Samsung Ψυγειοκαταψύκτης NoFrost Υ203xΠ75.9xΒ71.1εκ. Γκρι
Ψυγεία

Samsung Ψυγειοκαταψύκτης NoFrost Υ203xΠ75.9xΒ71.1εκ. ΓκριΚωδικός: 52091738

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χωρητικότητα: 538lt
  • Ενεργειακή Κλάση: E
  • Σύστημα Ψύξης: NoFrost
  • Διαστάσεις: 203 x 75.9 x 71.1 cm

Ψυγειοκαταψύκτης της Samsung με χωρητικότητα 538 λίτρα, που μπορεί να καλύψει άνετα τις ανάγκες μιας οικογένειας με 5 άτομα ή και περισσότερων ατόμων.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς αποστολή εκτός Ελλάδας.

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 849,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 940,00 €

  2. 999,00 €

  3. 849,00 €

  4. 879,98 €

  5. 940,00 €

  6. 899,00 €

  7. 899,00 €

  8. 999,00 €

  9. 879,00 €

  10. 899,00 €

  11. 949,00 €

  12. 889,00 €

  13. 889,00 €

  14. 898,00 €

Περιγραφή

Τεχνολογία SpaceMax

Περισσότερος χώρος

Αποθηκεύστε πολλά τρόφιμα σε ένα πολύ μεγάλο ψυγείο 538 λίτρων με σχεδιασμό βάθους 711 mm. Η μόνωση υψηλής απόδοσης της τεχνολογίας SpaceMax καθιστά τους τοίχους πολύ λεπτούς. Έτσι δημιουργεί αρκετό χώρο αποθήκευσης, χωρίς να εξέχει από την επιφάνεια εργασίας σας.

All-around Cooling

Διατηρεί τη φρεσκάδα των τροφίμων για μεγάλο χρονικό διάστημα

Βεβαιωθείτε ότι όλα τα τρόφιμα έχουν σωστή ψύξη. Το σύστημα All-Around Cooling ψύχει ομοιόμορφα ολόκληρο το ψυγείο. Ελέγχει συνεχώς τη θερμοκρασία και διανέμει τον ψυχρό αέρα μέσα από στρατηγικά τοποθετημένους αεραγωγούς. Έτσι, τα τρόφιμα διατηρούνται στην κατάλληλη θερμοκρασία και παραμένουν φρέσκα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

SmartThings Energy

Αποτελεσματική χρήση ενέργειας

Το SmartThings Energy παρέχει συμβουλές ενεργειακής απόδοσης, παρακολουθεί την κατανάλωση ενέργειας των συνδεδεμένων συσκευών και τη συγκρίνει με τον προηγούμενο μήνα, ενώ προειδοποιεί εάν οι μηνιαίοι στόχοι ενδέχεται να ξεπεραστούν.

SmartThings Home Care

Φροντίζει έξυπνα και αυτοματοποιημένα το ψυγείο

Φροντίστε εύκολα το ψυγείο σας. Το SmartThings Home Care παρέχει παρακολούθηση και ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάστασή του, μεταξύ άλλων και την κατάσταση του φίλτρου νερού. Επίσης, ειδοποιεί αυτόματα εάν τα εξαρτήματα χρειάζονται αντικατάσταση ή αν ανιχνεύονται προβλήματα και προτείνει μια λύση.

SmartThings Food

Έξυπνο μαγείρεμα - νόστιμο φαγητό

Διαχειριστείτε, προετοιμάστε και μαγειρέψτε φαγητό αποτελεσματικά. Το SmartThings Food επιτρέπει να δημιουργήσετε μια λίστα με τα τρόφιμα στο ψυγείο και να διαχειριστείτε ημερομηνίες λήξης, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε τι έχετε οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε από το συμβατό smartphone σας.

Απαλός φωτισμός

Αποφύγετε την αντανάκλαση του εσωτερικού φωτισμού

Αποφύγετε την καταπόνηση των ματιών σας από το έντονο φως. Ο απαλός φωτισμός στην εφαρμογή SmartThings επιτρέπει να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα του εσωτερικού φωτισμού. Η λειτουργία Dimming ενεργοποιεί, επίσης, σταδιακά τον φωτισμό, ενώ η λειτουργία Night Light προσαρμόζει τη φωτεινότητα ανάλογα με το αν είναι ημέρα ή νύχτα.

Metal Cooling

Διατηρεί τον κρύο αέρα για φρεσκάδα με διάρκεια

Διατηρήστε την κατάλληλη θερμοκρασία μέσα στο ψυγείο, ώστε τα τρόφιμα να παραμένουν φρέσκα, ακόμα και αν ανοίγετε και κλείνετε συχνά την πόρτα. Ο αγωγός Flat Metal Duct διατηρεί το κρύο από τον αέρα και βοηθά στην αναπλήρωση τυχόν απώλειας θερμότητας. Επιπλέον, καθαρίζεται εύκολα και προσδίδει κομψή εμφάνιση στη συσκευή.

Συρτάρι Optimal Fresh +

Κατάλληλη φροντίδα για τη συντήρηση κρέατος και ψαριών

Το Optimal Fresh + είναι ένα ξεχωριστό συρτάρι αποθήκευσης, κατάλληλο για τη συντήρηση κρέατος και ψαριών. Τα διατηρεί σε χαμηλότερη θερμοκρασία από το ψυγείο, ώστε να διασφαλίσει ότι θα παραμείνουν φρέσκα και θα διατηρήσουν τη γεύση τους.

No Frost

Αποφύγετε τη συσσώρευση πάγου

Αποφύγετε την συχνή απόψυξη του ψυγείου. Η τεχνολογία No Frost ενισχύει την κυκλοφορία του αέρα ώστε να διατηρείται σταθερή θερμοκρασία, γεγονός που αποτρέπει τη συσσώρευση πάγου. Επίσης, φθάνει την επιθυμητή θερμοκρασία γρήγορα και έτσι ασκείται μικρή πίεση στο σύστημα ψύξης.

Power Cool (Γρήγορη ψύξη) / Power Freeze (Γρήγορη κατάψυξη)

Γρήγορη ψύξη ή κατάψυξη, όπως εσείς επιθυμείτε

Απολαύστε ταχείες επιδόσεις ψύξης. Με το άγγιγμα ενός κουμπιού, το Power Cool διανέμει δυνατό κρύο αέρα στο εσωτερικό του ψυγείου για να ψύχει ταχύτατα τα λαχανικά ή τα αγαπημένα σας ποτά. Από την άλλη, το Power Freeze διανέμει πολύ δυνατό ψυχρό αέρα στον καταψύκτη. Είναι κατάλληλο για να καταψύχετε ή να σταθεροποιείτε τα παγωμένα τρόφιμα και να δημιουργείτε πάγο.

Πόρτα με αλλαγή φοράς

Απλά επιλέξτε από ποια πλευρά θέλετε να ανοίγει η πόρτα

Επιλέξτε την κατεύθυνση προς την οποία ανοίγει ο καταψύκτης σας με την πόρτα με αλλαγή φοράς. Αυτό σημαίνει ότι θα αποτελεί πάντα κατάλληλη επιλογή για την διάταξη της κουζίνας που προτιμάτε. Η πόρτα μπορεί να αλλάξει φορά απλώς αλλάζοντας τους μεντεσέδες. Έτσι, ταιριάζει σχεδόν παντού και προσφέρει την ευελιξία να συνδυάζετε μονάδες με διάφορους τρόπους.

Συμπιεστής Digital Inverter

Μεγάλη διάρκεια στον συμπιεστή

Απολαύστε έξυπνη χρήση ενέργειας και μακροχρόνια απόδοση. Ο Συμπιεστής Digital Inverter προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα ανάλογα με τις απαιτήσεις για ψύξη. Έτσι, η θερμοκρασία είναι κατάλληλη και αποτελεσματική, με χαμηλά επίπεδα θορύβου.

Κατασκευαστής

Samsung

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Κωδικός Προϊόντος
RB53DG703EB1EF

Γενικά

Τύπος
Ψυγειοκαταψύκτης
Retro
Όχι
Χρώμα
Γκρι

Νέα Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
E
Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας
300 kWh/y
Συνολική Χωρητικότητα
538 lt
Χωρητικότητα Κατάψυξης
168 lt
Χωρητικότητα Συντήρησης
370 lt
Επίπεδο Θορύβου
35 dB
Ενεργειακή Κλάση Θορύβου
B

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Εντοιχιζόμενο
Όχι
Σύστημα Ψύξης
NoFrost
Αναστρέψιμη Πόρτα
Ναι
Έξοδος Κρύου Νερού
Όχι
Έξοδος για Παγάκια
Όχι
Ενσωματωμένο Μίνι Μπαρ
Όχι

Διαστάσεις

Ύψος
203 cm
Πλάτος
75,9 cm
Βάθος
71,1 cm

Smart Ιδιότητες

Wi-Fi
Ναι
Bluetooth
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη