Elgato Facecam MK.2 Κάμερα για PC
Διάφορα Περιφερειακά Gaming

Elgato Facecam MK.2 Κάμερα για PCΚωδικός: 52015008

Γνωρίστε το νέο πρόσωπο της Full HD. Με εξαιρετικά ομαλό βίντεο HDR και τον έλεγχο μιας φωτογραφικής μηχανής DSLR, η Facecam επαναπροσδιορίζει τις δυνατότητες των webcams. Έτσι, είτε κάνετε streaming...

Δες όλη την περιγραφή

Γνωρίστε το νέο πρόσωπο της Full HD. Με εξαιρετικά ομαλό βίντεο HDR και τον έλεγχο μιας φωτογραφικής μηχανής DSLR, η Facecam επαναπροσδιορίζει τις δυνατότητες των webcams. Έτσι, είτε κάνετε streaming είτε τηλεδιάσκεψη, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την κάμερά σας με αυτοπεποίθηση όπως ποτέ άλλοτε.


Δες όλη την περιγραφή
129,90
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 4 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 129,50 €

Περιγραφή

Γνωρίστε το νέο πρόσωπο της Full HD. Με εξαιρετικά ομαλό βίντεο HDR και τον έλεγχο μιας φωτογραφικής μηχανής DSLR, η Facecam επαναπροσδιορίζει τις δυνατότητες των webcams. Έτσι, είτε κάνετε streaming είτε τηλεδιάσκεψη, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την κάμερά σας με αυτοπεποίθηση όπως ποτέ άλλοτε.


Δείξτε τον καλυτερό σας εαυτό σε FULL HD

Η Facecam καταγράφει περισσότερες λεπτομέρειες σε ευκρινή ανάλυση 1080p. Έτσι, οι θεατές σας βλέπουν κάθε έκφραση προσώπου με απόλυτη καθαρότητα, ενώ εσείς είστε ελεύθεροι να κάνετε ζουμ με λιγότερο χάος.

Φαίνεται ομαλό, ακόμα και σε κίνηση

Όπως κι αν κινείστε, κάντε το απρόσκοπτα με 60 fps - διπλάσιο ρυθμό καρέ από άλλες webcams. Οι θεατές θα σας βλέπουν πιο φυσικά, με ελάχιστη καθυστέρηση κίνησης ή θόλωμα.

Αληθινά ζωντανά χρώματα

Φυσικοί τόνοι δέρματος. Πραγματικές αποχρώσεις μαλλιών. Ρούχα που ξεχωρίζουν. Η Facecam αναπαράγει το χρώμα με μεγαλύτερη ακρίβεια και βάθος, κάνοντας το κοινό σας να αισθάνεται σαν να είναι εκεί μαζί σας.


Υψηλή πιστότητα σε χαμηλό φωτισμό

Ακόμα και σε χώρους με χαμηλό φωτισμό, η Facecam παρέχει λεπτομέρειες και χρώματα νέου επιπέδου. Έτσι, είτε βρίσκεστε σε μια σκοτεινή αίθουσα παιχνιδιών είτε εργάζεστε μέχρι αργά στο γραφείο, δεν χάνεστε ποτέ στις σκιές.


Φαίνεσαι καθαρά ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες

Ο φωτισμός υψηλής αντίθεσης δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα. Με HDR έως και 1080p60, η Facecam σας κρατάει στο επίκεντρο ακόμη και σε ακραίες συνθήκες, χωρίς να χρειάζεται να θυσιάσετε ποτέ την ταχύτητα καρέ.

Ασυμπίεστο βίντεο

Ροή με χαμηλή καθυστέρηση και καθαρότερη εικόνα, αυτό είναι. Άλλες webcams χρειάζονται επιπλέον επεξεργασία, προκαλώντας περιττή καθυστέρηση και τεχνουργήματα. Η Facecam δεν το κάνει.

Κατασκευαστής

Elgato

Χαρακτηριστικά

Κονσόλα
PC
Είδος
Κάμερα

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Andreas.kzns

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Gamescom

    Η προηγούμενη μου κάμερα ήτανε 720p 30fps, αλήθεια για είδα διαφορά λες και για τους άλλους που με βλέπανε ότι ειμουν δίπλα τους.
    Την συνιστώ αλλά δεν είναι για όλους.

    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από Gamescom

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

11 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη