Laessig Εκπαιδευτικό Μπιμπερό Πλαστικό Μωβ 6m+
Εκπαιδευτικά Μπιμπερό

Laessig Εκπαιδευτικό Μπιμπερό Πλαστικό Μωβ 6m+ Κωδικός: 50707767

8,95
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 8,95 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 8,95 €

Χαρακτηριστικά

Υλικό
Πλαστικό
με Λαβές
-
Ηλικία
6
Χωρητικότητα
-
Χρώμα
Μωβ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • downer

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Καφέ

    Πήραμε από την ίδια σειρά μπολ, ποτηράκι, 4 κουταλάκια και πιατάκι. Είναι πολύ όμορφα και το υλικό τους με ίνες μπαμπού το θεωρώ πολύ καλό για βρέφος, καθώς και ανθεκτικό στις πτώσεις. Σαν σχήμα και μέγεθος μας βόλεψαν όλα πολύ.
    Συγκεκριμένα το ποτηράκι το χρησιμοποιούμε χωρίς τη βαλβίδα, σαν ελεύθερης ροής. Στις αρχές δοκιμάσαμε ποτηράκια με βαλβίδα, 360, καλαμάκι και την δυσκόλευαν πολύ. Το πρώτο που κατάφερε να πιει άνετα ήταν ένα παρόμοιο άλλης εταιρείας, το οποίο όμως ήταν από μελαμίνη και έσπασε γρήγορα. Το αντικαταστήσαμε με αυτό, το έχουμε πάνω από ένα χρόνο και παρόλο που τώρα, 2+ ετών, πίνει πλέον από ανοικτό ποτήρι, συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε και αυτό γιατί της αρέσει και το ζητάει - επίσης βολεύει για τη νύχτα.
    Ωστόσο: ενώ λένε ότι αντέχουν στο πλυντήριο πιάτων και στο φούρνο μικροκυμάτων με κάποια προσοχή, *πολύ* γρήγορα τα σχέδια άρχισαν να σκάνε (σαν να φούσκωσε το βερνίκι) και να ξεφλουδίζουν στο μπολ και το πιάτο, ή απλά να ξεθωριάζουν στα κουταλάκια. Τα κουταλάκια έχουν το σχέδιο στη λαβή, οπότε τουλάχιστον συνεχίζουν να είναι ασφαλή για χρήση, αλλά το πιάτο και το μπολ τα πετάξαμε, προφανώς δεν θες φλούδες από το βερνίκι μέσα στο φαγητό του παιδιού. Ως δια μαγείας, το ποτηράκι δεν έχει αλλοιωθεί στο παραμικρό, παρόλο που έχει χρησιμοποιηθεί περισσότερο από όλα και μπαίνει κάθε μέρα στο πλυντήριο πιάτων εδώ και ένα χρόνο. Συνεπώς συμπεραίνω ότι στα άλλα έφταιξε μάλλον η θερμοκρασία του φαγητού που δεν φρόντιζα να το κρυώνω πριν το βάλω στο πιάτο/μπολ και η τριβή με τα χέρια μας στα κουταλάκια.

    • Ποιότητα υλικών
    • Ελαφρύ
    • Βολικό στη χρήση
    • Αποδοχή από το μωρό
    • Δεν έχει διαρροές
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες