Ad
Καρέκλες Γραφείου

Καρέκλα Γραφείου με Ανάκλιση One Μπλε DromeasΚωδικός: 52066887

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Υλικό: Δερματίνη
  • με Ανάκλιση
  • Διαστάσεις: 58x53x90/110 εκ.
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 10 ημέρες πριν

Περιγραφή

Η καρέκλα γραφείου One της εταιρείας Dromeas έχει κάθισμα κατασκευασμένο από δερματίνη και βάση κατασκευασμένη από χάλυβα και χυτοπρεσσαριστό αλουμίνιο. Επίσης διαθέτει μηχανισμούς ρύθμισης ύψους, κλίσης της πλάτης και σκληρότητας κίνησης έδρας / πλάτης.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Η βάση του καθίσματος είναι πεντακτινωτή διαμέτρου 640 mm κατασκευασμένη από θερμοπλαστικό πολυαμίδιο.
  • Ο μηχανισμός ανάκλισης της έδρας είναι μηχανισμός “Synchro” και είναι κατασκευασμένος από χάλυβα και χυτοπρεσσαριστό αλουμίνιο.
  • Η έδρα είναι κατασκευασμένη από θερμοπλαστικό πολυαμίδιο . Επί της έδρας τοποθετείται καλουπωτό μαξιλάρι από χυτή αφρώδη πολυουρεθάνη.
  • Η πλάτη είναι κατασκευασμένη περιμετρικά από χαλύβδινο προφίλ οβάλ διατομής 25Χ10Χ1,5 mm. Επί της πλάτης τοποθετείται δίχτυ με τρόπο ώστε να κατανέμεται ομοιόμορφα η πίεση.

Ρύθμιση ύψους της έδρας

Για να ρυθμίσετε το ύψος του καθίσματος αναζητήστε το μοχλό A κάτω και δεξιά από την έδρα του καθίσματος. Ενώ κάθεστε τραβήξτε προς τα επάνω το μοχλό για να χαμηλώσετε το ύψος του καθίσματος. Για να υψώσετε το κάθισμα, ανασηκωθείτε τραβώντας το μοχλό προς τα επάνω.

Ρύθμιση κλίσης της πλάτης

Υπάρχουν έως τέσσερις διαφορετικές θέσεις ανάκλισης έδρας / πλάτης. Για να επιλέξετε την επιθυμητή κλίση αναζητήστε το μοχλό B κάτω και αριστερά από την έδρα του καθίσματος. Πιέστε τον προς τα εμπρός για να ξεκλειδώσει η πλάτη. Ρίξτε το βάρος σας προς τα πίσω, βρείτε τη θέση που σας βολεύει και πιέστε το μοχλό B προς τα πίσω,για να κλειδώσει στη θέση που επιθυμείτε.Έχοντας ξεκλείδωτη την έδρα – πλάτη μπορείτε να αλλάζετε την κλίση με την πίεση του σώματός σας.

Ρύθμιση σκληρότητας κίνησης έδρας / πλάτης

Η σκληρότητα της ανάκλισης έδρας – πλάτης μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με το βάρος του χρήστη μέσω του στροφείου C που βρίσκεται κάτω από την έδρα.

Διαστάσεις:

  • Μήκος: 62 εκ.
  • Πλάτος: 48 εκ.
  • Ύψος: 92-106 εκ.
  • Ύψος έδρας: 40-54 εκ.

Κατασκευαστής

Dromeas

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
23330

Χαρακτηριστικά

Χρήση
Εργασίας
Υλικό
Δερματίνη
Χρώμα
Μπλε
Τεμάχια
1 τμχ
Απαιτείται Συναρμολόγηση
Ναι

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Ανάκλιση
Ναι
Προσκέφαλο
Όχι
Στήριγμα Μέσης
Όχι
Μπράτσα
Σταθερά
Υποπόδιο
-

Διαστάσεις

Μήκος
62 cm
Βάθος
48 cm
Ύψος (min)
92 cm
Ύψος (max)
106 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα