Ψύκτρες Επεξεργαστών

Arctic Freezer 36 CO Ψύκτρα Επεξεργαστή Διπλού Ανεμιστήρα για Socket 1700/1851/AM4/AM5Κωδικός: 51123718

Πολλαπλά συμβατός ψύκτης CPU Tower για συνεχή λειτουργία.

Δες όλη την περιγραφή

Πολλαπλά συμβατός ψύκτης CPU Tower για συνεχή λειτουργία.

Δες όλη την περιγραφή
29,04
ΠαράδοσηΠαρ, 04 Οκτ - Πέμ, 10 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 29,04 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 32,00 €

  2. 29,04 €

  3. 29,04 €

  4. 40,18 €

  5. 34,72 €

  6. 34,55 €

  7. 64,95 €

  8. 47,88 €

  9. 30,20 €

  10. 33,00 €

  11. 163,22 €

  12. 163,22 €

  13. 37,45 €

  14. 37,84 €

Περιγραφή

Πολλαπλά συμβατός ψύκτης CPU Tower για συνεχή λειτουργία.

Φινίρισμα υψηλής ποιότητας με κορυφαία πλάκα αλουμινίου

Με τη διαμόρφωση push-pull, ο καταψύκτης 36 CO δεν εντυπωσιάζει μόνο με την αποδοτική του απόδοση ψύξης, αλλά και με το σχεδιασμό του. Τα συγκολλημένα άκρα των σωληνώσεων θερμότητας κρύβονται από το βιδωτό κάλυμμα αλουμινίου, επιτρέποντάς του να ενταχθεί άψογα σε κάθε εγκατάσταση υπολογιστή και να αναδείξει τόσο την απόδοση όσο και την εμφάνιση.

Freezer 36 - Δοκιμασμένο και επιβεβαιωμένο από την Intel

Η Intel δοκίμασε και επιβεβαίωσε τον Freezer 36 στους i9-13900K/KF, i9-14900K/KF και i9-13900KS στην κατηγορία Enthusiast και Desktop. Σε αυτές τις δοκιμές, η Intel εξέτασε τόσο την τοποθέτηση με πλαίσιο επαφής όσο και την απόδοση του ψυγείου.

Συμβατότητα για το μέλλον

Ο Freezer 36 CO είναι πολυ-συμβατός με τις υποδοχές Intel και AMD. Η Intel θα κυκλοφορήσει στο μέλλον τους νέους επεξεργαστές Arrow Lake στην υποδοχή LGA1851. Οι πελάτες της ARCTIC δεν χρειάζεται να ανησυχούν ότι οι νέοι επεξεργαστές θα απαιτήσουν και νέα ψυγεία. Εγγυόμαστε πλήρη συμβατότητα. Όλα τα Freezer 36 μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τη νέα υποδοχή LGA1851 της Intel χωρίς περιορισμό.

Βελτιωμένη τοποθέτηση ανεμιστήρα

Χάρη στο καινοτόμο σύστημα τοποθέτησης, οι ανεμιστήρες θαλάμου τοποθετούνται χωρίς κόπο στην ψύκτρα με ένα σύστημα κλικ. Αυτή η μέθοδος τοποθέτησης εξαλείφει την ανάγκη για κλιπ ανεμιστήρων, διευκολύνοντας την εγκατάσταση του ψυγείου ή την αντικατάσταση των ανεμιστήρων, ακόμη και αν το ψυγείο είναι ήδη εγκατεστημένο. Το Freezer 36 CO είναι επομένως συμβατό με τους περισσότερους ανεμιστήρες 120 mm.

LGA1851 | LGA1700 Πλαίσιο επαφής

Ο ανεξάρτητος μηχανισμός φόρτωσης (ILM) της Intel παραμορφώνει τη CPU πιέζοντας την στην υποδοχή σε δύο σημεία με πάνω από 40 κιλά. Αυτό προκαλεί πίεση στην πλακέτα, το DIE και το στρώμα συγκόλλησης μεταξύ του DIE και του IHS (Integrated Heat Spreader). Με υψηλό θερμικό φορτίο, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μακροπρόθεσμα προβλήματα. Το πλαίσιο τοποθέτησης από την ARCTIC δεν παραμορφώνει τη CPU, μειώνει μαζικά το μηχανικό φορτίο στη CPU, είναι γρήγορο και εύκολο στην εγκατάσταση και επιτρέπει τη βίδωση του ψυγείου στην πίσω πλάκα της CPU. Ως αποτέλεσμα, η μηχανική καταπόνηση της μητρικής πλακέτας και της CPU ελαχιστοποιείται, η απόδοση της ψύξης παραμένει σταθερή και η εγκατάσταση είναι γρήγορη και απλή.

Σχεδιασμένο για συνεχή λειτουργία

Και οι δύο ανεμιστήρες του Freezer 36 CO είναι εξοπλισμένοι με δύο ιαπωνικά ρουλεμάν. Αυτό καθιστά αυτούς τους ανεμιστήρες ιδιαίτερα ανθεκτικούς και ανθεκτικούς στις εξωτερικές δυνάμεις, όπως η θερμότητα, η σκόνη και οι δονήσεις. Συνεπώς, αυτή η παραλλαγή είναι η ιδανική επιλογή για λειτουργία 24 ώρες το 24ωρο.

Βελτιστοποιημένη ψύκτρα

Τα πτερύγια της ψύκτρας είναι ανοιχτά στο πλάι και επιτρέπουν στον ανεμιστήρα έλξης να τραβήξει επιπλέον δροσερό αέρα από το περίβλημα του υπολογιστή μέσω της ψύκτρας. Αυτός ο σχεδιασμός πλευρικής ροής επιτυγχάνει ακόμη πιο αποτελεσματικό εξαερισμό.

Ανεμιστήρες P με υψηλή στατική πίεση

Η ARCTIC βασίζεται στους δοκιμασμένους ανεμιστήρες P, οι οποίοι είναι γνωστοί για τις ισχυρές επιδόσεις τους. Η σειρά P είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για χρήση σε ψύκτρες και καλοριφέρ. Λόγω της πυκνής δομής των πτερυγίων των ψύκτρων, οι χρησιμοποιούμενοι ανεμιστήρες επιτυγχάνουν σημαντικά καλύτερες επιδόσεις από τους ανεμιστήρες που έχουν σχεδιαστεί για ροή αέρα χάρη στην υψηλή στατική τους πίεση.

Κατασκευαστής

Arctic

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Ψύκτρας
Ενεργητική
Socket
1700, 1851, AM4, AM5
Διπλού Ανεμιστήρα
Ναι
Χρώμα
Μαύρο

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Στροφές (Full Load)
1800 rpm
Φωτισμός
-

Διαστάσεις Ψύκτρας

Πλάτος
104 mm
Βάθος
126 mm
Ύψος
159 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Cyrile

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δουλεύει εξαιρετικά, τα φανάκια του είναι μοναδικά προφανώς. το ότι δεν έχει RGB για μένα είναι θετικό. πτώση στη θερμοκρασία είδα άμεσα.

    Εγκατάσταση πανεύκολή. έχει QR στη συσκευασία, το σκανάρεις και βλέπεις το βίντεο και αμέσως ξέρεις τι να κάνεις.

    προσοχή γιατί είναι μεγαλούτσικη!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • VagosTech
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι ίδια με την Arctic Freezer 36 αλλά αυτή έχει ανεμιστηράκια με Ιαπωνικά σφαιρικά ρουλεμάν που αντέχουν 24ωρη χρήση. Μπορείτε να δείτε και βίντεο που έχω φτιάξει στις φωτογραφίες του προϊόντος στο Skroutz.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

21 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη