Haier Πλυντήριο Ρούχων 10kg 1400 Στροφών HW100-B14939
Πλυντήρια Ρούχων

Haier Πλυντήριο Ρούχων 10kg 1400 Στροφών HW100-B14939 Κωδικός: 51352977

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Κατανάλωση: 51kwh/100 κύκλους
  • Κατανάλωση Νερού: 48lt/κύκλο
  • Στροφές: 1400/λεπτό
  • Διαστάσεις: 85 x 60 x 67 cm

Το πλυντήριο ρούχων από την Haier με χωρητικότητα κάδου για έως και 10 κιλά άπλυτων ρούχων μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μιας πολύτεκνης οικογένειας.

Δες όλη την περιγραφή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 534,68 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 534,68 €

  2. 612,21 €

Περιγραφή


I-Pro Series 3

Το πλυντήριο ρούχων I-Pro Series 3 προσφέρει εξατομικευμένες και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις, για μια εξαιρετική και εκπληκτική εμπειρία πλύσης. Χάρη στην τεχνολογία ABT (πιστοποιημένη από το ινστιτούτο VDE), η σειρά I-Pro Series 3 εξαλείφει έως και το 99% των βακτηρίων, εξασφαλίζοντας έτσι την τέλεια υγιεινή των ρούχων. Και η εξοικονόμηση ενέργειας είναι εγγυημένη από την κατοχυρωμένη, με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, τεχνολογία του κινητήρα Direct Motion, που προσφέρει σημαντική μείωση στην κατανάλωση ενέργειας και νερού, καθώς και εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία. Η Haier I-Pro Series 3 είναι η σειρά για όσους αναζητούν επαγγελματικά αποτελέσματα με πολύ περισσότερη άνεση.

Επαγγελματικά αποτελέσματα στο σπίτι

Τα προγράμματα Refresh του πλυντηρίου ανανεώνουν τα ρούχα, ακόμα και τα πιο ευαίσθητα αντικείμενα, με εξαιρετικά αποτελεσματικό και πρωτοποριακό τρόπο, χρησιμοποιώντας τεχνολογία ατμού για την εξάλειψη των οσμών, της σκόνης και των αλλεργιογόνων και, ταυτόχρονα, μειώνει τις ρυτίδες και μαλακώνει τα υφάσματα.

Ενεργειακή κλάση A

Η επιλογή ενός πλυντηρίου ρούχων Haier Class A σημαίνει εξοικονόμηση ενέργειας, πιο αποδοτική συσκευή και μεγαλύτερο σεβασμό για το περιβάλλον. Αντιπροσωπεύει έως και -51% κατανάλωση σε σύγκριση με ένα μοντέλο G-Class.

Κινητήρας άμεσης κίνησης: αθόρυβος, αποδοτικός και ανθεκτικός

Οι κινητήρες Haier Direct Motion παρέχουν ακόμη μεγαλύτερη ισχύ, απόδοση και χαμηλότερο θόρυβο. Το σύστημα, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τη Haier, παρέχει την καλύτερη απόδοση στην κατηγορία του. Λειτουργώντας χωρίς ιμάντα, ο κινητήρας συνδέεται απευθείας με τον κάδο, γεγονός που μειώνει σημαντικά τον θόρυβο και τους κραδασμούς, αυξάνοντας την ανθεκτικότητα ενώ μειώνεται η κατανάλωση ενέργειας και νερού.

Καθαρό πλυντήριο σημαίνει καθαρό πλυντήριο

Η Haier προσφέρει ένα αποκλειστικό υλικό για την προστασία των πιο ευαίσθητων περιοχών του πλυντηρίου. Η αντιβακτηριδιακή θεραπεία Haier (ABT) προστατεύει από το σχηματισμό μούχλας και βακτηρίων σε ευάλωτες περιοχές, όπως το συρτάρι απορρυπαντικού και η φλάντζα της θυρίδας για έναν πιο υγιεινό κύκλο πλύσης κατά περισσότερο από 99%.

Αποφασίστε πότε θα τερματίσετε τον κύκλο

Μια απίστευτα βολική λειτουργία έξυπνου πλυντηρίου ρούχων που επιτρέπει να επιλέξετε πότε θέλετε να τελειώσει ο κύκλος πλύσης. Απλώς αποφασίστε πότε θέλετε να το τελειώσετε και το πλυντήριο θα υπολογίσει αυτόματα την ώρα έναρξης. Τώρα μπορείτε να φροντίσετε τα ρούχα να ταιριάζουν στη ζωή σας και όχι το αντίστροφο!

Έξτρα απόδοση με την αυτόματη ζυγαριά

Η εσωτερική ψηφιακή ζυγαριά του έξυπνου πλυντηρίου ζυγίζει τα ρούχα και προσαρμόζει αυτόματα την κατανάλωση νερού και τη διάρκεια του κύκλου ανάλογα. Εγγύηση εξαιρετικά αποτελεσμάτων και ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας χάρη στο Direct Motion Motor, ιδανικό και για ελαφρύτερα φορτία. Άλλη μια έξυπνη λύση από τη Haier που πραγματικά κάνει τη διαφορά.

Το τέλειο πλύσιμο ρούχων σε 15 λεπτά

Χάρη στο πρόγραμμα Quick 15 μπορείτε να πλένετε αποτελεσματικά τα ρούχα σε μόλις 15 λεπτά: το καλύτερο και πιο γρήγορο πρόγραμμα όταν δεν έχετε χρόνο ή απλά θέλετε να φρεσκάρετε τα ρούχα.

Κατασκευαστής

Haier

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Εμπρόσθιας Φόρτωσης
Τοποθέτηση
Ελεύθερο
Στροφές
1400 /λεπτό
Αριθμός Προγραμμάτων
15
Τύπος Προγραμμάτων
-
Χρώμα
Λευκό

Νέα Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
A
Κατανάλωση Ενέργειας
51 kwh/100 κύκλους
Χωρητικότητα Πλύσης
10 kg
Διάρκεια Προγράμματος (Eco 40-60)
3:58 hrs
Κατανάλωση Νερού
48 lt/κύκλο
Απόδοση Στυψίματος
B
Επίπεδο Θορύβου Στυψίματος
67 dB
Ενεργειακή Κλάση Θορύβου
A

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Ψηφιακή Οθόνη
Ναι
Καθυστέρηση Έναρξης
Ναι
Τεχνολογία Ατμού
Όχι
Ζύγισμα Ρούχων
Ναι
Slim Line
Όχι
Για Μικρούς Χώρους
Όχι

Διαστάσεις

Ύψος
85 cm
Πλάτος
60 cm
Βάθος
67 cm

Smart Ιδιότητες

Λειτουργίες Smart
Όχι
Συνδεσιμότητα
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες