Bosch Ψυγειοκαταψύκτης Total NoFrost Υ203xΠ60xΒ66.5εκ. Inox
Ψυγεία

Bosch Ψυγειοκαταψύκτης Total NoFrost Υ203xΠ60xΒ66.5εκ. Inox Κωδικός: 52468802

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χωρητικότητα: 363 lt
  • Total NoFrost
  • Θόρυβος: 35dB
  • Διαστάσεις: 203 x 60 x 66.5 cm

Ψυγειοκαταψύκτης της Bosch με χωρητικότητα 363 λίτρα, που μπορεί να καλύψει άνετα τις ανάγκες μιας τετραμελούς οικογένειας.

Δες όλη την περιγραφή
788,99
ΠαράδοσηΠαρ, 16 Αυγ - Τρί, 20 Αυγ
+173,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Αγοράζοντας μέσω Skroutz έχεις:

Δωρεάν παράδοση σε όροφοΕπικοινωνία από τη μεταφορική πριν την παράδοση

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 788,99 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 870,00 €

  2. 929,00 €

  3. 789,00 €

  4. 928,00 €

  5. 929,00 €

  6. 839,00 €

  7. 920,00 €

  8. 794,00 €

  9. 790,00 €

  10. 918,00 €

  11. 788,99 €

  12. 788,99 €

  13. 798,00 €

  14. 789,00 €

  15. 789,00 €

  16. 799,00 €

Περιγραφή

Το ψυγείο που διατηρεί σταθερή τη θερμοκρασία, παντού

Η γεύση και η διάρκεια ζωής των τροφίμων σας επηρεάζονται σημαντικά από διαφορές και μεταπτώσεις της θερμοκρασίας στο εσωτερικό του ψυγείου.Χάρη στη γυαλιστερή, πλαστική πλάτη του ψυγείου με τεχνολογία Multi Airflow, η υγρασία και η θερμοκρασία κατανέμονται ομοιόμορφα παντού στο εσωτερικό της συντήρησης, από την πόρτα έως και τις πίσω γωνίες, συμβάλλοντας έτσι στη διατήρηση των τροφίμων για ακόμα περισσότερο καιρό.

Πολύ μεγάλος χώρος για τα φρέσκα τρόφιμα

Το ευρύχωρο σύστημα αποθήκευσης και φρεσκάδας VitaFresh XXL <0°C> προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον αποθήκευσης για τα φρέσκα τρόφιμα. Διατηρεί χαμηλότερες θερμοκρασίες για το ψάρι και το κρέας και κρατά πραγματικά φρέσκα τα φρούτα και τα λαχανικά σας.

Τοποθετήστε το ψυγείο σας, όπου εσείς θέλετε

Τοποθετήστε το ψυγείο στο σημείο που σας εξυπηρετεί.Τα κοινά μοντέλα ψυγείων στην αγορά χρειάζονται περίπου 10 εκατοστά απόσταση μέχρι τον τοίχο ή από τα γύρω έπιπλα, για λειτουργικούς και πρακτικούς λόγους. Ακόμα και για να ανοίξουν η πόρτα και τα συρτάρια τους.Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία Perfect Fit, οι ελεύθεροι ψυγειοκαταψύκτες Bosch μπορούν να τοποθετηθούν ακριβώς δίπλα σε τοίχους και έπιπλα χωρίς ούτε χιλιοστό χώρου αναξιοποίητο.

Τα τρόφιμά σας φωτίζονται

Με τον φωτισμό LED δεν χρειάζεται να ψάχνετε για ώρα στο ψυγείο σας. Ο φωτισμός LED αντέχει στον χρόνο και εξοικονομεί ενέργεια, ενώ χάρη στο λαμπερό και ομοιόμορφο φως του σε όλο το εσωτερικό του ψυγείου, βλέπετε τα πάντα με ευκρίνεια. Αν το ψυγείο διαθέτει την τεχνολογία Home Connect, μπορείτε να ελέγχετε τον φωτισμό LED μέσω της εφαρμογής. Τον ενεργοποιείτε και απενενεργοποιείτε από την κινητή σας συσκευή ή ρυθμίζετε τη φωτεινότητα, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μη συμβιβάζεστε με έναν αχνό φωτισμό που σας εμποδίζει να βρείτε αυτό που χρειάζεστε. Αναβαθμίστε το ψυγείο σας σήμερα με φωτισμό LED.

Το ψυγείο που ξέρει να διατηρείται δροσερό

Με τη λειτουργία Super Cooling μπορείτε να χαμηλώσετε τη θερμοκρασία στο ψυγείο σας για μικρό χρονικό διάστημα, πριν φύγετε για τα ψώνια σας. Αυτό εξασφαλίζει ότι τα νέα σας τρόφιμα θα διατηρηθούν στη σωστή θερμοκρασία. Με το πάτημα ενός κουμπιού, η θερμοκρασία χαμηλώνει κατά 2°C κατ' ελάχιστο. Και για να αποφευχθεί η σπατάλη ενέργειας, η λειτουργία επανέρχεται αυτόματα στις αρχικές συνθήκες μετά από περίπου 6 με 15 ώρες. Παράλληλα, αν η συσκευή σας είναι συνδεδεμένη με το Home Connect, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Super Cooling μέσω της εφαρμογής.

Δύο ξεχωριστά κυκλώματα ψύξης

Τα δύο ξεχωριστά κυκλώματα ψύξης, σας επιτρέπουν να ελέγχετε ανεξάρτητα τα τμήματα της συντήρησης και της κατάψυξης. Με τα εύχρηστα ηλεκτρονικά χειριστήρια, μπορείτε να ρυθμίζετε τις θερμοκρασίες τους μεμονωμένα και να αποφεύγετε τη μεταφορά των οσμών.

Ακουστικό σήμα ειδοποίησης

Σήμα ειδοποίησης με ηχητική ή φωτεινή ένδειξη όταν η πόρτα είναι ανοιχτή.

Το ψυγείο σας αναλαμβάνει τη φρεσκάδα των τροφίμων σας

Ξεχάστε το παγωμένο μαρούλι και διατηρήστε τέλεια το κρέας, ώστε να είναι έτοιμο για το επόμενο γεύμα σας. Με τον ηλεκτρονικό έλεγχο θερμοκρασίας, ρυθμίζετε εύκολα τη θερμοκρασία στο ψυγείο σας και ελέγχετε όλες τις ρυθμίσεις του, με μια ματιά στην ψηφιακή οθόνη του. Επιπλέον, αν η συσκευή σας διαθέτει τη λειτουργία Home Connect, δεν χρειάζεται να βρίσκεστε στο σπίτι για να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία. Μπορείτε να το κάνετε από την εφαρμογή και έτσι, να διατηρείτε τη φρεσκάδα των τροφίμων σας. Αυτό θα πει πραγματική ευκολία.

Προστατεύει τα τρόφιμα από την απόψυξη

Όταν προσθέτετε νέα τρόφιμα στον καταψύκτη η εσωτερική του θερμοκρασία αυξάνεται, πράγμα το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε ξεπάγωμα των τροφίμων και σε απώλεια της γεύσης. Η λειτουργία SuperFreezing εξασφαλίζει ότι τα νέα τρόφιμα θα καταψυχθούν γρήγορα και κατά συνέπεια προστατεύει από το ξεπάγωμα τα υπόλοιπα περιεχόμενα του καταψύκτη. Οι συσκευές με αυτόματη λειτουργία κατάψυξης επανέρχονται σε φυσιολογική λειτουργία όταν φτάσουν στην απαιτούμενη θερμοκρασία, για να αποφύγουν τη σπατάλη ενέργειας. Το αποτέλεσμα είναι ότι τα κατεψυγμένα σας τρόφιμα διατηρούν τη γεύση τους, ακόμα και όταν προστίθενται νέα τρόφιμα.

Κατασκευαστής

Bosch

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
KGN392LCF

Γενικά

Τύπος
Ψυγειοκαταψύκτης
Retro
Όχι
Χρώμα
Inox

Νέα Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
C
Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας
162 kWh/y
Συνολική Χωρητικότητα
363 lt
Χωρητικότητα Κατάψυξης
103 lt
Χωρητικότητα Συντήρησης
260 lt
Επίπεδο Θορύβου
35 dB
Ενεργειακή Κλάση Θορύβου
B

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Εντοιχιζόμενο
Όχι
Σύστημα Ψύξης
Total NoFrost
Αναστρέψιμη Πόρτα
Ναι
Έξοδος Κρύου Νερού
Όχι
Έξοδος για Παγάκια
Όχι
Ενσωματωμένο Μίνι Μπαρ
Όχι

Διαστάσεις

Ύψος
203 cm
Πλάτος
60 cm
Βάθος
66,5 cm

Smart Ιδιότητες

Wi-Fi
Όχι
Bluetooth
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες