Ad
Philips HD9285/00 Air Fryer με Wi-Fi 7.2lt Λευκό
Φριτέζες

Philips HD9285/00 Air Fryer με Wi-Fi 7.2lt Λευκό Κωδικός: 51892065

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Σύνδεση με HomeID
  • Χωρητικότητα: 7,2 L
  • Airfryer 16 σε 1
  • Τεχνολογία Rapid Air
  • Περιλαμβάνεται δίσκος ψησίματος
Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+29,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 3 τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 174,89 €

Περιγραφή

Ο συνδεδεμένος σας βοηθός στην κουζίνα

Η έξυπνη εφαρμογή HomeID συνδέεται άψογα με το Airfryer, δημιουργώντας το ιδανικό ζευγάρι για τα γεύματά σας. Μπορείτε να φύγετε από το υγιεινό τηγάνισμα και να ανακαλύψετε νέες ενδιαφέρουσες συνταγές, ή ακόμα και να παρακολουθείτε το μαγείρεμα μέσω της εφαρμογής.

Λειτουργίες μαγειρέματος 16 σε 1

Το νέο Airfryer 5000 Series XXL Connected της Philips διαθέτει 16 διαφορετικές λειτουργίες μαγειρέματος: τηγάνισμα, ψήσιμο αρτοποιημάτων, γκριλ, ψήσιμο στο φούρνο, αφύγρανση, φρυγάνισμα, απόψυξη, ζέσταμα, ζύμωση και πολλά άλλα.

Νόστιμες συνταγές με το Airfryer

Ανακαλύψτε εκατοντάδες πεντανόστιμες, γρήγορες και υγιεινές συνταγές για το Airfryer. Οι συνταγές του HomeID διαμορφώνονται από ειδικούς στη διατροφή, για να μπορείτε να κάνετε τις σωστές επιλογές κάθε μέρα.

Επιλέξτε, ρυθμίστε και χαλαρώστε

Επιλέξτε μια συνταγή, στείλτε την στο Airfryer και παρακολουθήστε την εξέλιξή της, από την άνεση του καναπέ σας. Η εφαρμογή HomeID σάς καθοδηγεί σε κάθε βήμα, ώστε να μπορείτε να ετοιμάζετε κάθε μέρα τα σπιτικά γεύματα που αγαπάτε εσείς και η οικογένειά σας. Διαθέτει επίσης δυνατότητα φωνητικού ελέγχου, συμβατή με το Amazon Alexa.

Τεχνολογία Rapid Air

Η τεχνολογία Rapid Air, χάρη στη μοναδική σχεδίαση σε σχήμα αστερία, στροβιλίζει τον θερμό αέρα για να δημιουργείτε πεντανόστιμα φαγητά με τραγανή κρούστα και τρυφερά στο εσωτερικό, με ελάχιστο ή και καθόλου πρόσθετο λάδι.

Ο αέρας είναι το νέο λάδι

Το Airfryer 5000 Series XXL Connected της Philips χρησιμοποιεί θερμό αέρα για να μαγειρεύει τέλεια και τραγανά τα αγαπημένα σας φαγητά, με έως και 90% λιγότερα λιπαρά.

Πολύ μεγάλο μέγεθος XXL, για όλη την οικογένεια

Το Airfryer 5000 Series XXL Connected της Philips έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την οικογένειά σας. Το καλάθι χωρητικότητας 1,4 κιλών, σε συνδυασμό με τον κάδο των 7,2 λίτρων, σάς βοηθά να μαγειρεύετε μια ποικιλία γευμάτων. Φτιάξτε έως και 6 μερίδες γευμάτων ταυτόχρονα για την οικογένεια και τους φίλους σας

Κατασκευαστής

Philips

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Τύπος
Αέρος
Ισχύς
2000 W
Χωρητικότητα
7,2 lt
Χρώμα
Λευκό

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Αποσπώμενος Κάδος
Ναι
Φίλτρο κατά των Οσμών
Όχι
Ρυθμιζόμενος Θερμοστάτης
Ναι
Πολυμάγειρας
Όχι
Περιστρεφόμενο Καλάθι
Όχι
Διπλός Κάδος
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

7 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες