Μπασκετικά Παπούτσια

Nike G.T. Cut Academy Χαμηλά Μπασκετικά Παπούτσια Λευκά Κωδικός: 50824233

Είτε παίζεις στο γυμναστήριο είτε στο πάρκο ή απλώς στην αυλή του σπιτιού σου, το G.T. Cut Academy ταιριάζει γάντι σε κάθε περίσταση. Η σταθερή πρόσφυση, η οποία είναι κατάλληλη για πολλά γήπεδα,

Δες όλη την περιγραφή

Είτε παίζεις στο γυμναστήριο είτε στο πάρκο ή απλώς στην αυλή του σπιτιού σου, το G.T. Cut Academy ταιριάζει γάντι σε κάθε περίσταση. Η σταθερή πρόσφυση, η οποία είναι κατάλληλη για πολλά γήπεδα, σε βοηθά να δημιουργείς χώρο για μοναδικές κινήσεις που αλλάζουν το παιχνίδι.

Δες όλη την περιγραφή
75,00
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

από 75,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 75,00 €

  2. 75,00 €

  3. 80,00 €

  4. 80,00 €

  5. Nike G.T. Cut Academy FB2599 FB2599-002 NIKE Γκρι

    Διαθέσιμα μεγέθη: 4040.5414242.5434444.54545.5464747.548.5

    Προϊόντα καταστήματος
    85,00 €

  6. 79,90 €

Περιγραφή

Είτε παίζεις στο γυμναστήριο είτε στο πάρκο ή απλώς στην αυλή του σπιτιού σου, το G.T. Cut Academy ταιριάζει γάντι σε κάθε περίσταση. Η σταθερή πρόσφυση, η οποία είναι κατάλληλη για πολλά γήπεδα, σε βοηθά να δημιουργείς χώρο για μοναδικές κινήσεις που αλλάζουν το παιχνίδι. Επιπλέον, είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για να σταματάς απότομα και να αλλάζεις ταχύτητες κατά βούληση, όπου και αν είναι ο επόμενος αγώνας.

Πρόσφυση: υψηλή

Όσο περισσότερη πρόσφυση έχεις στο πέλμα, τόσο μεγαλύτερη απόσταση μπορείς να δημιουργήσεις από τον αντίπαλό σου. Μπορεί να σε βοηθήσει να σταματάς απότομα και να αλλάζεις ταχύτητες κατά βούληση. Εξασφαλίζοντας πρόσφυση σε κάθε σου κίνηση από τη φτέρνα μέχρι τα δάχτυλα, το μοτίβο ψαροκόκαλο στο G.T. Cut Academy είναι ιδανικό για πλευρικά κοψίματα και γρήγορες αλλαγές στην κίνηση.

Υψηλή απόκριση: μέτρια

Όσο πιο υψηλή απόκριση προσφέρει το παπούτσι, τόσο μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας μπορείς να απολαμβάνεις σε κοψίματα, πίβοτ και κινήσεις προς την μπασκέτα. Τα παπούτσια υψηλής απόκρισης προσφέρουν πιο ελαστική εφαρμογή σε κάθε βήμα, ώστε να απολαμβάνεις αίσθηση υψηλής ταχύτητας και στις τέσσερις περιόδους. Η μονάδα Zoom Air στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού, η οποία είναι τοποθετημένη στο κάτω μέρος, σε βοηθά να κινείσαι γρήγορα στο δάπεδο όταν οι ρυθμοί του παιχνιδιού ανεβαίνουν.

Αντικραδασμική προστασία: μέτρια

Όσο περισσότερη αντικραδασμική προστασία έχεις στο πέλμα, τόσο πιο άνετη αίσθηση μπορείς να απολαμβάνεις στον αγώνα. Προστέθηκαν δύο αφροί στην ενδιάμεση σόλα, για εξωπραγματικό επίπεδο άνεσης και στήριξης. Είναι η ιδανική επιλογή όταν παίζεις μπάσκετ για πολλές ώρες σε απαιτητικές επιφάνειες.

Κατασκευαστής

Nike

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
FB2599-002
Χρώμα
Λευκό
Τύπος
Χαμηλά
Δημοφιλείς Σειρές
Nike G.T. Cut

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες