Premium CMS0223B Αντιγραφικό Τηλεχειριστήριο Γκαραζόπορτας Σταθερού Κωδικού με 4 Κανάλια 433MHz
Τηλεχειριστήρια Γκαραζόπορτας

Premium CMS0223B Αντιγραφικό Τηλεχειριστήριο Γκαραζόπορτας Σταθερού Κωδικού με 4 Κανάλια 433MHzΚωδικός: 52047236

Τηλεχειριστήριο γκαραζόπορτας 4 κουμπιών, τα οποία σας δίνουν τη δυνατότητα προγραμματισμού για 4 διαφορετικά κανάλια. Με αυτό το τηλεχειριστήριο μπορείτε να αντιγράψετε το τηλεχειριστήριό αν θέλετε να το αντικαταστήσετε (π.χ. λόγω βλάβης), ή εάν θέλετε να δημιουργήσετε περισσότερα αντίγραφα (π.χ. για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας). Εκπέμπει σε...
Δες όλη την περιγραφή

5,99
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 5,99 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 6,68 €

  2. 5,99 €

Περιγραφή

Τηλεχειριστήριο γκαραζόπορτας 4 κουμπιών, τα οποία σας δίνουν τη δυνατότητα προγραμματισμού για 4 διαφορετικά κανάλια. Με αυτό το τηλεχειριστήριο μπορείτε να αντιγράψετε το τηλεχειριστήριό αν θέλετε να το αντικαταστήσετε (π.χ. λόγω βλάβης), ή εάν θέλετε να δημιουργήσετε περισσότερα αντίγραφα (π.χ. για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας). Εκπέμπει σε συχνότητα 433MHz, στη πιο διαδεδομένη συχνότητα της αγοράς. Το συγκεκριμένο τηλεχειριστήριο είναι σταθερής κωδικοποίησης, δηλαδή λειτουργεί εφάπαξ με έναν κωδικό, ο οποίος από τη μία το καθιστά πιο ευάλωτο σε κλοπή (δηλαδή κάποιος τρίτος να αντιγράψει το κωδικό), από την άλλη όμως είναι πολύ πιο εύκολο να αντιγραφεί από εσάς σε περίπτωση που θέλετε να το αντικαταστήσετε ή να δημιουργήσετε αντίγραφα.

Χαρακτηριστικά

Κωδικοποίηση
Σταθερή
Συχνότητα
433 MHz
Κανάλι
4
Αντιγραφής
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

4 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη