Bosch Smart Επαγωγική Εστία Αυτόνομη με Απορροφητήρα & Λειτουργία Κλειδώματος 80.2x52.2εκ.
Εστίες Κουζίνας

Bosch Smart Επαγωγική Εστία Αυτόνομη με Απορροφητήρα & Λειτουργία Κλειδώματος 80.2x52.2εκ. Κωδικός: 52242146

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Αριθμός Εστιών: 4
  • Αυτόνομη
  • Διακόπτες Αφής
  • Διαστάσεις Εντοιχισμού: 75x49 cm

Η επαγωγική εστία με πλήρως ενσωματωμένο απορροφητήρα συνδυάζει την επαγωγή με εξελιγμένη τεχνολογία απορρόφησης για τέλεια αποτελέσματα.

Δες όλη την περιγραφή
1.678,00
ΠαράδοσηΠέμ, 08 Αυγ - Δευ, 12 Αυγ
+38,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.678,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 1.639,00 €

  2. 1.799,00 €

  3. 1.798,00 €

  4. 1.599,00 €

  5. 1.799,00 €

  6. 1.769,00 €

  7. 1.750,00 €

  8. 1.729,00 €

  9. 1.799,00 €

  10. 1.599,00 €

  11. 1.798,99 €

  12. 1.799,00 €

  13. 1.678,00 €

Περιγραφή

Εστία και απορροφητήρας σε μία συσκευή

Η ενσωματωμένη μονάδα εξαερισμού συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά από τις επαγωγικές εστίες και τους απορροφητήρες μας. Τοποθετείται μέσα στη βάση εστιών, οπότε δεσμεύει τους υδρατμούς στην πηγή τους, εκεί δηλαδή που δημιουργούνται. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεστε ξεχωριστή μονάδα απορροφητήρα και επιπλέον έχετε περισσότερο διαθέσιμο χώρο για ντουλάπια ή πιο ανοιχτή θέα στην κομψή κουζίνα σας.

Έξυπνος εξαερισμός που ξεκινά αυτόματα

Με τη λειτουργία αυτόματης ενεργοποίησης δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείστε πλέον και να ανοίγετε μόνοι σας τον απορροφητήρα κάθε φορά που μαγειρεύετε. Χάρη στην έξυπνη αυτή λειτουργία, το σύστημα εξαερισμού ξεκινά όταν ενεργοποιείτε την εστία σας. Έτσι η κουζίνα σας παραμένει καθαρή από υδρατμούς και οσμές. Είναι σαν να έχετε έναν βοηθό στην κουζίνα!

Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του τηγανιού σας και πείτε αντίο στο κάψιμο του φαγητού

Η σωστή θερμοκρασία είναι πολύ σημαντική για το τηγάνισμα.Η υπερβολικά υψηλή θερμοκρασία μπορεί να κάψει γρήγορα ή ακόμα και να καταστρέψει το φαγητό σας.Με τη λειτουργία PerfectFry Plus αυτό το πρόβλημα ανήκει στο παρελθόν.Ο αισθητήρας PerfectFry Plus παρακολουθεί συνεχώς το τηγάνι σας, για να διατηρεί τη θερμοκρασία του σταθερή και να αποτρέπει το κάψιμο του φαγητού.Και λειτουργεί εξίσου αποτελεσματικά με πολλά φαγητά. Εσείς επιλέγετε μια από τις 11 προκαθορισμένες θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 70°C έως και 220°C και η εστία θα σας ενημερώσει όταν το τηγάνι έχει φτάσει στη σωστή θερμοκρασία. Για ιδανικά αποτελέσματα, κάθε φορά.

Ο εύκολος τρόπος να ρυθμίσετε σωστά τη θερμοκρασία της εστίας

Η ρύθμιση της σωστής θερμοκρασίας είναι πλέον πιο εύκολη από ποτέ.Ο αισθητήρας τηγανίσματος, σας δίνει τη δυνατότητα να μαγειρέψετε την αγαπημένη σας συνταγή με τέλεια αποτελέσματα.Απλά επιλέξτε μια συνταγή μέσα από την εφαρμογή με τις συνταγές ή ρωτήστε την Alexa ποια είναι η κατάλληλη θερμοκρασία.Οι κατάλληλες ρυθμίσεις της θερμοκρασίας για τον αισθητήρα τηγανίσματος PerfectFry Plus θα σταλούν στην εστία και εσείς μπορείτε να ξεκινήσετε απευθείας τη μαγειρική.Η προηγμένη τεχνολογία του αισθητήρα, διαμορφώνει αυτόματα τη θερμοκρασία στο τηγάνι, ώστε να μην καούν ποτέ ξανά τα γεύματα που ετοιμάζετε.

Ο έλεγχος της εστίας σας γίνεται απλός και εύκολος

Σας έχει συμβεί να μην μπορείτε να ρυθμίσετε σωστά την εστία σας; Το DirectSelect είναι για εσάς. Χάρη στον εύκολο πίνακα ελέγχου και στον LED φωτισμό, το DirectSelect σάς δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε την επιθυμητή ζώνη μαγειρέματος και να ρυθμίσετε τη θερμότητα που θέλετε γρήγορα και εύκολα.

Remote Diagnostics: Η υποστήριξη μόλις έγινε εξυπνότερη

Εάν οι οικιακές σας συσκευές δεν λειτουργούν όπως πρέπει, συχνά σας δημιουργείται άγχος. Ο απομακρυσμένος διαγνωστικός έλεγχος μπορεί να βοηθήσει. Απλά καλέστε τη γραμμή υποστήριξης του Home Connect και κλείστε ραντεβού για έναν απομακρυσμένο διαγνωστικό έλεγχο της συνδεδεμένης συσκευής σας μέσω διαδικτύου. Με την άδειά σας, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Bosch μπορεί να ελέγξει από απόσταση τη συσκευή σας, να εντοπίσει το πρόβλημα και να σας δώσει τις σαφείς συμβουλές που χρειάζεστε. Σε περίπτωση που το πρόβλημα δεν μπορεί να επιλυθεί με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να ενημερωθεί ένας τεχνικός της Bosch και να έρθει στο σπίτι σας για να επιλύσει όλα τα ζητήματα, έχοντας ήδη μαζί του όλα τα αναγκαία ανταλλακτικά. Έξυπνη υποστήριξη, έξυπνες λύσεις – με το άγγιγμα ενός κουμπιού.

Διακόψτε το μαγείρεμα όταν χρειάζεται

Αποσπάται η προσοχή σας από κάτι άλλο ενώ μαγειρεύετε;Τώρα έχετε τη δυνατότητα να διακόψετε το μαγείρεμα και να απενεργοποιήσετε όλα τα κουμπιά των εστιών σας.Είτε χτυπά το κουδούνι της πόρτας, είτε σας καλούν στο τηλέφωνο, είτε θέλετε να καθαρίσετε τη γυάλινη επιφάνεια στις εστίες, μπορείτε απλώς να τις απεργοποιήσετε και μετά από 10 λεπτα να συνεχίσετε το μαγείρεμα.

Κατασκευαστής

Bosch

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Κωδικός Προϊόντος
PVQ811H26E

Γενικά

Τύπος
Επαγωγική
Αυτόνομη
Ναι
Αριθμός Εστιών
4
Διακόπτες
Αφής
Inox
Όχι
Domino
Όχι
Απορροφητήρας
Ναι
Smart
Ναι
Λειτουργία Κλειδώματος
Ναι

Διαστάσεις Συσκευής

Ύψος
-
Πλάτος
80,2 cm
Βάθος
52,2 cm

Διαστάσεις Εντοιχισμού

Πλάτος Εντοιχισμού
75 cm
Βάθος Εντοιχισμού
49 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες