Campo Αυτοφούσκωτο Μονό Υπόστρωμα Camping σε Μπλε χρώμα
Υποστρώματα Camping

Campo Αυτοφούσκωτο Μονό Υπόστρωμα Camping σε Μπλε χρώμα Κωδικός: 51012078

Υπόστρωμα της εταιρείας Campo, κατάλληλο για camping. Είναι αυτοφούσκωτο, που σημαίνει ότι δεν απαιτείται τρόμπα για να φουσκώσει αλλά φουσκώνει μόνο του κατά 90% μόλις ανοίξει η βαλβίδα αέρα, ενώ...

Δες όλη την περιγραφή

Υπόστρωμα της εταιρείας Campo, κατάλληλο για camping. Είναι αυτοφούσκωτο, που σημαίνει ότι δεν απαιτείται τρόμπα για να φουσκώσει αλλά φουσκώνει μόνο του κατά 90% μόλις ανοίξει η βαλβίδα αέρα, ενώ εσείς θα πρέπει να συμπληρώσετε λίγο αέρα με το στόμα. Παράλληλα, προσφέρει πολύ καλή μόνωση σε κρύα εδάφη. Ακόμα, διαθέτει ελαφρύ και συμπαγή σχεδιασμό που...

Δες όλη την περιγραφή
22,46
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5 τεμάχια

από 22,46 €

Περιγραφή

Υπόστρωμα της εταιρείας Campo, κατάλληλο για camping. Είναι αυτοφούσκωτο, που σημαίνει ότι δεν απαιτείται τρόμπα για να φουσκώσει αλλά φουσκώνει μόνο του κατά 90% μόλις ανοίξει η βαλβίδα αέρα, ενώ εσείς θα πρέπει να συμπληρώσετε λίγο αέρα με το στόμα. Παράλληλα, προσφέρει πολύ καλή μόνωση σε κρύα εδάφη. Ακόμα, διαθέτει ελαφρύ και συμπαγή σχεδιασμό που βοηθάει να ελαττώσετε το βάρος που παίρνετε μαζί σας όταν ταξιδεύετε καθώς ξεφουσκώνει και αποθηκεύεται εύκολα. Τέλος, χρειάζεται η απαραίτητη προσοχή προκειμένου να μην τρυπήσει. 

Κατασκευαστής

Campo (Υποστρώματα Camping)

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
6003020

Χαρακτηριστικά

Είδος
Αυτοφούσκωτο
Μέγεθος
Μονό
Χρώμα
Μπλε

Διαστάσεις

Μήκος
-
Πλάτος
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Κακής ποιότητας στρώμα . Δεν φουσκώνει μόνο του και όταν το φουσκωσεις με το στόμα είναι σαν στρώμα θαλάσσης ,καμία σχέση με στρώμα κάμπινγκ .
    Επίσης δεν είναι το στρώμα της φωτό .
    Εμείς πήραμε διαφορετικό στρώμα ,χωρίς ρόμβους και χωρίς δεύτερη βαλβίδα όπως φαίνεται στην φωτογραφία ( που ήταν και ο λόγος αγοράς )

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stella_mpou
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    είναι λίγο διαφορετικό από την εικόνα, αλλά πολύ καλύτερο. έχει δέστρες για το μάζεμα, θήκη μεταφοράς,τρουκς που σου δίνουν την δυνατότητα να το ενώσεις και να το κάνεις διπλό κτλ. έχει μία βαλβίδα που μόλις την ξεβιδωσεις ξεκινάει να εισέρχεται ο αέρας για να φουσκώσει μόνο του. θέλει λίγο χρόνο. Το ύφασμα του είναι πολύ ποιοτικό (δεν το περίμενα είναι η αλήθεια). και το σημείο του μαξιλαριού έχει ξεχωριστό φούσκωμα που μπορείς να το φουσκωσεις μόνο του. Η παραγγελία έγινε Παρασκευή βράδυ ή Σάββατο δεν θυμάμαι καλά,και τρίτη μεσημέρι ήταν στο χώρο μου. πολη καλή εταιρία και ποιοτικό το στρωμματακι, όταν το χρησιμοποιήσω σε κάμπινγκ θα ανανεώσω την αξιολόγηση μου. η πρώτη εντύπωση πάντως είναι εξαιρετική.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

50 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες