Selenia Συνθετικό Λάδι Αυτοκινήτου 10W-40 B4 1lt
Λάδια Αυτοκινήτου

Selenia Συνθετικό Λάδι Αυτοκινήτου 10W-40 B4 1ltΚωδικός: 50791225

To συνθετικό λιπαντικό της Petronas Selenia Gold Synthetic 10W-40 είναι εξελιγμένο για τους κινητήρες νέας γενιάς που εξοπλίζουν τα οχήματα του Group Fiat.

Δες όλη την περιγραφή

To συνθετικό λιπαντικό της Petronas Selenia Gold Synthetic 10W-40 είναι εξελιγμένο για τους κινητήρες νέας γενιάς που εξοπλίζουν τα οχήματα του Group Fiat.

Δες όλη την περιγραφή
10,00
ΠαράδοσηΠαρ, 04 Οκτ - Τρί, 08 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 10,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 10,00 €

Περιγραφή

To συνθετικό λιπαντικό της Petronas Selenia Gold Synthetic 10W-40 είναι εξελιγμένο για τους κινητήρες νέας γενιάς που εξοπλίζουν τα οχήματα του Group Fiat. Επίσης, εξασφαλίζει την μέγιστη προστασία σε ατμοσφαιρικούς, υπερτροφοδοτούμενους ή πολυβάλβιδους βενζινοκινητήρες & ντιζελοκινητήρες.

Επιπλέον, το λιπαντικό της Selenia Gold είναι αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας της Petronas και του Group FIAT, προσφέροντας εύκολο ξεκίνημα σε ακραίες κλιματικές συνθήκες (από -25°C), μείωση κατανάλωσης λιπαντικού, σωστή λίπανση και ψύξη στους υπερτροφοδότες-τούρμπο, εξαιρετική σταθερότητα στις υψηλές θερμοκρασίες.

Τέλος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί, λόγω των υψηλών προδιαγραφών που διαθέτει και σε πολλά άλλα οχήματα διαφορετικής μάρκας. 

Προδιαγραφές: API SN/CF, ACEA A3/B3/B4, VW 502.00 / 505.00, MB 229.1

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Συνθετικό
Χωρητικότητα
1 lt
Προδιαγραφές
B4
Ιξώδες
10W-40
Για Κινητήρες Diesel
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη