Ποτήρια

Bohemia Σετ Ποτήρια για Λευκό και Κόκκινο Κρασί από Γυαλί 600ml 2τμχΚωδικός: 51376794

Ποτήρι για κρασί της εταιρείας Bohemia, το οποίο είναι ιδανικό τόσο για λευκά, όσο και για κόκκινα κρασιά. Το σχήμα είναι τέτοιο που επιτρέπει από τη μία να διατηρείται σε ένα αξιόλογο επίπεδο η θερμοκρασία του κρασιού, αλλά και να μπορεί να έρχεται σε επαφή με τον αέρα ώστε να αναδύονται τα αρώματα του. Είναι μία κατάλληλη επιλογή για πιο οικονομικά...
Δες όλη την περιγραφή

  • Χωρητικότητα: 600ml
  • Χρώμα: Διάφανο
10,54
ΠαράδοσηΠαρ, 13 Σεπ - Πέμ, 19 Σεπ
+39,99 €

Αναφορά προϊόντος

από 10,54 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 10,54 €

Περιγραφή

Ποτήρι για κρασί της εταιρείας Bohemia, το οποίο είναι ιδανικό τόσο για λευκά, όσο και για κόκκινα κρασιά. Το σχήμα είναι τέτοιο που επιτρέπει από τη μία να διατηρείται σε ένα αξιόλογο επίπεδο η θερμοκρασία του κρασιού, αλλά και να μπορεί να έρχεται σε επαφή με τον αέρα ώστε να αναδύονται τα αρώματα του. Είναι μία κατάλληλη επιλογή για πιο οικονομικά κρασιά, τα οποία δεν χρειάζονται εξεζητημένα ποτήρια για να ξεδιπλώσουν το άρωμα τους. Μπορείτε να το πιάσετε κατευθείαν από το σώμα του, καθώς τα είδη κρασιού στα οποία απευθύνεται δεν θα επηρεαστούν αρνητικά από τη θερμοκρασία.
• Είναι γυάλινο, το οποίο αποτελεί την πιο συνηθισμένη επιλογή υλικού, καθώς είναι μία προσιτή οικονομικά επιλογή ενώ παράλληλα έχει αντοχή στη χρήση αλλά και στο πλύσιμο.
• Διατίθεται σε σετ 2 τεμαχίων.

  • Χωρητικότητα: 600ml
  • Χρώμα: Διάφανο

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
109662
Χρώμα
Διάφανο
Είδος
Λευκού Κρασιού, Κόκκινου Κρασιού, Κοκτέιλ/Ποτού
Κολωνάτο
Όχι
Χωρητικότητα
600 ml
Υλικό
Γυάλινο
με Καλαμάκι
Όχι
Τεμάχια
2 τμχ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη