Lenovo IdeaPad 5 2-in-1 16AHP9 16" IPS Touchscreen (Ryzen 7-8845HS/16GB/512GB SSD/W11 Home) Luna Grey (GR Keyboard)
Laptops

Lenovo IdeaPad 5 2-in-1 16AHP9 16" IPS Touchscreen (Ryzen 7-8845HS/16GB/512GB SSD/W11 Home) Luna Grey (GR Keyboard) Κωδικός: 51945537

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2024
  • Οθόνη 16" 1920x1200
  • Ryzen 7 8845HS-3.8GHz/Zen 4
  • HDMI, USB 3.2, USB-C
  • Βάρος 2Kg
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: περίπου ένα μήνα πριν

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Lenovo

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Το Ideapad 2in1 δίνει την δυνατότητα στην οθόνη να περιστρέφεται 360° μοίρες και το laptop σας μετατρέπεται σε ένα μεγάλο tablet όπου μπορείτε να σχεδιάζετε ή να γράφετε επάνω στην οθόνη με το απόλυτης ακρίβειας Digital Pen. Η εντυπωσιακή οθόνη αφής WUXGA IPS από γυαλί και τα δύο ενσωματωμένα ηχεία με τεχνολογία Dolby Audio σας προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία θέασης ώστε να απολαμβάνετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο σας χωρίς περιορισμούς.

Διαθέτει τελευταίας γενιάς επεξεργαστές της Intel™ και της AMD™ ώστε να μην κάνετε εκπτώσεις στην ταχύτητα και την παραγωγικότητα σας. Ο αναγνώστης δαχτυλικών αποτυπωμάτων και το κλείστρο ασφάλειας της web κάμερας, σας προσφέρουν την ασφάλεια που αναζητάτε σε έναν φορητό υπολογιστή.

Κατασκευασμένο για να αντέχει το Idepad 2in1 διαθέτει πιστοποίηση στρατιωτικών προδιαγραφών αντοχής MIL-STD-810HΗ σε συνδυασμό με την μεγάλη του αυτονομία που σας προσφέρει την απαραίτητη διάρκεια ώστε να μην ψάχνετε συνέχεια ρεύμα για να το φορτίζετε αλλά ακόμα και αν χρειαστεί αυτό, οι τεχνολογίες quick charge (80% φόρτισης σε 1 ώρα) και smart charge (120 λεπτά χρήσης με 15 λεπτά φόρτισης) θα σας λύσουν τα χέρια.

AMD Ryzen 7-8845HS

Ο επεξεργαστής AMD Ryzen 7-8845HS αναδεικνύεται ως μια εντυπωσιακή επιλογή για την απαιτητική σου καθημερινή χρήση. Με 8 πυρήνες και 16 νήματα, παρέχει εξαιρετική απόδοση για gaming, παραγωγή περιεχομένου, και πολλαπλές εργασίες. Ο επεξεργαστής AMD Ryzen 7-8845HS διαθέτει μέγιστη συχνότητα boost έως 5.1GHz και βάση στα 3.8GHz, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη εκτέλεση των απαιτητικότερων εφαρμογών. Με 8MB L2 cache και 16MB L3 cache, προσφέρει γρήγορη πρόσβαση στα δεδομένα και ομαλή λειτουργία. Επιπλέον, η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας του επεξεργαστή AMD Ryzen 7-8845HS τον καθιστά ιδανική επιλογή για φορητούς υπολογιστές, προσφέροντας εξαιρετική απόδοση με μειωμένη κατανάλωση ενέργειας.

Δίσκος M.2 SSD για ασύλληπτες ταχύτητες

Το Laptop έρχεται με εγκατεστημένο σκληρό δίσκο M.2 SSD! Οι SSD σκληροί δίσκοι είναι 30% πιο γρήγοροι από τους HDD , με αποτέλεσμα το σύστημα σου να ανοίγει και να φορτώνει τα πάντα αστραπιαία, από τα Windows και ένα πρόγραμμα έως ένα παιχνίδι. Οι σκληροί δίσκοι SSD με PCIe 4ης γενιάς κυμαίνονται σε ταχύτητες από 2 GB/s έως 32 GB/s.

Μνήμη αρχιτεκτονικής DDR5!

Σπρώξε τα όρια απόδοσης με τη μνήμη DDR5. Στην εποχή των πολλών πυρήνων, η άνευ προηγουμένου ταχύτητα επεξεργασίας του DDR5 διασφαλίζει ότι η high-end CPU σου λαμβάνει δεδομένα γρήγορα και εύκολα. Είτε παίζεις παιχνίδια, δημιουργείς περιεχόμενο, ανοίγεις 100 καρτέλες ή εκτελείς πολλές εργασίες, ο υπολογιστής σου μπορεί να εκτελεί σύνθετες εργασίες πιο γρήγορα από ποτέ.

Windows 11 Home!

Τα Windows 11 έφτασαν και κάνουν τη διαφορά! Το laptop είναι εξοπλισμένο με τα ισχυρά Windows 11 που προσφέρουν έναν ήρεμο και δημιουργικό χώρο όπου μπορείς να ασχοληθείς με ό,τι σου αρέσει μέσα από μια νέα εμπειρία. Από το ανανεωμένο μενού Έναρξη έως τους νέους τρόπους για να συνδέεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ειδήσεις, παιχνίδια και περιεχόμενο, τα Windows 11 σου χαρίζουν ένα χώρο για να σκέφτεσαι, να εκφράζεσαι και να δημιουργείς με φυσικό τρόπο.

Κατασκευαστής

Lenovo

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
AMD
Οικογένεια
Ryzen 7
Μοντέλο
8845HS
Συχνότητα
3,8 GHz
Γενιά
Zen 4

Οθόνη

IPS Panel
Ναι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
16 "
Ανάλυση
1920x1200
Δυνατότητες
Touchscreen

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
16 GB
Τύπος RAM
DDR5

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Ναι
Κατασκευαστής
AMD
Μοντέλο
Radeon 780M

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
512 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Ναι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
HDMI, USB 3.2, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Ναι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 Home

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
2 kg
Τύπος
2 in 1 Convertible
Χρώμα
Γκρι
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Ελληνικά
Έτος Κυκλοφορίας
2024
Μοντέλο
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Βάρος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

13 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες