Gorenje NRK6202EXL4 Ψυγειοκαταψύκτης Total NoFrost Υ200xΠ60xΒ59.2εκ. Inox
Ψυγεία

Gorenje NRK6202EXL4 Ψυγειοκαταψύκτης Total NoFrost Υ200xΠ60xΒ59.2εκ. InoxΚωδικός: 52005543

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Σύστημα Ψύξης: Total NoFrost
  • Ενεργειακή Κλάση: E
  • Χωρητικότητα Συντήρησης: 331lt
  • Διαστάσεις: 200 x 60 x 59.2 cm

Ψυγειοκαταψύκτης της Gorenje με χωρητικότητα 331 λίτρα, που μπορεί να καλύψει άνετα τις ανάγκες ενός ζευγαριού ή και μιας οικογένειας 3 ατόμων.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς αποστολή εκτός Ελλάδας.

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 546,82 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 546,82 €

  2. 590,94 €

Περιγραφή

NoFrost Plus

Παραλείψτε την κουραστική απόψυξη

Ο θάλαμος κατάψυξης περιέχει ένα από τα καλύτερα συστήματα ψύξης στην αγορά που αποτρέπει τη συσσώρευση πάγου και παγετού και διατηρεί χαμηλή κατανάλωση ρεύματος. Αυτό σημαίνει ότι η χωρητικότητα αποθήκευσης είναι βέλτιστη και δεν χρειάζεται πλέον να ξεπαγώνετε και να καθαρίζετε το εσωτερικό. Η συσκευασία ή τα κατεψυγμένα κομμάτια τροφίμων δεν κολλάνε μεταξύ τους και διατηρούν τα τρόφιμα στην κατάψυξη τακτοποιημένα και καλά τακτοποιημένα.

IonAir με Multiflow 360°

Το ιδανικό μικροκλίμα σε κάθε ράφι

Το IonAir δημιουργεί αρνητικά φορτισμένα ιόντα μέσα στη συσκευή, τα οποία κατανέμονται ομοιόμορφα σε όλο το ψυγείο χάρη στο νέο σύστημα MultiFlow 360°. Ο αέρας εμπλουτισμένος με ιόντα διατηρεί τη γεύση και απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές.

CrispZone

Συρτάρι για μεγαλύτερα φρούτα και λαχανικά

Το ευρύχωρο συρτάρι CrispZone έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τα θρεπτικά συστατικά και να διατηρεί τα τρόφιμα πιο φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Οι χαμηλές θερμοκρασίες παρατείνουν τη διάρκεια ζωής των τροφίμων.

FastFreeze

Γρήγορη ψύξη

Η λειτουργία FastFreeze παγώνει τα τρόφιμα στους -24 °C για να διατηρήσει τα περισσότερα από τα μέταλλα στα τρόφιμα. Μετά από περίπου 2 ημέρες, η λειτουργία απενεργοποιείται αυτόματα και η θερμοκρασία στο χώρο αποθήκευσης του καταψύκτη επιστρέφει στην αρχική της ρύθμιση.

Slot-in και KitchenFit

Λεπτή και εκλεπτυσμένη εμφάνιση

Με σχέδιο που είναι τόσο βαθύ όσο η διακόσμηση της κουζίνας, αυτός ο ψυγειοκαταψύκτης θα ταιριάζει κομψά στην κουζίνα παρέχοντας ταυτόχρονα άφθονο χώρο αποθήκευσης.

Εύκολος καθαρισμός

Πάντα πεντακάθαρο

Τα combi ντουλάπια Gorenje GardenFresh καθαρίζονται εξαιρετικά εύκολα χάρη στο καινοτόμα σχεδιασμένο και γυαλιστερό εσωτερικό που διασφαλίζει ότι τα τρόφιμα παραμένουν υγιεινά και ασφαλή.

KitchenFit

Λεπτό και εκλεπτυσμένο στυλ

Με σχέδιο που είναι τόσο βαθύ όσο η διακόσμηση της κουζίνας, αυτός ο ψυγείο-καταψύκτης θα ταιριάζει κομψά σε κάθε κουζίνα κουζίνα, ενώ θα εξακολουθεί να παρέχει πολύ μεγάλη χωρητικότητα αποθήκευσης.

Super Silent

Χαμηλό επίπεδο θορύβου

O ψυγειοκαταψύκτης λειτουργεί σε επίπεδο θορύβου μόλις 38 dB, το οποίο είναι τόσο ήσυχο όσο μια ψιθυριστή συνομιλία μεταξύ δύο ατόμων. Αυτή η αθόρυβη λειτουργία είναι το αποτέλεσμα εξαιρετικής μόνωσης και καινοτόμων λύσεων συστημάτων ψύξης.

Φωτισμός LED

Τακτοποιημένο και αποτελεσματικό

Τα φώτα LED στα ψυγεία παρέχουν πολύ καλό και αποτελεσματικό φωτισμό. Η διάρκεια ζωής είναι τριάντα φορές μεγαλύτερη από τους συνηθισμένους λαμπτήρες και εξοικονομεί έως και δέκα φορές περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια.

EcoMode

Εξοικονόμηση ενέργειας

Σε περίπτωση μεγαλύτερης απουσίας, το ψυγείο μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να μεταβαίνει σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, καθώς καταγράφει ότι η πόρτα έχει κλείσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ενεργειακή απόδοση Ε

Εξοικονομεί χρήματα

Οι συσκευές ηλικίας 15 ετών και άνω καταναλώνουν έως και τρεις φορές περισσότερη ενέργεια από τις νέες. Τα νέα μοντέλα της Gorenje διαθέτουν εξαιρετική θερμομόνωση, οι συσκευές διαθέτουν βελτιωμένη στεγανοποίηση θυρών, εξαρτήματα συστήματος ψύξης αιχμής και ηλεκτρονική ρύθμιση που μειώνει τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας στο ελάχιστο.

Κατασκευαστής

Gorenje

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Κωδικός Προϊόντος
738449

Γενικά

Τύπος
Ψυγειοκαταψύκτης
Retro
Όχι
Χρώμα
Inox

Νέα Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
E
Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας
246 kWh/y
Συνολική Χωρητικότητα
331 lt
Χωρητικότητα Κατάψυξης
96 lt
Χωρητικότητα Συντήρησης
235 lt
Επίπεδο Θορύβου
38 dB
Ενεργειακή Κλάση Θορύβου
C

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Εντοιχιζόμενο
Όχι
Σύστημα Ψύξης
Total NoFrost
Αναστρέψιμη Πόρτα
Ναι
Έξοδος Κρύου Νερού
Όχι
Έξοδος για Παγάκια
Όχι
Ενσωματωμένο Μίνι Μπαρ
Όχι

Διαστάσεις

Ύψος
200 cm
Πλάτος
60 cm
Βάθος
59,2 cm

Smart Ιδιότητες

Wi-Fi
Όχι
Bluetooth
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη