InnovaGoods Rollekal Στατική Πεταλιέρα Μαγνητική
Ποδήλατα Γυμναστικής

InnovaGoods Rollekal Στατική Πεταλιέρα ΜαγνητικήΚωδικός: 51834194

Αυτό το μίνι πεντάλ με διπλό πεντάλ σας επιτρέπει να ασκείτε τα χέρια και τα πόδια σας άνετα ενώ είστε καθισμένοι. Διαθέτει ψηφιακό μετρητή, ρυθμιζόμενο ύψος, αντιολισθητικά πόδια, ιμάντες στερέωσης...

Δες όλη την περιγραφή

Αυτό το μίνι πεντάλ με διπλό πεντάλ σας επιτρέπει να ασκείτε τα χέρια και τα πόδια σας άνετα ενώ είστε καθισμένοι. Διαθέτει ψηφιακό μετρητή, ρυθμιζόμενο ύψος, αντιολισθητικά πόδια, ιμάντες στερέωσης στα πεντάλ και ρυθμιστή έντασης άσκησης. Ιδανικό για ηλικιωμένους.

Δες όλη την περιγραφή
49,90
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 49,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 46,10 €

  2. 41,06 €

  3. 50,91 €

  4. 36,23 €

  5. 53,53 €

  6. 49,90 €

  7. 49,90 €

  8. 78,82 €

  9. 58,79 €

  10. 58,79 €

Περιγραφή

Αυτό το μίνι πεντάλ με διπλό πεντάλ σας επιτρέπει να ασκείτε τα χέρια και τα πόδια σας άνετα ενώ είστε καθισμένοι. Διαθέτει ψηφιακό μετρητή, ρυθμιζόμενο ύψος, αντιολισθητικά πόδια, ιμάντες στερέωσης στα πεντάλ και ρυθμιστή έντασης άσκησης. Ιδανικό για ηλικιωμένους.

Ένας στατικός εξοπλισμός για τα χέρια και τα πόδια που βοηθά στη βελτίωση της κίνησης και την ενίσχυση της μυϊκής μάζας. Είναι ιδανικός για άτομα με περιορισμένη κινητικότητα, και για όσους έχουν έναν ανενεργό τρόπο ζωής.

  • Εργονομικό, πολυλειτουργικό: με το μίνι πεντάλ για χέρια και πόδια μπορείτε να γυμναστείτε άνετα καθισμένοι. Το τιμόνι με σημεία μασάζ διεγείρει την κυκλοφορία και χαλαρώνει τα χέρια. Συνιστάται να μην χρησιμοποιείτε και τα δύο πεντάλ ταυτόχρονα, είναι προτιμότερο να τα χρησιμοποιείτε ξεχωριστά.
  • Ρυθμιζόμενο, ασφαλές: διαθέτει 2 ρυθμιστές βιδών (ένας σε κάθε πεντάλ) για να ρυθμίσετε το επίπεδο έντασης / σκληρότητας της άσκησης. Το ύψος του μπορεί επίσης να προσαρμοστεί (75-100 cm). Τα αντιολισθητικά του πόδια και οι ιμάντες του στα πεντάλ παρέχουν μεγαλύτερη στήριξη, ασφάλεια και σταθερότητα.
  • Ψηφιακός μετρητής: διαθέτει ψηφιακό μετρητή δραστηριότητας που μετρά γύρους, χρόνο, θερμίδες και απόσταση. Ο μετρητής είναι αφαιρούμενος και μπορεί να τοποθετηθεί επάνω ή κάτω όπως χρειάζεται για να μετρήσει τη δραστηριότητα στο πεντάλ χεριού ή ποδιού.
  • Γυμναστική στο σπίτι: υποστηρίζει έως 80 κιλά, είναι αποσυναρμολογούμενη, πολύ ελαφριά και εύκολη στη μεταφορά και αποθήκευση. Περιλαμβάνει οδηγίες και εργαλεία συναρμολόγησης. Ιδανική για άσκηση στο σπίτι χωρίς πολύ κόπο, παρακολουθώντας την τηλεόραση, κ.λπ.
  • Ιδανικό για ηλικιωμένους: είναι ιδανικό για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, με περιορισμένη κινητικότητα, καθώς και για όσους έχουν ανενεργό τρόπο ζωής. Βοηθά στη βελτίωση της κίνησης, την ενίσχυση της μυϊκής μάζας, την μείωση του άγχους, και την άσκηση των αρθρώσεων, κ.λπ.

Κατασκευαστής

InnovaGoods

Χαρακτηριστικά

Είδος
Πεταλιέρα (Mini Bike)
Τρόπος Λειτουργίας
Μαγνητικό (Χειροκίνητο)
Ηλεκτρονική Κονσόλα
Ναι
Μέγιστο Βάρος Χρήστη
80 kg

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη