Catlink Τουαλέτα Γάτας Αυτοκαθαριζόμενη Pro-X Luxury Version Κλειστή με Κόσκινο σε Λευκό Χρώμα
Τουαλέτες Γάτας

Catlink Τουαλέτα Γάτας Αυτοκαθαριζόμενη Pro-X Luxury Version Κλειστή με Κόσκινο σε Λευκό Χρώμα Κωδικός: 51012444

Το έξυπνο κουτί απορριμμάτων γάτας Catlink Pro-X Luxury Version θα καθαρίσει αυτόματα το κιβώτιο απορριμάτων σε λίγα μόνο λεπτά. Σας επιτρέπει να επιλέξετε από 4 λειτουργίες και είναι απολύτως ασφαλές...

Δες όλη την περιγραφή

Το έξυπνο κουτί απορριμμάτων γάτας Catlink Pro-X Luxury Version θα καθαρίσει αυτόματα το κιβώτιο απορριμάτων σε λίγα μόνο λεπτά. Σας επιτρέπει να επιλέξετε από 4 λειτουργίες και είναι απολύτως ασφαλές για το κατοικίδιό σας. Διαθέτει ένα μεγάλο δοχείο ακαθαρσιών χωρητικότητας έως 13 λίτρων και ένα σύστημα απόσμησης και αποστείρωσης 3 επιπέδων θα φροντίσει για...

Δες όλη την περιγραφή
580,19
ΠαράδοσηΠέμ, 05 Σεπ - Τετ, 25 Σεπ
+14,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 580,19 €

Περιγραφή

Το έξυπνο κουτί απορριμμάτων γάτας Catlink Pro-X Luxury Version θα καθαρίσει αυτόματα το κιβώτιο απορριμάτων σε λίγα μόνο λεπτά. Σας επιτρέπει να επιλέξετε από 4 λειτουργίες και είναι απολύτως ασφαλές για το κατοικίδιό σας. Διαθέτει ένα μεγάλο δοχείο ακαθαρσιών χωρητικότητας έως 13 λίτρων και ένα σύστημα απόσμησης και αποστείρωσης 3 επιπέδων θα φροντίσει για την καθαριότητα. 

Με τη βοήθεια της εφαρμογής Catlink, μπορείτε να ελέγχετε εύκολα το κουτί απορριμμάτων από απόσταση, καθώς και να λαμβάνετε χρήσιμες ειδοποιήσεις ή να έχετε πρόσβαση σε αναφορές για την υγεία της γάτας σας.

Διαφορετικοί τρόποι λειτουργίας

Η χειροκίνητη λειτουργία θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε και να σταματήσετε το κιβώτιο απορριμμάτων χειροκίνητα, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χρονόμετρο για να ρυθμίσετε τις ώρες λειτουργίας του. 

Θέλετε το κιβώτιο απορριμμάτων να ξεκινήσει αυτόματα τον καθαρισμό μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα αφού το χρησιμοποιήσει η γάτα σας; Επιλέξτε Αυτόματη λειτουργία και αποφασίστε μόνοι σας μετά από πότε θα ξεκινήσει ο καθαρισμός (1 / 3 / 5 / 10 / 30 λεπτά). 

Η λειτουργία αδειάσματος σάς επιτρέπει να αδειάζετε το δοχείο απορριμμάτων με το πάτημα ενός κουμπιού.

Με γνώμονα την ευκολία

Το προϊόν διακρίνεται για τον προσεκτικά μελετημένο σχεδιασμό του. Το κουτί απορριμμάτων θα χρησιμοποιηθεί εύκολα τόσο από μικρότερες όσο και από μεγαλύτερες γάτες – είναι κατάλληλο για γάτες που ζυγίζουν από 1,5 kg έως 10 kg. Είναι επίσης εξοπλισμένο με φως, το οποίο βοηθά τα κατοικίδια να χρησιμοποιούν τη συσκευή τη νύχτα. Το άδειασμα είναι εξαιρετικά εύκολο και γρήγορο.

Καθαρισμός

Η συσκευή επιτρέπει αποτελεσματικό καθαρισμό σε σύντομο χρονικό διάστημα, το οποίο, εάν έχετε περισσότερες γάτες, θα εξασφαλίσει ότι καμία από αυτές δεν θα χρειαστεί να περιμένει πολύ για τη σειρά της. Το κουτί απορριμμάτων χρησιμοποιεί ένα προηγμένο σύστημα φιλτραρίσματος για να διαχωρίζει αποτελεσματικά τη βρωμιά. Με τη σειρά του, το έξυπνο σύστημα απόσμησης και αποστείρωσης 3 επιπέδων θα φροντίσει για την ευχάριστη μυρωδιά. Το δοχείο απορριμμάτων έχει χωρητικότητα έως και 13 λίτρα, ώστε να μπορείτε να το αδειάζετε εύκολα μόνο μία φορά κάθε δύο εβδομάδες.

Ασφαλές για τα κατοικίδια

Το σύστημα προστασίας πολλαπλών επιπέδων σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως συμβεί τίποτα στη γάτα σας ενώ χρησιμοποιεί το κουτί απορριμμάτων. Ακριβείς αισθητήρες ανιχνεύουν αξιόπιστα την παρουσία του κατοικίδιου ζώου σας. Τι σημαίνει αυτό; Εάν η γάτα σας μπει στο κουτί απορριμμάτων ενώ καθαρίζεται, η λειτουργία της θα διακοπεί αμέσως. Επίσης, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ανατροπή του κιβωτίου απορριμμάτων – είναι σχεδιασμένο να ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο ανατροπής του.

Σύνδεση με εφαρμογή

Η εφαρμογή θα σας επιτρέψει να διαχειρίζεστε άνετα το κουτί απορριμμάτων σας από το smartphone ή το tablet σας. Μεταξύ άλλων, σας επιτρέπει να ενεργοποιείτε και να απενεργοποιείτε τη συσκευή, να αλλάζετε λειτουργίες και να παρακολουθείτε τις αναφορές υγείας του κατοικίδιου ζώου σας. Επιπλέον, είναι δυνατή η κοινή χρήση της συσκευής στην εφαρμογή με πολλούς χρήστες, ώστε το υπόλοιπο νοικοκυριό να μπορεί επίσης να διαχειρίζεται το κιβώτιο απορριμμάτων από απόσταση!

Επιπλέον η εφαρμογή θα σας ειδοποιήσει αμέσως όταν το επίπεδο απορριμμάτων είναι χαμηλό και πόσο γεμάτο είναι το κουτί απορριμμάτων. Το κιβώτιο απορριμμάτων είναι επίσης εξοπλισμένο με ειδικούς αισθητήρες που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε τη θερμοκρασία και την υγρασία.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Τροφοδοσία: 12V / 2A
  • Προβλεπόμενη χρήση: Γάτες βάρους 1.5-10 kg
  • Διαστάσεις δίσκου: 60 x 58 x 71 cm
  • Διαστάσεις ράμπας: 57 x 35 x 23 cm
  • Βάρος κουτιού απορριμμάτων: 11 kg
  • Βάρος ράμπας: 2 kg
  • Χωρητικότητα δεξαμενής: 13 lt

Κατασκευαστής

Catlink (Τουαλέτες Γάτας)

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
CL-08

Χαρακτηριστικά

Κλειστή
Ναι
με Φίλτρο
Όχι
Κόσκινο
Ναι
Γωνιακή
Όχι
Αυτοκαθαριζόμενη
Ναι
Χρώμα
Λευκό

Διαστάσεις

Μήκος
-
Πλάτος
-
Ύψος
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • vafeiadou

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Οταν ειδα την τιμη σκεφτηκα οτι θα πεταξουμε λεφτα, ομως με 2 γατες στο σπιτι και τοση ζεστη, απελπιστηκα και σκεφτηκα να το δοκιμασω. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ! Παιδια σωθηκαμε στο σπιτι!

    Πρωτα απο ολα εχει τρελη οικονομια στην αμμο, αρα γινετε μια πολυ καλη αποσβεση απο εκει. Με το συστημα που εχει, δεν πεταω τζαμπα αμμο κατα την αλλαγη. Μια φορα τον μηνα συμπληρωνεται αμμο. Εχω μεγαλοσωμες γατες και χωρανε μια χαρα. Μην ξεχασετε να παρετε το εξτρα σκαλακι αν εχετε χωρο, γιατι κρατα ολη την αμμο που πεταγετε απο τα ποδια τους. Μια φορα την εβδομαδα, απλα ανοιγετε το συρταρακι και βγαζετε την σακκουλιτσα για πεταμα.

    Πραγματικα καθαριζει αψογα τα παντα αυτοματα. Και μεσω της εφαρμογης, μου στελνει ειδοποιηση για το πότε παει η καθε γατα ονομαστικα. Ναι, ειναι ενα τεραστιο εξοδο αλλα αξιζει το καθε ευρω στον απολυτο βαθμο, για μια καλυτερη ζωη, την δικη σας!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Maksim_Shkiria

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα
    • Αντοχή
    • Είναι όπως και στη φωτογραφία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες