Μπασκετικά Παπούτσια

Jordan Air Jordan 38 WNBA Ψηλά Μπασκετικά Παπούτσια Cone / Brilliant Orange / Melon Tint / Μαύρο Κωδικός: 52033530

Αντλώντας έμπνευση από διάφορες στιγμές στη μεγαλειώδη καριέρα του MJ που τον βοήθησαν να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, όπως το περίφημο "Flu Game", αυτά τα παπούτσια είναι η τέλεια ωδή στις

Δες όλη την περιγραφή

Αντλώντας έμπνευση από διάφορες στιγμές στη μεγαλειώδη καριέρα του MJ που τον βοήθησαν να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, όπως το περίφημο "Flu Game", αυτά τα παπούτσια είναι η τέλεια ωδή στις πρωτοπόρες γυναίκες του WNBA. Προσφέρουν τη στήριξη και την ανάλαφρη αίσθηση που χρειάζεσαι για να έχεις τον έλεγχο σε όλο το γήπεδο.

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΠαρ, 16 Αυγ - Πέμ, 22 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

από 87,50 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 87,50 €

Περιγραφή

Αντλώντας έμπνευση από διάφορες στιγμές στη μεγαλειώδη καριέρα του MJ που τον βοήθησαν να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, όπως το περίφημο "Flu Game", αυτά τα παπούτσια είναι η τέλεια ωδή στις πρωτοπόρες γυναίκες του WNBA. Προσφέρουν τη στήριξη και την ανάλαφρη αίσθηση που χρειάζεσαι για να έχεις τον έλεγχο σε όλο το γήπεδο. Φόρεσέ τα για να αψηφήσεις τις προσδοκίες και να ξεπεράσεις τα όριά σου.

Ευκινησία στο γήπεδο

Γρήγορα κοψίματα, σπριντ με μεγάλη ταχύτητα και έλεγχο σε όλο το γήπεδο. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που θέλεις στο παιχνίδι σου. Η μονάδα Zoom Strobel Air χαμηλού προφίλ θα σε βοηθήσει να τα καταφέρεις.

​Δύναμη και σταθερότητα

Το κέντημα στο επάνω μέρος έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εξαιρετικά σταθερή αίσθηση ενώ ελίσσεσαι στο γήπεδο. Όσο για το υποστηρικτικό, ανάλαφρο διχτυωτό υλικό που συνδυάζεται με τις δεξιότητές σου; Είναι σίγουρα ένας συνδυασμός που κερδίζει.

Λεπτομέρειες που θυμίζουν μια ένδοξη ιστορία

Η σχεδίαση του παπουτσιού περιλαμβάνει στοιχεία που παραπέμπουν στη θρυλική για τον MJ σεζόν του '93. Τα σταυρωτά μοτίβα, τα σχέδια σε σχήμα chevron και οι γραμμές σε ριμπ ύφανση στο ένα παπούτσι αντιπροσωπεύουν τους πόντους, τις ασίστ και τα ριμπάουντ του παίκτη σε κάθε αγώνα. Οι υφασμάτινες λεπτομέρειες στο άλλο παπούτσι παραπέμπουν στο ρεκόρ της σεζόν 57-25 και το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα του MJ.

Προσέχουμε για να έχουμε

Το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε είναι περισσότερα απόβλητα. Με το ειδικό κουτί Move to Zero, η Jordan διατηρεί όλα τα στοιχεία μιας εντυπωσιακής συσκευασίας, χωρίς να δημιουργεί πρόσθετα απορρίμματα.

Κατασκευαστής

Jordan

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
FQ9008-800
Χρώμα
Πορτοκαλί
Τύπος
Ψηλά
Δημοφιλείς Σειρές
Air Jordan

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες