Ποδοσφαιρικά Παπούτσια

Nike Phantom Luna 2 Pro FG Ψηλά Ποδοσφαιρικά Παπούτσια με Τάπες Λευκά Κωδικός: 50621133

Έχεις πάθος με το παιχνίδι σου; Αυτό το μοντέλο είναι ειδικά για σένα. Στο κέντρο της επίθεσης, με το χάος να στροβιλίζεται γύρω σου, βρήκες την ηρεμία να φτάσεις στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου,

Δες όλη την περιγραφή

Έχεις πάθος με το παιχνίδι σου; Αυτό το μοντέλο είναι ειδικά για σένα. Στο κέντρο της επίθεσης, με το χάος να στροβιλίζεται γύρω σου, βρήκες την ηρεμία να φτάσεις στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, χάρη στον απίστευτο συνδυασμό ευστροφίας και χάρης στον τρόπο που χειρίζεσαι την μπάλα.

Δες όλη την περιγραφή
118,90
ΠαράδοσηΤρί, 13 Αυγ - Παρ, 16 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

από 118,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    135,99 €

  2. 119,00 €

  3. 118,90 €

Περιγραφή

Έχεις πάθος με το παιχνίδι σου; Αυτό το μοντέλο είναι ειδικά για σένα. Στο κέντρο της επίθεσης, με το χάος να στροβιλίζεται γύρω σου, βρήκες την ηρεμία να φτάσεις στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, χάρη στον απίστευτο συνδυασμό ευστροφίας και χάρης στον τρόπο που χειρίζεσαι την μπάλα. Ολοκλήρωσε τη φάση με το Phantom Luna 2 Pro. Απογείωσε τις δεξιότητές σου με μερικές από τις μεγαλύτερες καινοτομίες της Nike, όπως το ελαστικό επάνω μέρος Flyknit και την πρόσφυση Nike Cyclone 360, για ασυναγώνιστη ευελιξία.

Σταθερό κράτημα για όλες τις συνθήκες

Η επικάλυψη με κολλώδη υφή στην επιφάνεια χτυπήματος του παπουτσιού εκτείνεται από την πλευρά του μεγάλου δαχτύλου πάνω από τα κορδόνια μέχρι το μικρό δάχτυλο, εξασφαλίζοντας άψογη επαφή του παπουτσιού με την μπάλα. Το υλικό προσφέρει απόλυτο έλεγχο σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Πρόσφυση στις γρήγορες κινήσεις

Το μοτίβο πρόσφυσης Nike Cyclone 360 εξασφαλίζει γρήγορες (βελτιωμένη ευελιξία στα κοψίματα) και σίγουρες (μειώνει την πρόσφυση στις περιστροφές) κινήσεις, ώστε να κινείσαι με ταχύτητα στα κοψίματα. Ταυτόχρονα, προσφέρει απόλυτη σταθερότητα όταν η ένταση του αγώνα ανεβαίνει.

Άψογη εφαρμογή

Τα ασύμμετρα κορδόνια εξασφαλίζουν μεγάλη επιφάνεια επαφής με την μπάλα κατά τις ντρίμπλες, τις πάσες και τα σουτ. Το επανατοποθετημένο μοτίβο δεσίματος των κορδονιών εξασφαλίζει μεγαλύτερη δυνατότητα προσαρμογής στο μέσο του πέλματος για τους παίκτες με πιο επίπεδες ή ψηλότερες καμάρες. Το ασύμμετρο υλικό Flyknit στο καλτσάκι προσφέρει σφιχτή αλλά κομψή εφαρμογή γύρω από τον αστράγαλο. Οι διακριτικές αυλακώσεις στο κολάρο επιτρέπουν την επαφή με την μπάλα πιο ψηλά στον αστράγαλο κατά τη συγκράτηση και τις πάσες.

Λεπτομέρειες προϊόντος

  • Χρήση σε ελαφρώς βρεγμένα γήπεδα με κοντό γρασίδι
  • Εσωτερική σόλα με αντικραδασμική προστασία

Κατασκευαστής

Nike

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
FJ2575-100
Χρώμα
Λευκό
Τύπος
με Τάπες
Εξωτερική Σόλα
FG
Ύψος
Ψηλά
με Καλτσάκι
Ναι
Κορδόνια
Ναι
Δημοφιλής Σειρά
Nike Phantom
Δημοφιλείς Ποδοσφαιριστές
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες