε μόλις 49 λεπτά μπορείτε να την ανεβάσετε σε επίπεδο φόρτισης 60%. Η επανασχεδιασμένη μπαταρία υψηλής χωρητικότητας 75 Wh έχει φιλική προς το περιβάλλον παρατεταμένη διάρκεια ζωής που υποστηρίζει έως και 20% περισσότερους κύκλους φόρτισης από την προηγούμενη γενιά.

Μεγάλη εμπειρία ήχου

Απολαύστε βελτιωμένες εμπειρίες ακρόασης με έναν έξυπνο ενισχυτή και το ASUS Audio Booster.

Κατασκευαστής

Asus

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
Intel
Οικογένεια
Core Ultra 9
Μοντέλο
185H
Συχνότητα
2,3 GHz
Γενιά
Meteor Lake (14th Gen)

Οθόνη

IPS Panel
Όχι
OLED
Ναι
Διαγώνιος
14 "
Ανάλυση
2880x1800
Δυνατότητες
Touchscreen
Ρυθμός ανανέωσης
120 Hz

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
32 GB
Τύπος RAM
DDR5

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Ναι
Κατασκευαστής
Intel
Μοντέλο
Arc Graphics

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
2000 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Όχι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
HDMI, Thunderbolt 4, USB 3.2
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Όχι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 Pro

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
2 kg
Τύπος
Notebook
Χρώμα
Γκρι
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Αγγλικά US
Έτος Κυκλοφορίας
2024
Μοντέλο
Asus Zenbook

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
    • Θερμοκρασία

Ερωτήσεις

7 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (2)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες