Bosch Πλυντήριο-Στεγνωτήριο Ρούχων 8kg/5kg Ατμού 1400 Στροφές
Πλυντήρια Στεγνωτήρια Ρούχων

Bosch Πλυντήριο-Στεγνωτήριο Ρούχων 8kg/5kg Ατμού 1400 ΣτροφέςΚωδικός: 51257565

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ενεργειακή Κλάση: E
  • Κατανάλωση: 313kwh/100 κύκλους
  • Κατανάλωση Νερού: 70lt/κύκλο
  • Διαστάσεις: 84.8 x 59.8 x 59 cm

Πλυντήριο - στεγνωτήριο ρούχων από τον κατασκευαστή Bosch, κατάλληλο για να καλύψει τις ανάγκες μιας τετραμελούς οικογένειας.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς αποστολή εκτός Ελλάδας.

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 749,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 749,00 €

Περιγραφή

Πλύνετε και στεγνώστε σε ένα βήμα

Δεν υπάρχει χώρος για στεγνωτήριο; Κανένα πρόβλημα. Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια Bosch με AutoDry στεγνώνουν εξίσου αποτελεσματικά με το πλύσιμο. Το AutoDry μετρά συνεχώς την υγρασία και ανιχνεύει αυτόματα πότε έχει επιτευχθεί το βέλτιστο επίπεδο στεγνώματος. Η έξυπνη λειτουργία εξασφαλίζει ακριβές, απαλό στέγνωμα. Τα προγράμματα Wash & Dry που είναι τέλεια προσαρμοσμένα στον αντίστοιχο τύπο υφασμάτων προσφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Πλύνετε, στεγνώστε, ντύστε – δοκιμάστε τα πλυντήρια-στεγνωτήρια Bosch με το AutoDry.

Ανιχνεύει αυτόματα το βέλτιστο επίπεδο στεγνώματος

Απλώς γεμίστε το στεγνωτήριο ή το πλυντήριο-στεγνωτήριο με έως και δέκα κιλά ρούχων. Το Auto Dry παραδίδει τα ρούχα νωπά, έτοιμα για σίδερο, στεγνά στις ντουλάπες ή πολύ στεγνά – όπως ακριβώς θέλετε. Οι έξυπνοι αισθητήρες μετρούν συνεχώς τη θερμοκρασία και την υγρασία για να προστατεύσουν τα ρούχα από υπερθέρμανση και στέγνωμα. Μια ανησυχία λιγότερο.

Το βοήθημά σας στο σιδέρωμα

Απλώς πατήστε ένα κουμπί και η στοίβα των σιδερωμένων ρούχων συρρικνώνεται. Το πρόγραμμα Iron Assist παράγει φυσικό ατμό στο τύμπανο του στεγνωτηρίου, ο οποίος διεισδύει στα προθερμασμένα ρούχα και τα λειαίνει ορατά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Iron Assist για να αφαιρέσετε τις ενοχλητικές οσμές από τα υφάσματα ή να φρεσκάρετε αντικείμενα που έχουν φορεθεί μόνο για λίγο. Ιδανικό για μπουφάν, πουκάμισα, μάλλινα είδη ακόμα και για κοστούμια.

Για μεγάλη και ιδιαίτερα αθόρυβη διάρκεια ζωής στο πλυντήριο ρούχων

Το Eco Silence Drive είναι τόσο ήσυχο που μπορεί να ξεχάσετε ότι το πλυντήριο-στεγνωτήριο λειτουργεί. Αυτή η μονάδα χωρίς ψήκτρες, ενεργειακά αποδοτική μειώνει τον θόρυβο τριβής και είναι επίσης σχεδιασμένη για ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια ζωής.

Πλένεται και στεγνώνει σε μόλις 60 λεπτά

Μερικές φορές τα πράγματα πρέπει απλώς να συμβούν γρήγορα. Με το πρόγραμμα Wash & Dry 60' μπορείτε να πλύνετε και να στεγνώσετε έως και 1 κιλό ρούχων σε μόλις 60 λεπτά. Αυτό το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για ελαφρώς λερωμένα ρούχα και για πλύσιμο και στέγνωμα ανθεκτικών στη θερμότητα υλικών όπως βαμβάκι ή λινό.

Αυτό σημαίνει ότι τα αθλητικά σας ρούχα θα παραμείνουν λειτουργικά και σε κορυφαία φόρμα για μεγάλο χρονικό διάστημα

Ιδανικό για πλύσιμο και στέγνωμα αθλητικών υφασμάτων όπως μικροΐνες, φλις και συνθετικά. Αυτά τα υφάσματα είναι συνήθως απλώς ιδρωμένα, επομένως απαιτείται μόνο μια σύντομη φάση πλυσίματος και ξεβγάλματος. Αυτό εξοικονομεί χρόνο και ενέργεια. Τα αθλητικά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα είναι συχνά κατασκευασμένα από συνθετικές ίνες και ως εκ τούτου μπορούν εύκολα να τσαλακωθούν. Η μειωμένη θερμοκρασία πριν το στύψιμο μειώνει το τσάκισμα. Αυτό σημαίνει ότι τα αθλητικά σας ρούχα παραμένουν λειτουργικά και σε κορυφαία φόρμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

65% ταχύτερο πλύσιμο χωρίς συμβιβασμούς

Με το Speed Perfect μπορείτε να μειώσετε τον χρόνο πλύσης έως και 65%, χωρίς συμβιβασμούς στα αποτελέσματα. Μπορεί να συνδυαστεί με τα περισσότερα προγράμματα, όλα τα φορτία και τα υφάσματα. Για παράδειγμα, εάν επιλέξετε το πρόγραμμα Mix σε συνδυασμό με το Speed Perfect, μπορείτε να πλύνετε σχολαστικά έως και 4 κιλά μικτών φορτίων σε μόλις 41 λεπτά.

Υψηλής απόδοσης χρήση νερού με μικρότερα φορτία

Ένα πλυντήριο ρούχων Bosch εξοικονομεί πολύ νερό και προσπάθεια. Η τεχνολογία Active Water Plus προσφέρει τέλεια αποτελέσματα και χρησιμοποιεί μόνο την ακριβή ποσότητα νερού που απαιτείται για κάθε πλύση, ακόμη και με μικρά φορτία. Οι ενσωματωμένοι αισθητήρες του προσαρμόζουν αυτόματα την κατανάλωση νερού ανάλογα με τον τύπο του υφάσματος και το φορτίο.

Δεν χρειάζεται πλέον να πλένετε μεμονωμένες κάλτσες, χάρη στη λειτουργία επαναφόρτωσης

Ξεχάσατε μια κάλτσα όταν φορτώνετε το πλυντήριο; Κανένα πρόβλημα! Χάρη στη λειτουργία επαναφόρτωσης, μπορείτε να διακόψετε τη διαδικασία πλύσης και να προσθέσετε τα ξεχασμένα ρούχα. Τέρμα η απογοήτευση κατά το πλύσιμο, μόνο η βεβαιότητα ότι δεν έχετε ξεχάσει τίποτα. Η καινοτόμος και πρακτική λειτουργία επαναφόρτωσης διευκολύνει πραγματικά τη ρουτίνα πλύσης.

Κατασκευαστής

Bosch

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
WNA134V0

Χαρακτηριστικά

Τοποθέτηση
Ελεύθερο
Στροφές
1400 /λεπτό
Αριθμός Προγραμμάτων
14
Τύπος Προγραμμάτων
-
Χρώμα
Λευκό

Νέα Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
E
Ενεργειακή Κλάση Πλυσίματος
C
Κατανάλωση Ενέργειας
313 kwh/100 κύκλους
Κατανάλωση Ενέργειας (Πλύσιμο)
63 kwh/100 κύκλους
Χωρητικότητα (Πλήρης Κύκλος)
5 kg
Χωρητικότητα Πλύσης
8 kg
Κατανάλωση Νερού
70 lt/κύκλο
Κατανάλωση Νερού (Πλύσιμο)
41 lt/κύκλο
Διάρκεια Προγράμματος (Eco 40-60)
7:30 hrs
Διάρκεια Προγράμματος (Πλύσιμο)
3:32 hrs
Απόδοση Στυψίματος
B
Επίπεδο Θορύβου Στυψίματος
70 dB
Ενεργειακή Κλάση Θορύβου
A

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Ψηφιακή Οθόνη
Ναι
Τεχνολογία Ατμού
Ναι
Καθυστέρηση Έναρξης
Ναι

Smart Ιδιότητες

Λειτουργίες Smart
Όχι
Συνδεσιμότητα
-
Smart Οικοσύστημα
-

Διαστάσεις

Ύψος
84,8 cm
Πλάτος
59,8 cm
Βάθος
59 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη