PS5 Games

Star Wars Outlaws Special Day1 Edition PS5 Game - Προπαραγγελία Κωδικός: 52233693

Ζήστε την εμπειρία του πρώτου παιχνιδιού Star Wars™ ανοιχτού κόσμου, που διαδραματίζεται μεταξύ των γεγονότων του The Empire Strikes Back και του Return of the Jedi. Εξερευνήστε ξεχωριστούς...

Δες όλη την περιγραφή

Ζήστε την εμπειρία του πρώτου παιχνιδιού Star Wars™ ανοιχτού κόσμου, που διαδραματίζεται μεταξύ των γεγονότων του The Empire Strikes Back και του Return of the Jedi. Εξερευνήστε ξεχωριστούς πλανήτες σε όλο τον γαλαξία, τόσο εικονικούς όσο και νέους. Διακινδυνεύστε τα πάντα ως Kay Vess, ένας κατεργάρης που αναζητά την ελευθερία και τα μέσα για να...

Δες όλη την περιγραφή
69,90
ΠαράδοσηΠαρ, 06 Σεπ - Πέμ, 26 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 69,90 €

Περιγραφή

Ζήστε την εμπειρία του πρώτου παιχνιδιού Star Wars™ ανοιχτού κόσμου, που διαδραματίζεται μεταξύ των γεγονότων του The Empire Strikes Back και του Return of the Jedi. Εξερευνήστε ξεχωριστούς πλανήτες σε όλο τον γαλαξία, τόσο εικονικούς όσο και νέους. Διακινδυνεύστε τα πάντα ως Kay Vess, ένας κατεργάρης που αναζητά την ελευθερία και τα μέσα για να ξεκινήσει μια νέα ζωή, μαζί με τον σύντροφό της Nix. Πολεμήστε, κλέψτε και ξεγελάστε τα συνδικάτα εγκλήματος του γαλαξία, καθώς εντάσσεστε στους πιο καταζητούμενους του γαλαξία.

Εξερευνήστε έναν ανοιχτό κόσμο με νέες και εμβληματικές τοποθεσίες

Εξερευνήστε ξεχωριστές τοποθεσίες με πολυσύχναστες πόλεις και καντίνες. Τρέξτε σε εκτεταμένα υπαίθρια τοπία με το ταχύπλοο όχημά σας. Κάθε τοποθεσία φέρνει νέες περιπέτειες, μοναδικές προκλήσεις και δελεαστικές ανταμοιβές, αν είστε πρόθυμοι να πάρετε το ρίσκο.

Γνωρίστε μία πρωτότυπη ιστορία αχρείων

Ζήστε τον τρόπο ζωής ενός παράνομου με υψηλά στοιχήματα. Γυρίστε κάθε κατάσταση προς όφελός σας με τον Nix στο πλευρό σας: πολεμήστε με το blaster σας, ξεπεράστε τους εχθρούς με μυστικότητα και gadgets ή βρείτε τις κατάλληλες στιγμές για να αποσπάσετε την προσοχή των εχθρών και να κερδίσετε το πάνω χέρι.

Αναλάβετε αποστολές με υψηλό τίμημα

Αναλάβετε αποστολές υψηλού κινδύνου και υψηλής ανταμοιβής από τα συνδικάτα εγκλήματος του γαλαξία. Κλέψτε πολύτιμα αγαθά, διεισδύστε σε μυστικές τοποθεσίες και ξεγελάστε τους εχθρούς σας ως ένας από τους πιο καταζητούμενους του γαλαξία. Κάθε σας επιλογή επηρεάζει τη φήμη σας που αλλάζει διαρκώς.

Συμμετάσχετε σε αερομαχίες καθώς ταξιδεύετε στην εξωτερική ακτίνα

Πιλοτάρετε το σκάφος σας, το Trailblazer, καθώς συμμετέχετε σε συναρπαστικές αερομαχίες με την Αυτοκρατορία και άλλους εχθρούς. Βρείτε τις κατάλληλες ευκαιρίες για να κυνηγήσετε, να αποφύγετε και να επιτεθείτε για να πάρετε το πάνω χέρι.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Action, Adventure
Έτος Κυκλοφορίας
2024
Ημερομήνια Κυκλοφορίας
30/08/2024
Όριο Ηλικίας (PEGI)
12
Νέα Κυκλοφορία
Ναι
Edition
Special Day1
Συνδρομή PS Plus
-
VR
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες