JT Sprockets Γρανάζι Πίσω Racelite (44-520) Black

JT Sprockets Γρανάζι Πίσω Racelite (44-520) BlackΚωδικός: 51060979

Πίσω γρανάζι μοτοσυκλέτας Racelite της εταιρείας JT Sprockets. Πρόκειται για το γρανάζι που βρίσκεται τοποθετημένο στον πίσω τροχό της μοτοσυκλέτας. Ονομάζεται και "μεγάλο γρανάζι" και είναι συνθήθως μεγαλύτερης διαμέτρου από το μπροστά γρανάζι. Στο μεγάλο γρανάζι "δένει" το ένα μέρος της αλυσίδας, μέσω της οποίας μεταφέρεται η κίνηση από τον κινητήρα....
Δες όλη την περιγραφή

31,00
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 31,00 €

Περιγραφή

Πίσω γρανάζι μοτοσυκλέτας Racelite της εταιρείας JT Sprockets. Πρόκειται για το γρανάζι που βρίσκεται τοποθετημένο στον πίσω τροχό της μοτοσυκλέτας. Ονομάζεται και "μεγάλο γρανάζι" και είναι συνθήθως μεγαλύτερης διαμέτρου από το μπροστά γρανάζι. Στο μεγάλο γρανάζι "δένει" το ένα μέρος της αλυσίδας, μέσω της οποίας μεταφέρεται η κίνηση από τον κινητήρα.

Διαθέτει 44 δόντια, δηλαδή στην περίμετρό του υπάρχει ο συγκεκριμένος αριθμός δοντιών. Το βήμα της αλυσίδας, το οποίο είναι 520, είναι η απόσταση μεταξύ των πύρων της. Αυτό υποδηλώνεται από το πρώτο ψηφίο του παραπάνω αριθμού, ενώ τα άλλα δύο ψηφία αφορούν το πλάτος και την αντοχή της αλυσίδας.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη