Gigabyte Aorus 15 BKG-13US754SH 15.6" 165Hz (Ultra 7-155H/16GB/1TB SSD/GeForce RTX 4060/W11 Home) (US Keyboard)
Laptops

Gigabyte Aorus 15 BKG-13US754SH 15.6" 165Hz (Ultra 7-155H/16GB/1TB SSD/GeForce RTX 4060/W11 Home) (US Keyboard)Κωδικός: 52000238

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2024
  • Οθόνη 15.6" 2560x1440/165Hz
  • 16 Πυρήνες 4.8Ghz/Meteor Lake
  • Thunderbolt 4, USB 3.2, HDMI
  • Βάρος 2.39Kg
Δες όλη την περιγραφή
2.379,00
ΠαράδοσηΤρί, 29 Οκτ - Δευ, 18 Νοε
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 2.379,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 2.379,00 €

Περιγραφή

Ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης. Παρουσιάζουμε τον πρώτο Gaming φορητό υπολογιστή με διπλό AI στον κόσμο, τον AORUS 15.

Είναι εξοπλισμένος με τον τελευταίο επεξεργαστή AI πρώτης γενιάς Intel® Core™ Ultra 7 και μια πανίσχυρη κάρτα γραφικών με AI NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 που προσφέρει τεχνητή νοημοσύνη σε όλες τις δυνατές εργασίες.

Με την ενσωμάτωση της αποκλειστικής τεχνολογίας AI Nexus της GIGABYTE, την ασταμάτητη ψύξη Windforce Infinity και τα εξατομικευμένα κινηματογραφικά εφέ, το AORUS 15 προσφέρει κορυφαία απόδοση εν κινήσει, παραγωγικότητα AI και καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού όλη την ώρα!

AORUS AI

Οι φορητοί Gaming υπολογιστές AORUS AI έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας με σταθερό φόρτο εργασίας AI.

Ultra 7-155H

Νέες εμπειρίες AI, απόδοση και μπαταρία που διαρκεί.

Το AORUS 15 είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστές Intel® Core™ Ultra.

Οι επεξεργαστές Intel Core™ Ultra, που δημιουργήθηκαν για φορητούς υπολογιστές premium, περιλαμβάνουν ενσωματωμένη επιτάχυνση AI για ενίσχυση της παραγωγικότητας, διατηρώντας παράλληλα το απόρρητο και την ευελιξία.

Η βέλτιστη ισορροπία ισχύος και απόδοσης σημαίνει ότι θα μπορείτε να παραμένετε παραγωγικοί.

Ai στο RTX

Αποκτήστε απόδοση AI επόμενου επιπέδου στο GeForce RTX.

Ανακαλύψτε το πλεονέκτημα RTX AI. Κατασκευασμένες για την εποχή της τεχνητής νοημοσύνης, οι GPU GeForce RTX™ και NVIDIA RTX™ διαθέτουν εξειδικευμένους πυρήνες Tensor AI που προσφέρουν κορυφαία απόδοση και επαναστατικές δυνατότητες. 

Αξιοποιήστε αποκλειστικές λειτουργίες AI και μεταμορφώστε τον τρόπο που εργάζεστε και παίζετε. Από τη βελτιωμένη δημιουργικότητα και την εξαιρετικά παραγωγικότητα μέχρι το απίστευτα γρήγορο gaming, η απόλυτη ισχύς τεχνητής νοημοσύνης σε υπολογιστές με Windows είναι στο RTX – σήμερα και αύριο.

Σύγκριση 4060 Vs 3060 Vs 2060 Vs 1060

GeForce RTX™ 40 Series

Οι GPU φορητών υπολογιστών NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Series τροφοδοτούν τους ταχύτερους φορητούς υπολογιστές στον κόσμο για παίκτες και δημιουργούς. Προσφέρουν ένα κβαντικό άλμα στην απόδοση με το DLSS 3 που λειτουργεί με AI και επιτρέπουν ρεαλιστικούς εικονικούς κόσμους με Ray Tracing. 

Επιπλέον, η σουίτα τεχνολογιών Max-Q βελτιστοποιεί την απόδοση του συστήματος, την ισχύ, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την ακουστική για μέγιστη απόδοση. 

NVIDIA DLSS 3

Με το NVIDIA DLSS 3 – Optical Multi Frame Generation, Super Resolution και NVIDIA Reflex ενώνονται για να πολλαπλασιάσουν την απόδοση με εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ανταπόκριση.

Τεχνολογία διακόπτη MUX

Ο νέος διακόπτης MUX επιτρέπει στους παίκτες να εναλλάσσονται μεταξύ των λειτουργιών της κάρτας γραφικών για πρόσθετη απόδοση. Η απλή διεπαφή του Κέντρου Ελέγχου της GIGABYTE επιτρέπει στον χρήστη να μεταβεί σε διακριτή έξοδο κάρτας γραφικών στην οθόνη με ένα μόνο κουμπί, βελτιώνοντας εύκολα την απόδοση του παιχνιδιού.

Εντυπωσιακή διαύγεια και ομαλή οπτική

Απολαύστε ευκρινή και ακριβή γραφικά παιχνιδιού μέσω της οθόνης υψηλής ανάλυσης και υψηλού ρυθμού ανανέωσης του AORUS 15, που εξισορροπεί τέλεια τις εικόνες με απόλυτη ομαλότητα QHD 165Hz.

Η τεχνολογία Dolby Vision® βελτιώνει το τυπικό βίντεο υψηλής δυναμικής εμβέλειας (HDR) 4K, ξεκλειδώνοντας το πλήρες δυναμικό της τεχνολογίας HDR βελτιστοποιώντας δυναμικά την ποιότητα της εικόνας για να κάνει κάθε εικόνα μπροστά σας πιο βαθιά, ευκρινέστερη και πλουσιότερες λεπτομέρειες. 

Η οθόνη του φορητού υπολογιστή παιχνιδιών AORUS έχει λάβει την πιστοποίηση TÜV Rheinland low blue light. Το μειωμένο μπλε φως παρέχει μια υγιή και άνετη εμπειρία θέασης.

Dolby Vision

Το Dolby Vision δίνει τη δυνατότητα στα γραφικά να βελτιώνουν τις ιστορίες τους με μεγαλύτερο βάθος, απίστευτη αντίθεση και περισσότερα χρώματα από ποτέ, ξεκλειδώνοντας όλες τις δυνατότητες των εικόνων Υψηλού Δυναμικού Εύρους για να προσφέρουν μαγευτικά γραφικά κάθε φορά.

Η τεχνολογία μας διευκολύνει τους κινηματογραφιστές να δημιουργούν στυλιζαρισμένες εμφανίσεις για τις τελικές επεξεργασμένες εικόνες τους, είτε εργάζονται σε SDR είτε σε HDR. 

Το Dolby Vision αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παραγωγής βίντεο και είναι προσβάσιμο σε πολλούς σταθμούς εργασίας μετά την παραγωγή. Γι' αυτό παρέχουμε εκπαιδευτικούς πόρους για να βοηθήσουμε τους παραγωγής όλων των επιπέδων να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία Dolby Vision για να ενισχύσουν την καλλιτεχνική τους έκφραση.

Άμεση ψύξη WINDFORCE Infinity

Με την αποκλειστική τεχνολογία ψύξης WINDFORCE Infinity, τα εξαιρετικά λεπτά πτερύγια ανεμιστήρα παρέχουν περισσότερο χώρο εισαγωγής αέρα. 

Η χρήση υλικών υψηλής θερμικής αγωγιμότητας αλλαγής φάσης βελτιώνει την απόδοση ψύξης ενώ απελευθερώνει την ισχυρή απόδοση της CPU και της GPU στον λεπτό φορητό υπολογιστή και διατηρεί την άνεση λειτουργίας. Το WINDFORCE Infinity σας κρατά δροσερό κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

5 Σωλήνες θερμότητας

Οι 5 ενσωματωμένοι σωλήνες θερμότητας εκτρέπουν γρήγορα τη θερμότητα από τη CPU, την GPU και τη VRAM στους αεραγωγούς της εξάτμισης, παρέχοντας εξαιρετικά σταθερή απόδοση.

Διπλοί ανεμιστήρες 72 λεπίδων

Οι ισχυροί διπλοί ανεμιστήρες 12V με 72 λεπίδες αντλούν συνεχώς ψυχρό αέρα και διώχνουν την εσωτερική θερμότητα.

Λεπίδα 0,2 mm

Κάθε λεπίδα ανεμιστήρα είναι μόνο 0,2 mm λεπτή. Η μείωση του πάχους κατά 20% βελτιώνει την πυκνότητά τους και τον χώρο εισαγωγής αέρα, παρέχοντας καλύτερη ροή αέρα. Η ισχυρή αεροδυναμική της ειδικής σχεδίασης καμπυλότητας λεπίδας δημιουργεί ισχυρότερη ροή αέρα.

Εξαιρετικά λεπτά θερμικά πτερύγια 0,15 mm

Τα 205 πτερύγια ψύξης κατανέμονται γύρω από τους 4 αεραγωγούς εξαγωγής, παρέχοντας συνολική επιφάνεια πτερυγίων 107400 mm². Η αύξηση κατά 39% στην περιοχή των πτερυγίων επιταχύνει την ψύξη.

Echoes of the Abyss

Η μυστηριώδης χωρική σχεδίαση του Echoes of the Abyss, μαζί με τις καθαρές γραμμές, διευρύνουν τη χωρική διάσταση του σχεδίου. Το μεταλλικό πλαίσιο διαθέτει μόνο 20,8 χιλιοστά πάχος.

Ακριβείς εντολές ενεργοποίησης

Απολαύστε την απτική ανάδραση κάθε εντολής που εισάγετε με διαδρομή κλειδιού έως 1,7 mm. Κάθε πάτημα πλήκτρων λαμβάνεται με ακρίβεια χρησιμοποιώντας πλήρη τεχνολογία anti-ghosting, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε την ένταση της μάχης.

Αποκλειστικό Κέντρο Ελέγχου της GIGABYTE με αληθινή δύναμη AI

Το Κέντρο Ελέγχου της GIGABYTE είναι μια ενσωματωμένη εφαρμογή ρυθμίσεων που αναπτύχθηκε για επαγγελματίες παίκτες. Οι σύνθετες ρυθμίσεις απλοποιούνται σε μια διαισθητική και βολική διεπαφή. 

Αφήστε τις ρυθμίσεις στο λογισμικό ενώ απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια. Επιπλέον, η GIGABYTE εισήγαγε την τεχνολογία AI Nexus, παρέχοντας μια απρόσκοπτη εμπειρία τεχνητής νοημοσύνης τόσο για παίκτες όσο και για δημιουργούς που ανεβάζει τη διαχείριση ενέργειας, την απόδοση παιχνιδιών και το λογισμικό παραγωγής τεχνητής νοημοσύνης σε νέο επίπεδο.

AI Power Gear

Με προεκπαιδευμένο μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης, το AORUS 15 προσαρμόζει δυναμικά την ενεργειακή τοπολογία με βάση τα τρέχοντα σενάρια ή/και προσωπικές αναφορές, για να βελτιώσει τη διάρκεια ζωής και τη μακροζωία της μπαταρίας.

AI Boost

Με την υποστήριξη του Microsoft Azure AI, το AORUS 15 εντοπίζει το παιχνίδι που παίζετε και εφαρμόζει αυτόματα προ-βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις στη CPU, την GPU και τους ανεμιστήρες.

Γεννήτρια AI

Η GIGABYTE συνεργάζεται αποκλειστικά με το Invoke AI για την εισαγωγή μιας GIGABYTE Edition of Stable Diffusion με πιο φιλική εμπειρία χρήστη για γενετική AI.

Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο

Το ταμπλό του Κέντρου Ελέγχου της GIGABYTE βοηθά τους παίκτες να παρακολουθούν τη χρήση της CPU, της GPU και της μνήμης τους, καθώς και τις θερμοκρασίες της CPU και της GPU σε πραγματικό χρόνο για βελτιστοποίηση της απόδοσης για προσαρμοσμένη χρήση.

RGB Fusion

Οι ρυθμίσεις RGB Fusion με 12 εφέ φωτισμού επιδεικνύουν πολύχρωμη μοναδικότητα. Εμφανίστε το στυλ παιχνιδιού σας γρήγορα και εύκολα, ελέγξτε τα εφέ φωτισμού στο πληκτρολόγιο και στο πλαίσιο.

Λειτουργία Copilot

Η GIGABYTE παρουσιάζει τους πιο πρόσφατους φορητούς υπολογιστές με τεχνητή νοημοσύνη που μπορούν να έχουν άμεσα το Copilot στα Windows στην υπηρεσία σας, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε απαντήσεις γρήγορα, να βρίσκετε νέες λύσεις και να δημιουργείτε με νέους τρόπους. Για να ξεκινήσετε, πατήστε το πλήκτρο Windows + C ή χρησιμοποιήστε το εικονίδιο Copilot στα Windows που βρίσκεται στη δεξιά άκρη της γραμμής εργασιών.

Περισσότερες δυνατότητες

Thunderbolt 4

Οι ολοκληρωμένες θύρες υποστηρίζουν έως και 3 εξωτερικές οθόνες με ανάλυση έως και 4K ταυτόχρονα. Επεκτείνετε τα περιφερειακά σας χωρίς συμβιβασμούς σε καμία συσκευή.

Η τεχνολογία μετάδοσης υψηλής ταχύτητας επόμενης γενιάς, Thunderbolt™ 4, προσφέρει ταχύτητα 40 Gbps, η οποία είναι διπλάσια από το εύρος ζώνης των προηγούμενων γενεών. Αφήστε την ταχύτητα να ενισχύσει την παραγωγή και την ποιότητα ζωής σας!

Κατασκευαστής

Gigabyte

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
Intel
Οικογένεια
Core Ultra 7
Μοντέλο
155H
Συχνότητα
1,4 GHz
Γενιά
Meteor Lake (14th Gen)

Οθόνη

IPS Panel
Όχι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
15,6 "
Ανάλυση
2560x1440
Ρυθμός ανανέωσης
165 Hz

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
16 GB
Τύπος RAM
DDR5

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Όχι
Κατασκευαστής
Nvidia
Μοντέλο
GeForce RTX 4060
Μνήμη γραφικών
8 GB

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
1000 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Όχι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
HDMI, Thunderbolt 4, USB 3.2, mini DisplayPort
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Όχι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 Home

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
2,39 kg
Τύπος
Gaming
Χρώμα
Μαύρο
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Αγγλικά US
Έτος Κυκλοφορίας
2024
Μοντέλο
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη