Viewsonic VG2408A IPS Monitor 24" FHD 1920x1080 με Χρόνο Απόκρισης 5ms GTG
Οθόνες Υπολογιστών

Viewsonic VG2408A IPS Monitor 24" FHD 1920x1080 με Χρόνο Απόκρισης 5ms GTGΚωδικός: 50783886

H ViewSonic VG2708A είναι μια οθόνη FHD 27 ιντσών με εισόδους HDMI, VGA και Display Port για επαγγελματική και οικιακή χρήση. Απολαύστε βελτιωμένη συνδεσιμότητα και αβίαστη ενσωμάτωση συσκευών με την...

Δες όλη την περιγραφή

H ViewSonic VG2708A είναι μια οθόνη FHD 27 ιντσών με εισόδους HDMI, VGA και Display Port για επαγγελματική και οικιακή χρήση. Απολαύστε βελτιωμένη συνδεσιμότητα και αβίαστη ενσωμάτωση συσκευών με την προηγμένη οθόνη μας που διαθέτει διανομέα USB. 

Η τεχνολογία Eye ProTech+ έχει προκαθοριστεί για να φροντίζει για βέλτιστη απόδοση οθόνης και άνετη προβολή...

Δες όλη την περιγραφή
179,63
ΠαράδοσηΔευ, 16 Σεπ - Παρ, 20 Σεπ
+109,99 €

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Θα χρειαστείς μαζί

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 179,63 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 179,00 €

  2. 192,50 €

  3. 179,63 €

Περιγραφή

H ViewSonic VG2708A είναι μια οθόνη FHD 27 ιντσών με εισόδους HDMI, VGA και Display Port για επαγγελματική και οικιακή χρήση. Απολαύστε βελτιωμένη συνδεσιμότητα και αβίαστη ενσωμάτωση συσκευών με την προηγμένη οθόνη μας που διαθέτει διανομέα USB. 

Η τεχνολογία Eye ProTech+ έχει προκαθοριστεί για να φροντίζει για βέλτιστη απόδοση οθόνης και άνετη προβολή χωρίς tearing ή stuttering. Επεκτείνετε τον χώρο εργασίας σας και απολαύστε πραγματικά απρόσκοπτη, εργονομική λειτουργία πολλαπλών εργασιών σε μία μόνο οθόνη με βάση συμβατή με VESA σε χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

Εξαιρετική ευρυγώνια όραση

Απολαύστε ζωντανά χρώματα με σταθερή φωτεινότητα και εκπληκτική ακρίβεια. Η οθόνη SuperClear® IPS διαθέτει εξαιρετικά ευρείες κατακόρυφες και οριζόντιες γωνίες θέασης 178 μοιρών που αποδίδουν την ίδια ποιότητα εικόνας με πραγματική χρωματική ακρίβεια και συνέπεια από την οθόνη μέχρι την εκτύπωση.

Full HD 1080p

Η ανάλυση Full HD 1920x1080 δημιουργεί απίστευτα καθαρή απόδοση εικόνας pixel-pixel. Απολαύστε εκπληκτική διαύγεια και λεπτομέρεια ενώ εργάζεστε, παίζετε ή απολαμβάνετε την τελευταία πρεμιέρα εκπομπής.

Ο μεταβλητός ρυθμός ανανέωσης προσφέρει ομαλές, συνεχείς εικόνες

Η τεχνολογία Variable Refresh Rate εξαλείφει το σκίσιμο της οθόνης και τους ασταθείς ρυθμούς καρέ για ομαλή και απρόσκοπτη απεικόνιση σε κάθε σκηνή.

Ομαλή οπτική απεικόνιση με ρυθμό ανανέωσης 100 Hz

Με γρήγορο ρυθμό ανανέωσης οθόνης 100 Hz, μπορείτε να απολαύσετε μια πραγματικά ρευστή οπτική οθόνη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα βελτιωμένη ευκρίνεια προβολής, μειωμένο τραυλισμό οθόνης κατά τη διάρκεια σκηνών δράσης που κινούνται γρήγορα και ωφελεί τις εργασίες, μειώνοντας την καταπόνηση των ματιών και αυξάνοντας την παραγωγικότητα.

Βιομηχανικό πρότυπο χρώματος

Η δυνατότητα έγχρωμης κάλυψης πάνελ sRGB 99% αναπαράγει πλουσιότερα και πιο ζωντανά χρώματα, διασφαλίζοντας ότι οι εικόνες ευθυγραμμίζονται τέλεια με τα χρωματικά πρότυπα της βιομηχανίας.

Ευελιξία σύνδεσης

Οι είσοδοι HDMI, VGA και DisplayPort (DP) σάς δίνουν την ελευθερία να συνδέσετε την οθόνη σας με μια μεγάλη γκάμα συσκευών. Απλοποιήστε τον χώρο εργασίας σας, επεκτείνετε τις επιλογές συνδεσιμότητας και βελτιστοποιήστε τη μεταφορά δεδομένων με τον ενσωματωμένο διανομέα USB της οθόνης μας.

Μια νέα γωνία για την εργονομία του χώρου εργασίας

Απολαύστε κάθε λεπτομέρεια με προηγμένη εργονομία – περιστροφή, ρύθμιση ύψους και εργονομική γωνία κλίσης -4°~28°. Κάθε μία παρέχει μεγαλύτερη γκάμα προσαρμόσιμων ρυθμίσεων για μέγιστη άνεση. Ο πλήρης εργονομικός σχεδιασμός σας επιτρέπει επίσης να χρησιμοποιείτε την οθόνη ενώ στέκεστε ή κάνετε μια στρατηγική ομαδική συζήτηση γύρω από την οθόνη.

Eye ProTech+ για Always-on Eye Protection

Εργαστείτε άνετα για μεγάλα χρονικά διαστήματα με το ViewSonic Eye ProTech+. Συνδυάζοντας την τεχνολογία Flicker-Free με την ενσωματωμένη οθόνη χαμηλού μπλε φωτός, αυτή η οθόνη βοηθά στη διατήρηση της φρεσκάδας των ματιών και στην πρόληψη της ψηφιακής κόπωσης των ματιών ανά πάσα στιγμή χωρίς να διακυβεύεται η ποιότητα της εικόνας.

Ενσωματωμένα ηχεία

Ενσωματωμένα διπλά στερεοφωνικά ηχεία 2 Watt

Κατασκευαστής

Viewsonic

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Panel
IPS
HDR
Όχι
Curved
Όχι
UltraWide
Όχι
Διαγώνιος
24 "
Ανάλυση
1920x1080
Αντίθεση
1300 :1
Χρόνος Απόκρισης (GTG)
5 ms
Ρυθμός Ανανέωσης
60 Hz
Aspect Ratio
16:9

Εργονομία Βάσης

Ρύθμιση Κλίσης
Ναι
Ρύθμιση Ύψους
Ναι
Κατακόρυφη Περιστροφή
Ναι
Οριζόντια Περιστροφή
Ναι

Συνδεσιμότητα

Τύπος Σύνδεσης
DisplayPort, HDMI, VGA (D-sub)

Έξτρα Χαρακτηριστικά

Ηχεία
Ναι
Δυνατότητες & Λειτουργίες
USB Hub
Eye Comfort
Όχι
Χρώμα
Μαύρο

Ενεργειακή Ετικέτα

Κατανάλωση Ενέργειας
17 kWh/1000h
Ενεργειακή Κλάση
E

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη