AMD Epyc 7443 2.85GHz Επεξεργαστής 24 Πυρήνων για Socket SP3 Tray
Επεξεργαστές

AMD Epyc 7443 2.85GHz Επεξεργαστής 24 Πυρήνων για Socket SP3 TrayΚωδικός: 50866877

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μικροαρχιτεκτονική Zen 3
  • Threads: 48
  • Μέγιστη Συχνότητα: 4 GHz
  • Μνήμη Cache: 128 MB
  • Κλειδωμένος
  • Thermal Design Power (TDP) 200 W
Δες όλη την περιγραφή

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 775,21 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 775,21 €

Περιγραφή

Ο επεξεργαστής CPU AMD EPYC 7443 σηματοδοτεί μια σημαντική πρόοδο στη σφαίρα της τεχνολογίας διακομιστών, προσαρμοσμένη για επιχειρήσεις που απαιτούν κορυφαίες επιδόσεις χωρίς συμβιβασμούς στην αποδοτικότητα. Αυτός ο τρομερός επεξεργαστής, με αριθμό τεμαχίου 100-000000340, διαθέτει 24 πυρήνες, καθένας από τους οποίους λειτουργεί στα ζωηρά 2,85GHz, και είναι εξοπλισμένος με σημαντικά 128MB κρυφής μνήμης L3. 

Έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με θερμική ισχύ σχεδιασμού (TDP) 200W, αναδεικνύοντας τη δέσμευση της AMD να παρέχει ισχυρές υπολογιστικές λύσεις που είναι ταυτόχρονα και ενεργειακά αποδοτικές. Ο EPYC 7443 είναι ιδανικός για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, από υπολογιστικό νέφος και εικονικοποίηση έως προηγμένες αναλύσεις και υπολογισμούς υψηλών επιδόσεων, και υπερέχει σε περιβάλλοντα που απαιτούν τόσο ισχυρές δυνατότητες επεξεργασίας όσο και επιδόσεις με εξοικονόμηση ενέργειας.

Ενσωματώνοντας την τεχνολογία αιχμής της AMD, ο Epyc 7443 υποστηρίζει PCIe 4.0, προσφέροντας απαράμιλλο εύρος ζώνης και ανώτερες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων που είναι απαραίτητες για τα σύγχρονα φορτία εργασίας έντασης δεδομένων. Αυτός ο επεξεργαστής επιτρέπει κλιμακούμενες και ευέλικτες διαμορφώσεις διακομιστών, διευκολύνοντας τις επιχειρήσεις να προσαρμόζονται στις εξελισσόμενες απαιτήσεις, διατηρώντας παράλληλα υψηλά επίπεδα αποδοτικότητας και αξιοπιστίας. Επιπλέον, η AMD έχει δώσει προτεραιότητα στην ασφάλεια με αυτόν τον επεξεργαστή, ενσωματώνοντας προηγμένα χαρακτηριστικά για τη διασφάλιση των δεδομένων από τις αναδυόμενες απειλές, εξασφαλίζοντας έτσι μια ασφαλή βάση για τις υποδομές πληροφορικής σε διάφορους κλάδους.

Η επιλογή του AMD Epyc 7443 για την υποδομή του διακομιστή σας είναι μια απόφαση που υπογραμμίζει τη δέσμευση για τεχνολογική αριστεία και λειτουργική βιωσιμότητα. Είναι μια στρατηγική επένδυση σε έναν επεξεργαστή που όχι μόνο ανταποκρίνεται στις τρέχουσες επιχειρησιακές απαιτήσεις με απαράμιλλη απόδοση, αλλά και ευθυγραμμίζεται με τη μελλοντική ανάπτυξη και τις τεχνολογικές εξελίξεις. 

Ο Epyc 7443 είναι εμβληματικό παράδειγμα της ηγετικής θέσης της AMD στην αγορά επεξεργαστών διακομιστών, προσφέροντας μια ισχυρή, ασφαλή και αποδοτική λύση που δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν τις υπολογιστικές προκλήσεις του σήμερα και του αύριο. Είτε πρόκειται για αναβάθμιση υφιστάμενων υποδομών είτε για την κατασκευή νέων, ο επεξεργαστής CPU AMD EPYC 7443 αποτελεί φάρο καινοτομίας στον τομέα των υπολογιστών υψηλής απόδοσης.

Κατασκευαστής

AMD

Χαρακτηριστικά

Γενικά Χαρακτηριστικά

Έτος Κυκλοφορίας
2021
Οικογένεια
Epyc
Μικροαρχιτεκτονική
Zen 3
Socket
SP3
Συσκευασία
Tray

Επιδόσεις

Πυρήνες
24
Threads
48
Συχνότητα Επεξεργαστή (Base Frequency)
2,85 GHz
Μέγιστη Συχνότητα Επεξεργαστή
4 GHz
Μνήμη Cache
128 MB
Ξεκλείδωτος
Όχι
Thermal Design Power (TDP)
200 W

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Περιλαμβάνει Ψύκτρα
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη