AGV Streetmodular Κράνος Μηχανής Flip-Up
Κράνη Μηχανής

AGV Streetmodular Κράνος Μηχανής Flip-UpΚωδικός: 52405298

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Επένδυση 2Dry
  • Μαξιλάρια μάγουλων
  • Βάρος: 1.690 gr
  • Pinlock Max Vision
  • Πιστοποίηση ECE22.06
Δες όλη την περιγραφή

281,50
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+8,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

Αναφορά προϊόντος

από 281,50 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 281,50 €

  2. 294,45 €

Περιγραφή

Το Streetmodular είναι το ανοιγόμενο κράνος της AGV, σχεδιασμένο για να καλύψει όλες τις ανάγκες των αναβατών που οδηγούν καθημερινά σε κάθε περίσταση και αναζητούν την ευκολία ενός αναδιπλούμενου κράνους, με χαρακτηριστικά και προστασία σε υψηλότερο επίπεδο. Το πρωτόκολλο σχεδίασης AGV Extreme Safety σημαίνει ότι το Streetmodular πληροί όλες τις προδιαγραφές του αυστηρού προτύπου ECE22.06 και διαθέτει πιστοποίηση P/J, η οποία επιτρέπει την ασφαλή, νόμιμη χρήση ακόμη και με ανοιχτό το προστατευτικό πηγουνιού. Το ενσωματωμένο αλεξήλιο εγγυάται προστασία και οπτική άνεση τις πιο φωτεινές μέρες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα ενώ φοράτε γάντια. Το περιλαμβανόμενο Pinlock Max Vision ελαχιστοποιεί το θάμπωμα της ζελατίνας ακόμα και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες. Με την εξωτερική ζελατίνα Ultravision, με οριζόντιο οπτικό πεδίο 190°, βλέπετε το δρόμο, τις στροφές και τα εμπόδια νωρίτερα, για μέγιστο έλεγχο της κατάστασης.

Πιστοποίηση ECE22.06

Το Tourmodular έχει πιστοποίηση ECE22.06, στην πραγματικότητα παρέχει πολύ περισσότερη προστασία από αυτό, καθώς είναι ένα κράνος AGV Extreme Safety. Τι σημαίνει αυτό για εσάς; Προστασία σε οποιαδήποτε διαδρομή, σε οποιαδήποτε κατάσταση, ανά πάσα στιγμή.

Νέο επίπεδο ασφάλειας

Το Tourmodular είναι το αποτέλεσμα του πρωτοκόλλου AGV Extreme Safety, το οποίο περιλαμβάνει πάνω από 75 χρόνια εμπειρίας στην προστασία κεφαλιού του αναβάτη. Σχεδιασμένο να αντιπροσωπεύει την ελευθερία της οδήγησης σε μεγάλες και ατελείωτες διαδρομές υπό όλες τις συνθήκες.

Ultravision

Το Tourmodular είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τις παραμέτρους AGV Ultravision. Το σχήμα του επιτρέπει ένα οριζόντιο οπτικό πεδίο 190° και ένα κατακόρυφο οπτικό πεδίο 85°, ώστε να μην περιορίζει αυτό που βλέπουν φυσικά τα μάτια. Για εσάς, ως αναβάτη μοτοσικλέτας, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βλέπετε περισσότερα, νωρίτερα και καλύτερα τι συμβαίνει στα άκρα του οπτικού σας πεδίου και πιο μακριά στο δρόμο. Έτσι, μπορείτε να μείνετε συγκεντρωμένοι μόνο στη διαδρομή σας, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Ασφάλεια πάντα

Κατασκευαστής

AGV

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
118296001.010
Τύπος
Flip-Up
Βάρος (+/-50 gr)
-
Χρώμα
Μαύρο
Υλικό
-
Φύλο
Άνδρας
Κούμπωμα
-
Επιπλέον Χαρακτηριστικά
Αφαιρούμενο / Πλενόμενο Εσωτερικό, Υποδοχή για Γυαλιά
Πιστοποίηση
-
Pinlock (Αντιθαμβωτική Μεμβράνη)
Ready

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη