Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Υδρόψυξη Επεξεργαστή Τριπλού Ανεμιστήρα 120mm για Socket AM4/AM5/1700
Υδρόψυξη

Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Υδρόψυξη Επεξεργαστή Τριπλού Ανεμιστήρα 120mm για Socket AM4/AM5/1700 Κωδικός: 50820247

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Στροφές ανεμιστήρα: 2000 rpm
  • Διάσταση ανεμιστήρα: 120 χιλ.
  • Ροή αέρα: 48.82 CFM
  • ARGB φωτισμός
Δες όλη την περιγραφή
91,14
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Δευ, 19 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 91,14 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 91,14 €

  2. 115,00 €

  3. 111,25 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    106,00 €

  5. 103,60 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    106,90 €

  7. 143,47 €

  8. Επίσημος μεταπωλητής
    108,10 €

  9. 108,09 €

  10. 106,18 €

  11. 162,74 €

Περιγραφή

Έτοιμο από το κουτί - Εύκολη εγκατάσταση

Ο Liquid Freezer III είναι έτοιμος για άμεση χρήση χάρη στους προεγκατεστημένους ανεμιστήρες ψυγείου σε διάταξη push. Τα καλώδια των ανεμιστήρων είναι ενσωματωμένα στο περίβλημα των σωλήνων, ώστε να χρειάζεται να συνδεθεί μόνο ένα καλώδιο στη μητρική πλακέτα. Με το θερμικό μείγμα MX-6 που περιλαμβάνεται στην παράδοση, έχετε όλα όσα χρειάζεστε για γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση.

Συμβατότητα που διασφαλίζει το μέλλον

Ο Liquid Freezer III είναι πολυ-συμβατός με τις υποδοχές Intel και AMD. Η Intel θα κυκλοφορήσει στο μέλλον τους νέους επεξεργαστές Arrow Lake στην υποδοχή LGA1851. Οι πελάτες της ARCTIC δεν χρειάζεται να ανησυχούν ότι οι νέοι επεξεργαστές θα απαιτήσουν και νέα ψυγεία. Εγγυόμαστε πλήρη συμβατότητα. Όλα τα Liquid Freezer III μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τη νέα υποδοχή LGA1851 της Intel χωρίς περιορισμό.

Εξαιρετική απόδοση

Σε ανεξάρτητες δοκιμές, ο Liquid Freezer III ξεχωρίζει σαφώς από τον ανταγωνισμό σε όλες τις κατηγορίες τιμών, ιδίως λόγω των εξαιρετικών επιδόσεών του. Στις δοκιμές με κανονικοποιημένο θόρυβο, ο Liquid Freezer III δείχνει την πραγματική του δύναμη, ξεπερνώντας πολλούς ανταγωνιστές με την αθόρυβη αλλά ισχυρή λειτουργία του.

Πλαίσιο επαφής για Intel LGA1700 και LGA1851

Ο ανεξάρτητος μηχανισμός φόρτωσης (ILM) της Intel παραμορφώνει τη CPU πιέζοντας την στην υποδοχή σε δύο σημεία με πάνω από 40 κιλά. Αυτό προκαλεί πίεση στην πλακέτα, το κύτταρο και το στρώμα συγκόλλησης μεταξύ του κύτταρου και του IHS (Integrated Heat Spreader).

Με υψηλό θερμικό φορτίο, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μακροπρόθεσμα προβλήματα. Το πλαίσιο τοποθέτησης από την ARCTIC δεν παραμορφώνει τη CPU, μειώνει μαζικά το μηχανικό φορτίο στη CPU, είναι γρήγορο και εύκολο στην εγκατάσταση και επιτρέπει τη βίδωση του ψυγείου στην πίσω πλάκα της CPU. Ως αποτέλεσμα, η μηχανική καταπόνηση της μητρικής πλακέτας και της CPU ελαχιστοποιείται, η απόδοση της ψύξης παραμένει σταθερή και η εγκατάσταση είναι γρήγορη και απλή.

Αθόρυβος και ισχυρός ανεμιστήρας VRM

Οι μετατροπείς τάσης των μητρικών πλακετών λειτουργούν συχνά στη μέγιστη θερμοκρασία τους σε συνδυασμό με τις ενεργοβόρες CPU. Για να αντισταθμίσει την έλλειψη ροής αέρα από ένα tower cooler, το Liquid Freezer III λειτουργεί με έναν αναθεωρημένο ανεμιστήρα VRM. Ο ανεμιστήρας 60 mm με έλεγχο PWM επιτρέπει τη σχεδόν αθόρυβη ψύξη της περιοχής της υποδοχής όταν η ψύξη VRM είναι ανεπαρκής, σε περιπτώσεις με κακή ροή αέρα ή ειδικά σε σενάρια overclocking. Αυτό επιτρέπει ένα συνεχώς υψηλότερο φορτίο και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για τους μετατροπείς τάσης.

Βελτιστοποιημένη, ανεπτυγμένη στο σπίτι αντλία νερού

Ο Liquid Freezer III είναι εξοπλισμένος με μια ειδικά εξελιγμένη αντλία νερού ελεγχόμενη από PWM, η οποία έχει βελτιστοποιηθεί περαιτέρω όσον αφορά την απόδοση και τον θόρυβο. Χάρη στη βελτιωμένη ψυχρή πλάκα με εκτεταμένη επιφάνεια πτερυγίων και τους βελτιστοποιημένους σωλήνες νερού, ο Liquid Freezer III αυξάνει την απόδοσή του, διατηρώντας παράλληλα την αθόρυβη λειτουργία του.

Πλήρης έλεγχος ή απλός έλεγχος

Δύο καλώδια σύνδεσης - δύο επιλογές ελέγχου:

Ξεχωριστός κανονισμός: Η αντλία, ο ανεμιστήρας VRM και ο ανεμιστήρας του ψυγείου μπορούν να ρυθμίζονται ανεξάρτητα ο ένας από τον άλλο. Αυτό επιτρέπει, για παράδειγμα, τον έλεγχο της ταχύτητας του ανεμιστήρα VRM ανεξάρτητα από τη CPU και την αναλογική ρύθμιση της θερμοκρασίας των μετατροπέων τάσης μέσω PWM.

All-in-One: Όπως και το Liquid Freezer II, αυτό επιτρέπει τον έλεγχο ολόκληρης της μονάδας μέσω μιας μόνο σύνδεσης, με την οποία εξάγεται η ταχύτητα των ανεμιστήρων του ψυγείου. Συνεπώς, η αντλία, ο VRM και οι ανεμιστήρες του ψυγείου μπορούν εύκολα να ελεγχθούν μέσω μιας ενιαίας ρύθμισης PWM.

Εγγενής τοποθέτηση Offset AMD

Εδώ και αρκετές γενιές, η AMD χρησιμοποιεί ένα σχέδιο chiplet πολλαπλών ψηφίδων για τους επιτραπέζιους επεξεργαστές Ryzen. Σε αντίθεση με τις CPU της Intel, το hotspot σε αυτούς τους επεξεργαστές δεν βρίσκεται κεντρικά κάτω από το IHS (Integrated Heat Spreader), αλλά είναι ελαφρώς μετατοπισμένο. Επομένως, η λύση τοποθέτησης της AMD έχει μια μετατόπιση 5 mm, προκειμένου να επιτευχθεί η βέλτιστη απαγωγή θερμότητας.

Βελτιωμένος σχεδιασμός καλοριφέρ

Η επιφάνεια ψύξης του ψυγείου πάχους 38 mm έχει επεκταθεί κατά 23 % με την αύξηση της στοίβας πτερυγίων. Αυτό επιτρέπει όχι μόνο τη βελτιωμένη απαγωγή θερμότητας, αλλά και μεγαλύτερο όγκο υγρού. Κατά συνέπεια, η συσσώρευση θερμότητας στο σύστημα υδρόψυξης επιβραδύνεται και οι αιχμές ισχύος και θερμοκρασίας μπορούν να διαχειριστούν αποτελεσματικά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Υψηλή στατική πίεση

Η ARCTIC βασίζεται στους καλά δοκιμασμένους ανεμιστήρες P, οι οποίοι έχουν ήδη λάβει πολλά βραβεία για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους. Η σειρά P είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για χρήση σε ψύκτρες και θερμαντικά σώματα με υψηλή πυκνότητα πτερυγίων. Χάρη στην υψηλή στατική τους πίεση, επιτυγχάνουν σημαντικά καλύτερα αποτελέσματα σε σύγκριση με ανεμιστήρες που έχουν σχεδιαστεί για υψηλή κυκλοφορία αέρα.

Περιορισμένη συμβατότητα με λίγες μητρικές κάρτες

Ορισμένες μητρικές κάρτες δεν είναι συμβατές με το Liquid Freezer III λόγω των υπερμεγέθων ψυγείων SSD στην υποδοχή M.2_1. Παρέχουμε δωρεάν ένα κατάλληλο ψυγείο M.2 για τις μητρικές κάρτες που επηρεάζονται.

Διευθυνσιοδοτούμενα LED για όλες τις απαιτήσεις

Το ARCTIC χρησιμοποιεί τυποποιημένα καλώδια 3 ακίδων αντί για ιδιόκτητους συνδέσμους. Αυτό όχι μόνο εξασφαλίζει συμβατότητα με τα περισσότερα συστήματα φωτισμού για μητρικές κάρτες, θήκες, ελεγκτές και αξεσουάρ, αλλά επιτρέπει επίσης τον έλεγχο με βάση το λογισμικό με τα πιο κοινά προγράμματα ελέγχου. Η λειτουργία daisy-chain εξασφαλίζει επίσης ότι κάθε LED μπορεί να εμφανίζει ένα ξεχωριστό χρώμα ανά πάσα στιγμή, προσφέροντας αμέτρητες επιλογές συνδυασμών για κάθε προτίμηση.

Κατασκευαστής

Arctic

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Socket
1700, 1851, AM4, AM5
Μέγεθος Ψυγείου
Τριπλού Ανεμιστήρα
Διάσταση Ανεμιστήρα
120 mm
Χρώμα
Μαύρο
Φωτισμός
ARGB

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Στροφές Ανεμιστήρα
2000 rpm
Ροή Αέρα
48,82 cfm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Εξαιρετική ποιότητα η υδρόψυξη, κρατάει τον 5800x κάτω από τους 70 με extreme benchmarks, πριν είχα την lS720 της deepcool και πραγματικά δεν έχουν καμία σχέση κλάσης ανώτερη η arctic και πολύ ποιο φτηνή για 360. ( Θέλει αρκετό χώρο για να μπει άνετα, 397,5mm μάκρος το ψυγείο και θέλει 65,5mm πάχος για να μπει επάνω. )

    • Αποτελεσματική ψύξη
    • Αθόρυβη
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Τοποθέτηση
    • Όγκος ψυγείου
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

25 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες