Intel Pentium G3250 Box
Επεξεργαστές

Intel Pentium G3250 BoxΚωδικός: 5196794

Ο επεξεργαστής Intel Pentium Dual Core G3250 είναι βασισμένος στην μικροαρχιτεκτονική Haswell (). Διαθέτει 2 πυρήνες με 2 Threads. Περισσότεροι πυρήνες δίνουν αυξημένη ισχύ σε προγράμματα που εκμεταλλεύονται την παρουσία μεγαλύτερου αριθμού πυρήνων. Τα Threads επιτρέπουν στον επεξεργαστή να εκτελεί πολλαπλές εφαρμογές ταυτόχρονα πραγματοποιώντας τις...
Δες όλη την περιγραφή

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί η θερμοκρασία του παραμένει φυσιολογική μετά από πολύωρη χρήση και αξίζει τα χρήματά του.

To προϊόν δεν υπάρχει πλέον στο Skroutz

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Ο επεξεργαστής Intel Pentium Dual Core G3250 είναι βασισμένος στην μικροαρχιτεκτονική Haswell (). Διαθέτει 2 πυρήνες με 2 Threads. Περισσότεροι πυρήνες δίνουν αυξημένη ισχύ σε προγράμματα που εκμεταλλεύονται την παρουσία μεγαλύτερου αριθμού πυρήνων. Τα Threads επιτρέπουν στον επεξεργαστή να εκτελεί πολλαπλές εφαρμογές ταυτόχρονα πραγματοποιώντας τις εργασίες γρηγορότερα. H μέγιστη συχνότητα του είναι τα Ghz.



Διαθέτει το Socket 1150 και θα χρειαστεί να φιλοξενηθεί σε μητρική κάρτα αντίστοιχου Socket. Τέλος, δεν περιλαμβάνεται ψύκτρα. Θα πρέπει να προμηθευτείτε ξεχωριστή ψύκτρα για τον επεξεργαστή κάτι που είναι απαραίτητο.

Ο Pentium Dual Core G3250 μπορεί να εκτελέσει απροβλημάτιστα εργασίες καθημερινής φύσεως όπως πλοήγηση στο διαδίκτυο, επεξεργασία κειμένου και μη απαιτητικό Gaming.


Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί η θερμοκρασία του παραμένει φυσιολογική μετά από πολύωρη χρήση και αξίζει τα χρήματά του.

Χαρακτηριστικά

Γενικά Χαρακτηριστικά

Οικογένεια
Pentium Dual Core
Μικροαρχιτεκτονική
Haswell
Socket
1150
Συσκευασία
Κουτί

Επιδόσεις

Πυρήνες
2
Threads
2
Συχνότητα Επεξεργαστή (Base Frequency)
3,2 GHz
Thermal Design Power (TDP)
53 W

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • StavrosK02
    5
    0 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ο διπύρηνος επεξεργαστής Intel Pentium G3250, που ανήκει στην 4η γενιά επεξεργαστών της Intel, έχει σχεδιαστεί με κύρια προτεραιότητα την παροχή άφθονης επεξεργαστικής ισχύος, ώστε να εκτελείς όσο το δυνατόν περισσότερες εφαρμογές χωρίς υποψία καθυστέρησης.

    Η συχνότητα λειτουργίας του βρίσκεται στα 3.10GHz ενώ είναι εφοδιασμένος με 3MB μνήμης Cache. Ενσωματώνει γρηγορότερη κάρτα γραφικών με τις επιδόσεις να αυξάνονται κατά 13 φορές από την πρώτη γενιά, κάτι που σημαίνει πως θα παίζεις ακόμη περισσότερα παιχνίδια!

    Ως επεξεργαστής 4ης γενιάς, διαθέτει μεγαλύτερη overclocking αντοχή αφού μπορεί να υπερχρονιστεί σε υψηλότερα επίπεδα με τους αντίστοιχους προηγούμενης γενιάς.

    Ο Intel Pentium G3250 είναι γρηγορότερος σε όλα τα επίπεδα, κατασκευασμένος σε λιθογραφία 22nm, αφού μπορεί να επεξεργαστεί ένα HD Video σε μόλις 12 δευτερόλεπτα, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη χαμηλότερη δυνατή ενεργειακή κατανάλωση.

    • Ταχύτητα
    • Multitasking
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • panagiotis.9
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Καλός για την εποχή του, αξιόπιστος μέχρι και σήμερα. Παρόλαυτα πλέον στο ίδιο εύρος τιμής υπάρχει η πρόταση του G4560 με καλύτερες επιδόσεις λόγω των 4 threads και του hyper threading που διαθέτει. Σε single core performance έχουν μικρή διαφορά με τον G4560 να υπερέχει, οπότε σε περίπτωση που ψάχνετε να στήσετε υπολογιστή απο το 0 για απλή χρήση και ελαφρύ gaming προτιμήστε νεότερης γενίας socket και επεξεργαστή. Σε περίπτωση που έχετε ήδη μητρική με 1150 σόκετ και στήνετε υπολογιστή για ελαφρύ gaming, browsing, δουλειές γραφείου, htpc, επιλέξτε τον άφοβα, φτηνή και πολύ αξιόπιστη λύση!

    • Ταχύτητα
    • Multitasking
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • K_st_CS_GO___More
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τον εχω 2.5 χρονια!
    Πολυ καλος επεξεργαστης για low budget gaming! Ενα λολακι csgo ΑΝΕΤΑ
    Παιχνιδια που εχω δοκιμασει GTA V Rust Miscreated Assetto Corsa H1z1:KOtk κ πολλα αλλα ολα σε ικανοποιητικα fps με μια καλη καρτουλα!

    • Ταχύτητα
    • Multitasking
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Pavlos-Sp
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Οτι καλυτερο για τα λεφτα του
    Σε single-thread εφαρμογες φτανει στις ταχυτητες ενα i3 των 130ευρω
    Τον συνδυασα με εναν ssd και το pc πεταει(πολυ γρηγορο boot και ανοιγει ολες τις εφαρμογες on-click)
    Για ελαφρυ gaming ειναι ιδανικος σε συνδυασμο με μια καλη καρτα γραφικων

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sioaki10
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Λοιπον ο επεξεργαστης αυτος ειναι αψογος για ενα low budget gaming pc. Επισης ειναι οριακα καλυτερος απο τον 10 ευρω ακριβοτερο του G3420. Πραγματικα αν θελετε ενα pc για mainstream gaming, δεν χρειαζεται να χαλασετε 150-250 ευρω για τον επεξεργαστη σας. Η αποδοση των παιχνιδιων εξαρταται αρχικα απο την καρτα γραφικων, και μετά από επεξεργαστή/ram (με βαση τη σημερινη τεχνολογια και οχι προπολεμικους επεξεργαστες). Δεν αμφισβητω οτι ενας i3 ή i5 ειναι καλυτερος σε ΟΛΟΥΣ τους τομεις, αλλα στα παιχνιδια η μονη διαφορα που θα δειτε ειναι ενα 10-15% και αυτο λογω του hyperthreading που του λείπει. Σε τελικη αναλυση αμα θες να παιζεις σημερινα παιχνιδια και δεν εχεις τρελες απαιτησεις, συνδιασε αυτον τον επεξεργαστη με μια 750ti ή μια 370 και 8gb ram και δεν θα κολλας πουθενα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Ταχύτητα
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Multitasking
    • Multitasking
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ταχύτητα

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα