Acer Nitro 17 AN17-42 17.3" IPS 165Hz (Ryzen 9-8945HS/32GB/1TB SSD/GeForce RTX 4070/No OS)
Laptops

Acer Nitro 17 AN17-42 17.3" IPS 165Hz (Ryzen 9-8945HS/32GB/1TB SSD/GeForce RTX 4070/No OS)Κωδικός: 52112543

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2023
  • Οθόνη 17.3" 1920x1080
  • 8 Πυρήνες έως 5.1 C/Zen 4
  • Ethernet/HDMI/USB 3.1/USB-C
  • Βάρος 3.1kg
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 1 μέρα πριν

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Acer

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Το Acer Nitro 17 AN17-42 απευθύνεται σε επαγγελματίες χρήστες που αναζητούν ένα ισχυρό φορητό υπολογιστή για gaming, δημιουργικές εφαρμογές, ή άλλες απαιτητικές εργασίες. Με τον επεξεργαστή Ryzen 9-8945HS, 32GB μνήμη RAM, 1TB SSD αποθήκευσης, και την κάρτα γραφικών GeForce RTX 4070, το laptop αυτό προσφέρει υψηλή απόδοση και γρήγορες επιδόσεις, κυρίως σε παιχνίδια και εφαρμογές που απαιτούν γραφικά.

Επεξεργαστής

Η νέα σειρά επεξεργαστών AMD Ryzen 8940 Series της AMD έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε νέες απολαυστικές εμπειρίες υψηλής ποιότητας με αξιόπιστες επιδόσεις και την ενσωματωμένη καινοτόμο τεχνολογία Ryzen AI. Αξιοποιήστε τη δύναμη της προηγμένης πληροφορικής για εργασία, παιχνίδι και εμπειρίες με δυνατότητα AI.

Μνήμη RAM

Διαθέτει 32GB με τεχνολογία DDR5. Η μνήμη DDR5 είναι η πιο πρόσφατη τεχνολογία μνήμης RAM και προσφέρει υψηλότερες ταχύτητες και χωρητικότητες από την προηγούμενη τεχνολογία DDR4. Η συχνότητα λειτουργίας της μνήμης, σε συνδυασμό με την υψηλή χωρητικότητα, επιτρέπει στο σύστημα να εκτελεί πιο απαιτητικές εργασίες με μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα. Είναι κατάλληλη για χρήστες που αναζητούν υψηλή απόδοση και επιδόσεις από το σύστημά τους, όπως gamers, αλλά και επαγγελματίες που ασχολούνται με απαιτητικές εφαρμογές όπως επεξεργασία βίντεο και εικόνας.

Κάρτα Γραφικών

Οι GPU GeForce RTX™ 40 Series Laptop GPU τροφοδοτούν τους ταχύτερους φορητούς υπολογιστές στον κόσμο για παίκτες και δημιουργούς. Κατασκευασμένοι με την εξαιρετικά αποδοτική αρχιτεκτονική Ada Lovelace, οι φορητοί υπολογιστές RTX 40 Series διαθέτουν εξειδικευμένους AI Tensor Cores, επιτρέποντας νέες εμπειρίες AI που δεν είναι δυνατές με έναν μέσο φορητό υπολογιστή. Απολαύστε ένα κβαντικό άλμα στις επιδόσεις με το DLSS 3.5 και ζωντανούς εικονικούς κόσμους με την πλήρη ανίχνευση ακτίνων. Επιπλέον, οι τεχνολογίες Max-Q με AI βελτιστοποιούν την απόδοση του συστήματος, την ισχύ, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την ακουστική για μέγιστη απόδοση.

Επιδόσεις με τεχνητή νοημοσύνη και αληθοφανή γραφικά

Με τη βοήθεια των νέων πυρήνων Tensor τέταρτης γενιάς και του επιταχυντή οπτικής ροής στις GPU GeForce RTX 40 Series, το DLSS 3.5 χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για τη δημιουργία πρόσθετων καρέ υψηλής ποιότητας.

Ρεαλιστικός φωτισμός με Ray Tracing

Η αρχιτεκτονική Ada απελευθερώνει όλο το μεγαλείο της ανίχνευσης ακτίνων, η οποία προσομοιώνει τη συμπεριφορά του φωτός στον πραγματικό κόσμο. Με τη δύναμη των φορητών υπολογιστών της σειράς RTX 40 και των πυρήνων RT τρίτης γενιάς, μπορείτε να ζήσετε απίστευτα λεπτομερείς εικονικούς κόσμους όπως ποτέ άλλοτε.

Βελτιστοποιημένη ισχύς και απόδοση

Μια σουίτα τεχνολογιών με τεχνητή νοημοσύνη που βελτιστοποιούν κάθε πτυχή ενός φορητού υπολογιστή - GPU, CPU, μνήμη, θερμότητα, λογισμικό, οθόνη και πολλά άλλα - για να προσφέρουν ισχυρές συσκευές που είναι λεπτές και αθόρυβες.

Οπτική υπερπαραγωγή

Βυθιστείτε σε μια έκταση 17 ιντσών που ζωντανεύει με μια οθόνη QHD έως και 165Hz. Η ζωντανή γκάμα χρωμάτων DCI-P3 100% συναντά την ικανότητα NVIDIA® G-SYNC®, παρέχοντας μια οπτική πανδαισία που διατηρεί κάθε καρέ τέλειο, κάθε χρώμα παρθένο και κάθε κίνηση χωρίς δάκρυα. Αυτό δεν είναι μόνο gaming. Είναι μια επανάσταση των αισθήσεων.

Παγωμένο στην τελειότητα

Το νέο εκλεπτυσμένο πλαίσιο έχει μερικά επιπλέον κόλπα στο μανίκι του: ψύξη με διπλό ανεμιστήρα, τετραπλή εισαγωγή (πάνω και κάτω) και σχεδίαση τετραπλής θύρας εξαγωγής μαζί με σωλήνες θερμότητας vector. Αυτό περιλαμβάνει επίσης τις ψυχρές επιδράσεις του θερμικού γράσου από υγρό μέταλλο σε έναν ήδη ισχυρό επεξεργαστή AMD Ryzen™ 8940 Series.

Συνολικός έλεγχος

Με το NitroSense στα χέρια σας, κάθε συνεδρία παιχνιδιού είναι μια ευκαιρία να δείξετε τη μαεστρία σας. Προσαρμόστε το φωτισμό του πληκτρολογίου RGB 4 ζωνών στη θέλησή σας και επιλέξτε από τέσσερις προσαρμοσμένες λειτουργίες gaming για να πετύχετε μέγιστη απόδοση.

Σκληρός Δίσκος

Διαθέτει εγκατεστημένο σκληρό δίσκο 512GB SSD. Οι σκληροί δίσκοι SSD παρέχουν ταχύτητες που μπορεί να αγγίξουν και τα 6GB/s. Είναι 30% πιο γρήγοροι από τους HDD, έτσι το σύστημα σου θα ανοίγει και θα φορτώνει τα πάντα αστραπιαία, από τα Windows και ένα πρόγραμμα έως ένα παιχνίδι.

Κατασκευαστής

Acer

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
AMD
Οικογένεια
Ryzen 9
Μοντέλο
8945HS
Συχνότητα
4 GHz
Γενιά
Zen 4

Οθόνη

IPS Panel
Ναι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
17,3 "
Ανάλυση
2560x1440
Ρυθμός ανανέωσης
165 Hz

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
32 GB
Τύπος RAM
DDR5

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Όχι
Κατασκευαστής
Nvidia
Μοντέλο
GeForce RTX 4070
Μνήμη γραφικών
8 GB

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
1000 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Όχι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
Ethernet, HDMI, USB 3.1, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Όχι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Χωρίς Λειτουργικό

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
3,1 kg
Τύπος
Gaming
Χρώμα
Μαύρο
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Αγγλικά US
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Μοντέλο
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα