Παιδικά Τραπεζάκια

Πύργος Εκμάθησης για Ζωγραφική Κωδικός: 52252510

Πύργος εκμάθησης τύπου Montessori, της εταιρείας Woodengoods. Ο Πύργος Εκμάθησης είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που βοηθά το παιδί να συμμετέχει στις καθημερινές εργασίες του σπιτιού! Με τον πύργο εκμάθησης η εκπαιδευτική διαδικασία γίνεται εύκολη, καθώς δίνει το απαραίτητο ύψος ώστε το παιδί να συμμετέχει στις εργασίες και να αλληλεπιδρά με τους ενήλικες....
Δες όλη την περιγραφή

145,00
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+62,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 145,00 €

Περιγραφή

Πύργος εκμάθησης τύπου Montessori, της εταιρείας Woodengoods. Ο Πύργος Εκμάθησης είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που βοηθά το παιδί να συμμετέχει στις καθημερινές εργασίες του σπιτιού! Με τον πύργο εκμάθησης η εκπαιδευτική διαδικασία γίνεται εύκολη, καθώς δίνει το απαραίτητο ύψος ώστε το παιδί να συμμετέχει στις εργασίες και να αλληλεπιδρά με τους ενήλικες. Στόχος η ανάπτυξη των δεξιοτήτων του σε θέματα όπως η μαγειρική, το πλύσιμο πιάτων, η κηπουρική, οι χειρωνακτικές εργασίες κτλ. Μαθαίνει επίσης πώς να αυτοεξυπηρετείται καθώς -με τη μίμηση του γονέα- μαθαίνει να πλένει τα χέρια του, να βάζει νερό, ή να βουρτσίζει τα δόντια του. Με τον πύργο εκμάθησης το παιδί μαθαίνει ήδη από την νηπιακή ηλικία να είναι ανεξάρτητο και αυτόνομο. Αποκτά πρωτοβουλίες νωρίς, με αποτέλεσμα την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της εξελικτικής του πορείας.
Ο πύργος εκμάθησης έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις αρχές των επίπλων Μοντεσσόρι. Αποτελείται από ένα σταθερό σκαλοπάτι και ένα ρυθμιζόμενο σε 4 επίπεδα, ώστε να προσαρμόζεται ανάλογα με το ύψος και την ανάπτυξη του παιδιού. Το ύψος της πλατφόρμας ρυθμίζεται εύκολα. Οι γωνίες του επίπλου είναι στρογγυλεμένες για μεγαλύτερη ασφάλεια. Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να είναι όμορφο στο σπίτι και να καταλαμβάνει το μικρότερο δυνατό χώρο. Τα φυσικά υλικά έχουν ομαλό φινίρισμα και παρέχουν ευκολία καθαρισμού.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Πύργος Εκμάθησης
Color
-

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Ζωγραφικής
Ναι
Στρογγυλό
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Πολύ ωραίος πύργος. Δεν έχουμε δοκιμάσει ακόμα τον πίνακα είμαστε ενός αλλά φαίνεται καλό σας ξύλο. Δε καθαρίζεται εύκολα βέβαια. Από 10 μηνών ανεβαίνει μόνος του και τώρα πια θέλει να τον ταΐζω ή να τρώει μόνος του εκεί πάνω και όχι στο καρεκλάκι φαγητού. Μας ήρθε συναρμολογούμενο Κάτι που το βρήκα πολύ θετικό. Με μεγάλη μου λύπη όμως σήμερα που το παιδί ήτανε πάνω ακούω ένα Ντινγκ και είχε φύγει η μια βίδα (έπεσε στο πάτωμα) Ο πύργος άρχισε να τρεμοπαίζει το παιδί ήταν πάνω. Ίσως δεν το’χαν σφίξει καλά ίσως όμως και να χάλασε. αύριο θα το κοιτάξει ο άντρας μου. Για 145 € δεν θα έπρεπε να συμβεί αυτό σε 5 μήνες.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Εργονομία χώρου
    • Σταθερότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Καθαρισμός
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες