Bosch Απορροφητήρας Καμινάδα 60cm Μαύρος
Απορροφητήρες Κουζίνας

Bosch Απορροφητήρας Καμινάδα 60cm ΜαύροςΚωδικός: 52424353

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μεταλλικά φίλτρα
  • Τύπος Φωτισμού: LED
  • Απορροφητική Ισχύς (Max): 430m³/h
  • Επίπεδο Θορύβου: 60 dB

Ο απορροφητήρας της Bosch έχει μέγιστη απορροφητική ισχύ 430 m³/h, η οποία μπορεί να καλύψει ικανοποιητικά χώρους έως και 15m².

Δες όλη την περιγραφή
340,29
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+59,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 320,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 348,99 €

  2. 340,50 €

  3. 340,29 €

  4. 342,00 €

  5. 341,00 €

  6. 344,99 €

  7. 315,00 €

  8. 349,00 €

  9. 377,75 €

  10. 549,68 €

  11. 349,25 €

  12. 320,00 €

  13. 356,77 €

Περιγραφή

Για περισσότερη ηρεμία και ησυχία στην κουζίνα.

Απολαύστε μια ήσυχη εμπειρία μαγειρέματος με τον αθόρυβο κινητήρα μας, σχεδιασμένο για μέγιστη απόδοση εξαγωγής και ελάχιστη ηχορύπανση. Πείτε αντίο στους θορυβώδεις απορροφητήρες και προσβλέπετε σε μια πιο άνετη ατμόσφαιρα στην οποία μπορείτε να μαγειρέψετε και να διασκεδάσετε χωρίς να σας ενοχλούν. Με το αποτελεσματικό μας σύστημα εξαερισμού, μπορείτε να απολαύσετε μια χαλαρή και ευχάριστη εμπειρία μαγειρέματος, ανεξάρτητα από την περίσταση.

Υψηλότερη απόδοση με ατμό

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις στις οποίες ο ατμός φεύγει από μια κατσαρόλα για μικρό χρονικό διάστημα. Σε αυτή την περίπτωση, συνιστάται να ενεργοποιήσετε την εντατική ρύθμιση. Το πλεονέκτημα: Δεν χρειάζεται να θυμάστε να απενεργοποιήσετε ξανά τη συσκευή γιατί μετά από λίγα λεπτά επιστρέφει αυτόματα στην κανονική ρύθμιση. Το αργότερο όταν εξαφανιστεί ξανά ο ατμός.

Εύκολη λειτουργία του απορροφητήρα σας

Έχετε την κουζίνα σας υπό έλεγχο. Με το Touch Select Basic μπορείτε εύκολα να ελέγξετε το επίπεδο ισχύος και τον φωτισμό LED του απορροφητήρα σας με το πάτημα ενός κουμπιού. Ανεξάρτητα από τη ρύθμιση που χρειάζεστε, η λειτουργία Touch Select Basic ανταποκρίνεται αμέσως.

Διατηρήστε αβίαστα την κορυφαία απόδοση από την κουκούλα σας.

Ένδειξη κορεσμού, λειτουργία ρύθμισης και επαναφοράς για φίλτρα λίπους και οσμών που εμφανίζονται στη διεπαφή ελέγχου αφής. Σας υπενθυμίζει αυτόματα πότε πρέπει να τα καθαρίσετε ή να τα αντικαταστήσετε για να εξασφαλίσετε τη μέγιστη απόδοση του απορροφητήρα σας ανά πάσα στιγμή.

Ο ασφαλέστερος και ευκολότερος τρόπος για να καθαρίσετε τον απορροφητήρα σας.

Για να διατηρήσετε μια τέλεια καθαρή κουζίνα, θα χρειαστεί να καθαρίζετε περιστασιακά τον απορροφητήρα σας. Η εσωτερική σχεδίαση των απορροφητήρα μας είναι βελτιστοποιημένη για εύκολο και ασφαλή καθαρισμό. Δεν υπάρχουν αιχμηρές άκρες και γωνίες, δεν υπάρχουν ορατά καλώδια και δεν υπάρχουν βίδες. Χάρη στη μεγάλη γωνία ανοίγματος, ο καθαρισμός είναι παιδικό παιχνίδι, καθώς κάθε γωνιά μπορεί να φτάσει χωρίς κόπο.

Καλή ατμόσφαιρα

Οι απορροφητήρες εξαγωγής και ανακυκλοφορίας απαιτούν μεταλλικά φίλτρα λίπους για να φιλτράρουν το λίπος και άλλα στερεά σωματίδια από τον εξαγόμενο αέρα. Για να διασφαλιστεί ότι αυτά τα φίλτρα λειτουργούν με τη μέγιστη απόδοση, θα πρέπει να καθαρίζονται περίπου μία φορά το μήνα, είτε στο χέρι είτε στο πλυντήριο πιάτων.

Κατασκευαστής

Bosch

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
DWK65DK60

Γενικά

Είδος
Καμινάδα
Απορροφητική Ισχύς (Max)
430 m³/h
Τύπος Φίλτρων
Μεταλλικά
Λειτουργία Αέρα
Εξαγωγή ή Ανακύκλωση
με 2 Μοτέρ
Όχι
Χρώμα
Μαύρο

Διαστάσεις

Πλάτος
60 cm

Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή κλάση
A
Μέση Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας
44 kWh/y
Ρευστοδυναμική Απόδοση
A
Απόδοση Φωτισμού
A
Απόδοση Κατακράτησης Λίπους
E
Επίπεδο Θορύβου
60 dB

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη