Satechi USB-C Docking Station με Γκρι (ST-GMMSHS)
Docking Stations Laptop

Satechi USB-C Docking Station με Γκρι (ST-GMMSHS)Κωδικός: 51090527

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 2 θύρες USB-A 3.0, 2 θύρες USB-A 3.
  • Παροχή Ρεύματος USB
  • Υποστήριξη Apple
Δες όλη την περιγραφή
149,95
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 3 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 129,85 €

Περιγραφή

Επεκτείνετε τις επιλογές συνδεσιμότητάς σας με ένα μόνο καλώδιο με το Satechi Stand & Hub για Mac Mini/Studio με περίβλημα NVMe SSD. Σχεδιασμένος για να συμπληρώνει τα Mac Mini και Mac Studio, αυτός ο συμπαγής αλλά ισχυρός διανομέας προσθέτει πληθώρα συνδέσεων στην εγκατάστασή σας και ένα αναβαθμισμένο εσωτερικό περίβλημα SSD που υποστηρίζει μονάδες NVMe για μεγαλύτερες ταχύτητες και πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο.

Το Stand & Hub with M.2 SSD Enclosure for Apple Mac Mini and Mac Studio από τη Satechi μετατρέπει μία από τις θύρες USB-C του Mac Mini ή του Mac Studio σε άλλη μία θύρα USB-C, τρεις θύρες USB-A, δύο συσκευές ανάγνωσης καρτών και μία υποδοχή ήχου. Ένα ενσωματωμένο περίβλημα SSD μπορεί να χωρέσει μια εσωτερική μονάδα δίσκου M.2 για να επεκτείνει τον αποθηκευτικό χώρο χωρίς να χρειάζεται να συνδέσετε έναν εξωτερικό SSD. Για ευκολότερη εγκατάσταση, περιλαμβάνεται η βίδα M.2 και ένα κατσαβίδι.

Λειτουργώντας ως βάση και σταθμός σύνδεσης, το Mac Mini ή το Mac Studio σας τοποθετείται ιδανικά σε αυτόν τον διανομέα και διατηρεί μια ταιριαστή αισθητική, ενώ συνδέεται στο πίσω μέρος με το ενσωματωμένο καλώδιο USB-C. Οι δύο θύρες USB-A 3.2 Gen 1 προσφέρουν ταχύτητες έως 5 Gb/s για περιφερειακά όπως πληκτρολόγια, ποντίκια και μονάδες flash. Οι θύρες USB-A και USB-C 3.2 Gen 2 προσφέρουν ταχύτητες μεταφοράς έως και 10 Gb/s η καθεμία για πιο απαιτητικά περιφερειακά. Μεταφέρετε υλικό από τη φωτογραφική σας μηχανή, το tablet ή άλλη συσκευή που χρησιμοποιεί κάρτες SD ή microSD χρησιμοποιώντας τις συμπεριλαμβανόμενες υποδοχές ανάγνωσης καρτών σε αυτό το dock. Για συσκέψεις και ψυχαγωγία, συνδέστε ένα ακουστικό στη συνδυασμένη υποδοχή ήχου 3,5 mm.

Περιεχόμενα Συσκευασίας

  • Satechi Stand & Hub for Mac Mini/Studio W/NVME SSD Enclosure
  • Βίδα M.2
  • Κατσαβίδι

Κατασκευαστής

Satechi (Docking Stations Laptop)

Χαρακτηριστικά

Σύνδεση
USB-C
Θύρες USB
2 θύρες USB-A 3.0, 2 θύρες USB-A 3.2
Υποστήριξη PowerDelivery (PD)
Όχι
Υποστήριξη 4K
Όχι
Ethernet
Όχι
Παροχή Ρεύματος
Παροχή Ρεύματος USB
Παράλληλη χρήση οθονών
-
Audio I/O
Ναι
Card Reader
Όχι
Υποστήριξη Apple
Ναι
Χρώμα
Γκρι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

12 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη