Elden Ring Shadow Of The Erdtree Edition Xbox Series X Game
XBOX Series X Games

Elden Ring Shadow Of The Erdtree Edition Xbox Series X Game Κωδικός: 50850160

Πτώση Από Τη Χάρη

Η Γη της Σκιάς. Ένας τόπος καλυμμένος από το Erdtree.
Εκεί όπου η θεά Marika πάτησε για πρώτη φορά το πόδι της. Μια γη που εξαγνίστηκε σε μια αφανή μάχη. Που φλέγεται από τη φλόγα του...

Δες όλη την περιγραφή

Πτώση Από Τη Χάρη

Η Γη της Σκιάς. Ένας τόπος καλυμμένος από το Erdtree.
Εκεί όπου η θεά Marika πάτησε για πρώτη φορά το πόδι της. Μια γη που εξαγνίστηκε σε μια αφανή μάχη. Που φλέγεται από τη φλόγα του Messmer. Σε αυτή τη γη αναχώρησε η Miquella. Αποδεσμεύοντας τη σάρκα του, τη δύναμή του, την καταγωγή του. Από όλα τα χρυσά πράγματα. Και τώρα ο Miquella...

Δες όλη την περιγραφή
67,90
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 3 τεμάχια

από 65,00 €

Περιγραφή

Πτώση Από Τη Χάρη

Η Γη της Σκιάς. Ένας τόπος καλυμμένος από το Erdtree.
Εκεί όπου η θεά Marika πάτησε για πρώτη φορά το πόδι της. Μια γη που εξαγνίστηκε σε μια αφανή μάχη. Που φλέγεται από τη φλόγα του Messmer. Σε αυτή τη γη αναχώρησε η Miquella. Αποδεσμεύοντας τη σάρκα του, τη δύναμή του, την καταγωγή του. Από όλα τα χρυσά πράγματα. Και τώρα ο Miquella περιμένει την επιστροφή του υποσχόμενου Κυρίου του.

Το ELDEN RING, νικητής εκατοντάδων διακρίσεων, συμπεριλαμβανομένου του "Παιχνιδιού της Χρονιάς" των The Game Awards και του "Απόλυτου Παιχνιδιού της Χρονιάς" των Golden Joystick Awards, φέρνει μια νέα περιπέτεια στους Tarnished στο Lands Between.

Το ELDEN RING Shadow of the Erdtree DLC είναι η μεγαλύτερη επέκταση της FromSoftware μέχρι σήμερα, όπου οι παίκτες πρέπει να ξετυλίξουν το κρυμμένο μυστήριο του κόσμου από το φημισμένο RPG δράσης φαντασίας.

Μια νέα ιστορία

Με την καθοδήγηση της Empyrean Miquella, οι παίκτες καλούνται στη Γη της Σκιάς, ένα μέρος σκοτεινό από το Erdtree, όπου η θεά Marika πάτησε για πρώτη φορά το πόδι της. Σε αυτούς τους παράξενους νέους τόπους, οι παίκτες ανακαλύπτουν τα σκοτεινά μυστικά του κόσμου καθώς συναντούν άλλους που ακολουθούν τα βήματα της Miquella με απώτερα κίνητρα.

Εξερευνώντας έναν οικείο κόσμο γεμάτο νέα μυστικά

Το ELDEN RING Shadow of the Erdtree μεταφέρει τους παίκτες πέρα από τα Lands Between για να εξερευνήσουν τη Land of Shadow, έναν εντελώς νέο κόσμο από το ELDEN RING. Οι παίκτες μπορούν να ταξιδεύουν απρόσκοπτα μπρος-πίσω μεταξύ των τεράστιων χαρτών του που διανθίζονται με διαφορετικές καταστάσεις και σχολαστικά μπουντρούμια όπου περιφέρονται απειλητικοί εχθροί.

Ένα RPG με μεγαλύτερη εμβάθυνση

Το Shadow of the Erdtree προσθέτει νέα όπλα, εξοπλισμό, δεξιότητες όπλων και μαγεία που δεν υπάρχουν στο βασικό παιχνίδι ELDEN RING, μαζί με νέους εχθρούς, συναντήσεις με αφεντικά και πλοκή για να αυξήσει περαιτέρω την ελευθερία των παικτών στο RPG.Αντιμετωπίστε αυτές τις απειλές με τις νέες δυνάμεις που μπορείτε να αποκτήσετε.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Action, Role Playing
Έτος Κυκλοφορίας
2024
Ημερομήνια Κυκλοφορίας
21/06/2024
Όριο Ηλικίας (PEGI)
16
Edition
Standard
Νέα Κυκλοφορία
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

8 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες