Gigabyte AORUS 16X ASG 16" 165Hz (i7-13650HX/16GB/1TB SSD/GeForce RTX 4070/W11 Home) (International English Keyboard)
Laptops

Gigabyte AORUS 16X ASG 16" 165Hz (i7-13650HX/16GB/1TB SSD/GeForce RTX 4070/W11 Home) (International English Keyboard)Κωδικός: 51406055

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2023https://earth.skroutz.g
  • Οθόνη 16" 2560x1600 165Hz
  • Ethernet, HDMI, Thunderbolt 4 & USB
  • Μνήμη 16GB DDR5 4800 Mhz
  • Δίσκος 1TB M.2 2280 NVMe PCIe 4.0x4
  • Βάρος 2.3Kg
Δες όλη την περιγραφή
1.705,87
ΠαράδοσηΔευ, 16 Σεπ - Τετ, 18 Σεπ
+49,99 €

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.705,87 €

Περιγραφή

Ο νέος AORUS 16X είναι εξοπλισμένος με τον επεξεργαστή Intel® Core™ i7-13650HX 13ης γενιάς και την GPU μέγιστου TGP NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 για φορητούς υπολογιστές, παρέχοντας ασυναγώνιστες επιδόσεις. Η τεχνολογία Dynamic Display Switch (DDS) και η μνήμη DDR5-5600 με τις υψηλότερες προδιαγραφές της αγοράς παρέχουν υψηλότερους ρυθμούς καρέ, ενώ η ισχυρή τεχνολογία ψύξης επιτρέπει στο πλαίσιο να είναι απίστευτα λεπτό, κυριαρχώντας στον κόσμο του gaming με συγκλονιστικές επιδόσεις.

Σχηματίστε το όραμα.

Όσο μεγαλύτερη εικόνα βλέπετε, τόσο περισσότερα πετυχαίνετε. Η AORUS 16X παρουσιάζει διευρυμένη επιφάνεια προβολής σε αναλογία διαστάσεων 16:10 και, χάρη στον κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδιασμό πλαισίου της GIGABYTE, προσφέρει τη βέλτιστη εμπειρία στην κατηγορία της.

Χωρίς όρια. Θαυμάσια.
Τα εξαιρετικά λεπτά πλαίσια, με μέγεθος μόλις 3 χιλιοστά στο λεπτότερο σημείο, παρέχουν μια πιο εκτεταμένη θέα του πεδίου μάχης και πιο εντυπωσιακές λεπτομέρειες.

Πατενταρισμένος σχεδιασμός 3 χιλιοστών
Super-slim πλαίσιο 4 όψεων

91% Αναλογία οθόνης-σώματος

Πολεμήστε με την ομάδα των ηρώων.

Ένας πραγματικός νικητής μάχεται σε υψηλότερο επίπεδο με τεράστια παράσημα και τιμές. Ακριβώς όπως το AORUS 16X.

Τα μεγάλα ταλέντα.

Το AORUS 16X τροφοδοτείται από το πιο προηγμένο πυρίτιο στον τομέα των υπολογιστών και των γραφικών. Δεν έχει γεννηθεί μόνο για να αναβαθμίσει την εμπειρία του παιχνιδιού και της δημιουργίας, αλλά είναι επίσης έτοιμo να φέρει εις πέρας τις εργασίες τεχνητής νοημοσύνης.

Φορητοί υπολογιστές σειράς GeForce RTX 40

Πέρα από το γρήγορο για gamers και δημιουργούς

Οι GPUs NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Series Laptop τροφοδοτούν τους ταχύτερους φορητούς υπολογιστές στον κόσμο για gamers και δημιουργούς. Χτισμένες με την εξαιρετικά αποδοτική αρχιτεκτονική NVIDIA Ada Lovelace, φέρνουν ένα κβαντικό άλμα στην απόδοση με το DLSS 3 με AI και επιτρέπουν ρεαλιστικούς εικονικούς κόσμους με πλήρες ray tracing. Επιπλέον, η σουίτα τεχνολογιών Max-Q βελτιστοποιεί την απόδοση του συστήματος, την ισχύ, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την ακουστική για μέγιστη απόδοση.

Προηγμένος Optimus: Optimus: Δυναμική τεχνολογία εναλλαγής οθόνης

Η νέα τεχνολογία Dynamic Display Switch (DDS) επιτρέπει στο φορητό υπολογιστή να εναλλάσσει έξυπνα μεταξύ των τρόπων εξόδου της κάρτας γραφικών ανάλογα με το σενάριο χρήσης, επιτυγχάνοντας γρήγορα πρόσθετες επιδόσεις χωρίς πρόσθετες ρυθμίσεις. Το Advanced Optimus προσφέρει μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας καθώς και το gameplay χωρίς δάκρυα του G-SYNC.

Ray Tracing

Το Ray Tracing είναι το ιερό δισκοπότηρο των γραφικών παιχνιδιών, που προσομοιώνει τη φυσική συμπεριφορά του φωτός για να προσφέρει απόδοση σε πραγματικό χρόνο, κινηματογραφικής ποιότητας ακόμα και στα πιο οπτικά έντονα παιχνίδια.

Nvidia DLSS

Το NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling) είναι η πρωτοποριακή τεχνολογία απόδοσης AI που αυξάνει την απόδοση των γραφικών χρησιμοποιώντας αποκλειστικούς επεξεργαστές Tensor Core AI σε GPU GeForce RTX. Το DLSS αξιοποιεί τη δύναμη ενός νευρωνικού δικτύου βαθιάς μάθησης για να ενισχύσει τους ρυθμούς καρέ και να δημιουργήσει όμορφες, ευκρινείς εικόνες για τα παιχνίδια σας.

Nvidia Reflex

Το Nvidia Reflex προσφέρει το απόλυτο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Η χαμηλότερη καθυστέρηση. Την καλύτερη απόκριση. Υποστηρίζεται από τη σειρά GeForce RTX 30 και οθόνες παιχνιδιών Nvidia G-SYNC.

Αποκτήστε στόχους ταχύτερα, αντιδράστε πιο γρήγορα και αυξήστε την ακρίβεια σκόπευσης μέσω μιας επαναστατικής σουίτας τεχνολογιών για τη μέτρηση και τη βελτιστοποίηση της καθυστέρησης του συστήματος για ανταγωνιστικά παιχνίδια.

Μνήμη RAM DDR5

Διαθέτει 16GB, με συχνότητα λειτουργίας 4800MHz και τεχνολογία DDR5. Η μνήμη DDR5 είναι η πιο πρόσφατη τεχνολογία μνήμης RAM και προσφέρει υψηλότερες ταχύτητες και χωρητικότητες από την προηγούμενη τεχνολογία DDR4. Η συχνότητα λειτουργίας της μνήμης, σε συνδυασμό με την υψηλή χωρητικότητα, επιτρέπει στο σύστημα να εκτελεί πιο απαιτητικές εργασίες με μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα. Είναι κατάλληλη για χρήστες που αναζητούν υψηλή απόδοση και επιδόσεις από το σύστημά τους, όπως gamers, αλλά και επαγγελματίες που ασχολούνται με απαιτητικές εφαρμογές όπως επεξεργασία βίντεο και εικόνας.

Αγώνας στη Σιωπή

Τόσο αποτελεσματική. Τόσο ήσυχα. Με τους ανεμιστήρες ενισχυμένης ισχύος και την αποδοτική συνολική θερμική σχεδίαση, η AORUS 16X είναι ικανή να λειτουργεί χωρίς περιορισμούς σε μεγάλους φόρτους εργασίας και να παραμένει απαρατήρητη σε σενάρια ελαφριάς φόρτισης.

Windows 11

Τα Windows 11 έφτασαν και κάνουν τη διαφορά! Το laptop είναι εξοπλισμένο με τα ισχυρά Windows 11 που προσφέρουν έναν ήρεμο και δημιουργικό χώρο όπου μπορείς να ασχοληθείς με ό,τι σου αρέσει μέσα από μια νέα εμπειρία. Από το ανανεωμένο μενού Έναρξη έως τους νέους τρόπους για να συνδέεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ειδήσεις, παιχνίδια και περιεχόμενο, τα Windows 11 σου χαρίζουν ένα χώρο για να σκέφτεσαι, να εκφράζεσαι και να δημιουργείς με φυσικό τρόπο.

Θύρες και υποδοχές

Κατασκευαστής

Gigabyte

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
Intel
Οικογένεια
Core i7
Μοντέλο
13650HX
Συχνότητα
1,9 GHz
Γενιά
Raptor Lake (13th Gen)

Οθόνη

IPS Panel
Όχι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
16 "
Ανάλυση
2560x1600
Ρυθμός ανανέωσης
165 Hz

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
16 GB
Τύπος RAM
DDR5

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Όχι
Κατασκευαστής
Nvidia
Μοντέλο
GeForce RTX 4070
Μνήμη γραφικών
8 GB

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
1000 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Ναι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
HDMI, Thunderbolt 4, USB 3.2, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Όχι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 Home

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
2,3 kg
Τύπος
Notebook
Χρώμα
Μαύρο
Γλώσσα Πληκτρολογίου
International English
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Μοντέλο
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη